Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadının engellisi daha mı çok eziliyor? [Tartışma]

ahhh sizde evlenmeyiverin hemcinslerim yaaa bu kadar kadin ezilmesi diye yirtinicaksanizzz
ne diye aklinizi kullanarak ezdiriyorsunuuzkii veya ezilen numarasi cekiyorsunuz
engel kadin icinde erkek icinde zordur aklini kuullanip erkekleride kullanmaya bilenler hayatini kolay yasar bence

sevgi adina herseyinizi ayaklar altina serip erkekleri simarticaginiza aklinizi kllanin demek istedim burda laf akrobasi yapamiycam sayin hayalperest
kisiligi kvvetli kadin guzellikle aile hayatinda erkeklere akla yatkin istekleriyle cok guzel gecinir demek istedim
yani anlayis lazim idare lazimaile hayatinda ilk ailenin cikari
buda zannedersem akil sahibi erkek kadin farketmes
engelli kadinda erkekte ayni ezilir bence fark yoktur
bi fark kadinin aklini kullanmasi ole ciyak ciyak oterek kadin eziliyor deyip durulmasi bir kadin olarak gururumu kiriyor acikcasi

kadın haklar hiç sevmem kulağımada her zaman çok çirkin gelmiştir. yine feminist duygularım kabarıyor neyse içimi dökmekten vazgeçtim

gelgelelim engelli bayanlara
ezilmeye sömürülmeye müsait algılanan her iki kimliği taşıyorsun, heralde engelli kadınlar daha fazla eziliyor.

akıllı olan ezdirmez diyenlere gelince herzaman büyük konuşmamak lazım derim aklı olsun çekmesin demek doğru değil, önce derde cefaya katlananın imkanlarını yaşama koşullarını bilmek lazım yoksa kim mutlu güzel bir yaşam varken mazoşistler hariç cefayı tercih etsin.
son noktayıda,
bir bayanın ekonomik özgürlüğü sünnetse engelli bayana farz'dır deyip kapatıyorum.

seker kiz;
belkı sız şanslısınız ama ben bır erkek olarak özelıklede engellı bayanların daha çok ezıldıklerıne şahıt oldum ve kavgamıda ( mucadelemı) verdım. sız iş açısından düşünüyorsunuz ama gerçek sadece iş hayatı değilki
saygılarımlai

bencede hayatın her alanında olduğu gibi yine kadınlar eziliyor engelli kadınlar daha bir çok eziliyor

kapital toplumda ezilmeyen tek bir kesim olabilir onlarda burjuvalardır veya ekonomik karar vericiler başka bir deyişle parayı elinde tutanlardır. bunun dışında akla gelen tüm kesimler sümürülerek ezilirler. bunlara kadınlar yaşlılar engelliler çocuklar vb. dahildir!

kısacası parası olmayanlar herzaman ezilir!

yapmayın şimdi engelli bayan ezilmez cinsiyeti yoktur ezilmenin bazılarıda gurur yapmış şahsen ben ezilmedim yapmayın allah aşkına ata erkil bi toplumda yaşarken erkekler daha zor iş bulurken engelli bi bayan için zaten küçük gözle görülürken acınırken nasıl çalışabilsin bunun dışında ailelerin engelli kıza bakış açılarına bakalım erkek çocukları engelli bile olsa gelin olarak engelli istemiyolar engelli bi bayan saglıklı bi erkek sevemez ha bazı iyi evlilikler var gördügümüz ama onlarda çok az egitim alma konusunda genelde bayanlar kısıtlanırken aileler neden fazla zorlukla mücadele edip kızlarını okutsunlarki evde otursun işde neyine lazım zaten çalışamıyacak biraz gerçekleri konuşalım

Üst Alt