Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayısı açıklandı: 3 bin138

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Bakan Çelik: "Engelli vatandaşlarımızın atamasının yapılacağı kadrolar, ÖSYM Başkanlığına gönderildi ve 3 bin 138 engelli memur ataması yapılacaktır"
Başvurular 5-15 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığı internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olup, başvuruların tamamlanması sonrasında 3 bin 138 kadroya atama yapılacaktır."

http://engellilersitesi.com/haber/66568/#.U8ZEALG8RyU

Hadi canım ! 5 Ağustosta tercih mi yapacağız şimdi :)
İnanasım gelmedi

Hani arttiralacakti.... Devlet baba gene maytap geçti... Bizede gecmis olsun demek duser

3.138 Harbi harbi 83 puanla kaldım büyük olasılıkla.
sıralamam zaten 2540 ki sadece Lise düzeyinde.
Bunun lisansı var Önlisansı var Kurası var.
Allahım sen büyüksün yarabbim !!

Bir de 3260 yine iyiydi :):):):)

daha dün yanındaydık müşteşarın biz elimiden geleni yapıyoruz dedi kılavuzun geç kalması daha çok kadro açmak için dedi sizi anlıyoruz dedi ya yüzümüze baka baka nasıl dedi inanın aglıyorum yaa

İişte engelli derneklerinin bir boka yaramadığını ve engellilerin hakkının kimse tarafından önemsenmediğinin bir göstergesidir şimdi dahada iyi anladım engelli derneklerinin başkanları ve yanlarındaki bir kaç tane dalkavuk millet vekillerinin bakanların sofrasında yallandıkları müddetçe onlardan bir halt olmaz çünki onlar topladıkları aidatlarla işleri iyi tuzları kuru sen çalışmışsın çalışmamışsın hiç bir önemi yok yenilen kazık hayırlı olsun ne diyelim ( not )derneklere üye olupda o bakan sofrasında belediye başkanı sofrasında yallanan köpeklere destek olmayın gördük hiç bir boka yaramıyorlar üyeliğimde bu yazı nedeniyle iptal edilecek hadi hayırlı olsun ne diyelim kısmet beni yasaklayan kardeşim hayırlı olsun

demedim mi ne yparsanız yapın yapacklarından geri kalmazlar sonra da mıllet nıye boyle isyan ediyor diye dusunuyorlar bende dağa çıkacağım en ıyısı bu hiç yoktan inince direk devletişi veriyorlar böyle nankor bi siyasetemiz var yazıklar olsun

Allah hayırlı olanı hakkımızda versin , yeterli kadro vermeyenlerin de hesabı çekilir

3 bin kisi icin sinav yapilmasaydi keske o kadar insan hayatini bu sinava endekslemisti. Milletin duygulariyla oynandi yaziktir.

5-15 ağustos kesin mi ösym nin yerleştirme sayfasında gözükmüyor

Helal olsun ya o kadar insan var sınava giren ve bu kadar sayıyı layık görüyorlar yazık ya cidden, hem derler şu kadar boş yer var, ya varsa niye o kadar insan almıyorsun o zaman, resmen dalga geçmek o kadar insanla oynamaktır bu, ikinci tercihler de artık 2015 bilmem hangi ay olur, yazık günah ya!!

sezerer neye gülünmeyecek aceba o kadar beklettiler açıklanan kadroya bakar mısın bana akp deme

arkadaşlar klesin alım adeti bu mu yaa deli olacağım şuan etmediğim küfür yok malüm şahıslara..

Hükümeti öven arkadaşlar meydanda yoksunuz hadi yorumlarınızı bekliyorum ne oldu memnun musunuz kadro sayısından hani dünyanın en iyi engelli dostu hükümeti akp ydi hepimize geçmiş olsun yine başka bahara ama ben artık sınava girmeyeceğim yeter artık yaa bu ne rezillik bu ne ayrımcılık ben böyle devlete sahip olduğum için utanıyorum artık Allah bu devleti ıslah etsin işallah...

[FONT=sans-serif]18.07.2014 Cuma günü saat 10:30 ' da Sy: Engelliler Konfederasyonu Başkanı Avukat Turhan İÇLİ 'nin öncülüğünde Bugün açıklanan 3138 adetlik kadronun yetersizliğinden dolayı isteğimiz olan,6000 bin üzeri bir kadroyu alabilmek için Basın toplantısı düzenlenecektir.Devamında bu kadroyu alamamamız durumunda açlık grevi başlatılacaktır.Mağdur kesimin Turhan İÇLİ önderliğinde bu basın toplantısına katılması önemle ricaa olunur. Katılım sayısı ne kadar fazla olursa bu sizler için iyi olacaktır.Bu dava sizin sahipleneceğinize inanıyoruz. Selam ve dua ile diyorum.

[/FONT]

ortaöğretim 89 puanla atanmak hayal oldu 2. 3. tercihlerde belki :(

Sizin şansınız var gncali. bu sayıyla ancak sıralamada ilk binin arasında 88-89 puan ve üstü alanlar yerleşir orta öğretim düzeyinde. oda hangi şehirlere denk gelir bilinmez.

sezerer neye gülünmeyecek aceba o kadar beklettiler açıklanan kadroya bakar mısın bana akp demearkadaşlar klesin alım adeti bu mu yaa deli olacağım şuan etmediğim küfür yok malüm şahıslara..
Sizi geçirsinler o zan devletin başına herkesi alırsınız kadroya ben 2008 yılına kadar gaziemir belediyseninde çalışıyordum ak insanlar ile 2008 de akp kaybedip chp kazanınca biz kapı dışarı yandaşları iş başı bumu adalet brnle beraber kaç yüz kişi çıkarıldı. Burası siyaset yeri degil burda herkes birbibegaziemir k olmak için burda belki senin görüşlerin farklı olabilir ama bizim gerçekte gôrdügümuz bunlar aç internet sitesine bak soma sehitlerine yardım neler yazıyor. Şu an işkura git her türlü işe yerleştiriyor ben bak şuan işku sayesinde isteyim bu devlet olmasa açız be...

Gayet yeterli sayı.Sonuçta ilk atamalar için bu rakam daha sonrasında Allah kerimdir.
Allah devletimize zeval vermesin.:)

sıralamam ilk 900 de ama bu 3 bininin kaçı orta öğretim olabilir ki önlisans ve lisans varken he birde kurada var işin içinde 700 civara bence anca olur ortaöğretim için

iş kur her türlü işe yerleştiriyor mu? çok iş aramamışsınız sezerer belli :) iş kur un kapısından kaç kere döndüğümü ben bilirim ve böyle işsiz dolaşan binlerce kişi var. böyle kolay konuşmak çok kolay. Akp ninde engelliler için birşey yaptığı yok. Sadece AB Birliğine uyum sürecinde yapması gerekenleri yürürlüğe koydu o kadar.

Üst Alt