Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayısı açıklandı: 3 bin138

Siyasetin yeri değil...Ortada mağduriyet var...ben lisanstan 84 aldım 566. Yım ama atanamayacağım...bunu düşünüyorum..Ve yapılanın büyük bir ayıp olduğunu...ancak 2. Atama kesin olacak seneye...ve bir bu kadar daha alım yapılacak ama bu olay iyice çirkinleşiyor..

ferhat kurt;

2012 de ilk atamada 6758 kadro vardı 4266 kişi atandı. Bu sene ilk atamada 2012 nin yarısı bile değil

gncali;

Gardaşım bu ha denince olacak bişey değil adamlar kafalarına göre ya bu sefer şu kadar alım yapalım.Hadi bu sefer daha az olsun deme şansları yok herşeyin bir planı ,bütçesi var.Ülkenin ekonomik koşulları 2012 yılıyla aynı mı?Biraz empati kurun lütfen...

ssusen;

yanlış dusunuyorsun zaten bu kadrodan cogu şişirme kadrodur bu vahm durumda 90 alana hizmetli gelirse şükür edin

Gncali;

Lise kadrosu daha fazla olur o konuda adil dağılım olr bence 50000 kişi girmiş lise sınavına yanlız kadro sayııs az 1200-1300 lise alsalar tbi imam hatip kadroları gibi nitelik isteyen kadrolar olursa işimiz zor benimde sıralama 700lerde atanamayacağım sanırm ilk atamada il önemli değil benim için giderim farketmezde genede zor olmazsa 2. atamaları bekliyecez ama şunuda söyliyelim ellerinde 6500 olmasına ragmen 3 bin kadro acmaları sadece engellilerin işe girme süresini uzatır başka birşey değil 2. atamada gene puanlar pek düşmez lise için gene 85 üstü kalır

karargahx;

sonuna kadar haklısın ilk 450nin icindeyim ama memurluk zor hizmetli anca ama himetli de yazmayacagım benim tahminim ilk ömss de yüzde 40 lise kadorsu acıklanmıştı yine aynı sekilde acıklanacak ve bu bu sayı 1200 yapıyor bunlarında yarısından fazlası hizmetli ve saglıklisesi ve imam hatip oalcak yani şişirme kadro olacak 250 tane memur vhki kadrosu acılacak 90 altı hayal kurmayı unutsun hizmetli dahi olmaz benim fikrim

Şişirme kadro olmazsa gene iyi belki bi ihtimal memur oluruz bide başka şehre gidemeyenleri hesaba katarsak .. Ama genede 1. atamadan ümidi kestim 2. atamalarda bakcaz yolumuza.

Sezer sen belediye ye de akp torpili ile girmişin belli ki çıkınca haktan adaletten bahsediyosun bizler zor zekat halkımızla aldığımız puanla atanmak istiyoruz git siyasetini akp meydanlarında yap

Ya hala akp yi savunan arkadaşlar var.Adamlar resmen bizle alay geçiyor 60 bin kişiden 3 bin nedir yahu bu kadar da olamaz!!Bir an önce bu duruma karşı çıkmamız lazım.

Devlet en başta kendi çıkardığı kanunu uygulamıyor, sonra başkalarına hangi yüzle ceza kesecek. %3 engelli almak zorunda mı değil mi?

Artık devlet alımdan daha çok şu andaki kadroya bile zam yapmama peşinde ! Ve kaldı ki devlet kadrolar da alım sayısında düşürmeye gitmiştir.

bence arkadaşlar tek çareartırmak için cuma günü verilen adrese toplanmak ve sesımızı duyurmak bakın secım var ınan kı bu sayı enaz 6000 bın olur ama gercekten basarmak ıstıyorsak basın acıklması eylem yapmamız gerek baska dıyecek bırsey yok hem bırakın şu kavgayı ataşmayı tepkınızı bırıbırınıze değil cuma günü orda söyleyin allahını seven neolur gelsın bakın bu ülkede birseyler için ses getırmek lazım el ela olalım ıns mutlu son yakın olucak ama gercekten baskı yapmamız lazım zaman bırlık zamanı kavga ataşma degıl allah yar ve yardımcımız olsun

Az önce memurlar nette okudum devlet 2 bin küsür taşeron işci alacak kamu hastanelerine buda demektirki memurluk artık rüya taşeronlaşmaya gidiyor artık hükümet malasef

Hükümet karşıtı 50 tane kanal var başvuru yapın hemen kabul ederler itiraz için...:)Hem Uğur Dündarla tanışmış olursunuz...;)

3bin kesinleşti hayaller bitti

bugün çelikin açıklamasına göre 3 bin engelli ataması yapılacak dendi bazı haber kanallarındada alt yazı olarak geçti herkese geçmiş olsun atanacak arkadaşlarda şimdiden tebrikleri

bir birimize sallayıp duracağımıza eyleme katılabilecek arkadaşlar eyleme katılamayacak olanlarda sosyal medyadan gerekli desteği sağlamaya çalışsın

Plumeria;

aynen dalga geçtiler resmen bende 85 le kaldım ortada :).. burdan atamayı az yapan ölsün devlet babaya selamlar :)

Ferhat arkadaşım biz sabahtan beri sayıyı nasıl artırırız diye düşünüyoruz, sende bize muhalefet ediyorsun, senin bi kere bize destek olman lazımken alay ediyorsun, senin yaptığında ayıp yani beğenmiyorsan okuma yada yorum yapma, anlaşılan sen maddi ve manevi yönden rahatsın yada memursun ama yapma lütfen...

Gardaşım kaç saattir bakıyorum elle tutulur bir sonuç yok kimi devleti karalıyor.Kimi sıkıyor şunu yapıcam bunu yapıcam.Valla istediğiniz kadar çırpının yüzme bilmedikten sonra hertürlü boğulursunuz...:)

evet şimdi devlete değilde hükümete laf söyleyin arkadaşlar bunun böyle olacağı baştan belliydi.engelli olarak hangi partiden dinden memleketten olursak olalım maalesef tek çatı altında toplanmayı hakkımızı aramayı başaramadık.şimdi hükümet yanlısı yazanlar var elbetteki herkesin kendi tercihi ama şunuda iyi bilin parti kanalıyla buralara üye oldurulup yorum yazması istenen satılık insanlarda var.onlara cevap yazarak moralinizi bozup boş yere vakit harcamayın.yapılacak şey tek yürek tek ses olarak sesimizin duyulmasını sağlamk bu nasıl olur cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşıyor boykot ederek akp ye üye isek üyeliğimizi iptal ederek yazılı ve görsel medyada sesimizi duyurarak çünkü herkes cumhurbaşkanlığı seçimine odaklanmış durumda başka türlü olumlu bir cevap alamayız.gücümüzü gösterirsek kararlı olduğumuzu görürlerse oy kaygısı ile değişirler tabi arada çürük yumurtalar olacak sonuçta köpek bile sahibine göstermez dişini.....

Bana bir tane öyle arkadaş bul.Ne istersen yapıcam adamların hiç işi gücü yok sen ve senin gibiler için sırf muhalefet olmamanız için adam satı alsın...;)
Komiksiniz ya, bir konuşup 2 düşünün bence....

satın almasına gerek yok gönüllü yapanlar var merak etme sen:))yalaka çok memlekette para için veya başka şeyler için şerefini haysiyetini değil başka şeylerini satanlarda var

haksız değilsin, Ama unutma bu sınavı açan bu hükümet. Kaç kişi yerleşti. Bu iş birazda bütçe işi. Haklısın doğru ama bunları da gözardı etme

TANER41;

O muhakkak zaten şüphem yok.Zaten bu devire özgü değil senin dediğin özellikler her dönemde varmış.Malesef doğanın kanunu bu.Gardaşım inan tartışma üslubu bile yok insanlarda.Kaldı ki parti siyaset ve politika anlayışı olsun...:)
-

ENGELLİ ALIMLARI BÜTÇEDEN BAĞIMSIZDIR arkadaş bilip bilmediğin konuda yorum atma kurumların %5lik alım zorunluluğu var .

[FONT=Helvetica Neue]Bakan açıkladı : 3 bin 138 engelli memur atnack kbul etmyorz 18/07 cma günü saat 10,30 İzmir 2 Cd D. Personel Başkanlığının önndyz[/FONT]

nasıl bütçeden bağımsız abi maaşlar bütçeden ödenmez mi?
,

rakam çok az o konuda hem fikirim, memnun değilim

bakın ben akp nin yürürlüğe soktuğu kanunla işe girdim ama daha fazlası yapılmaz mı yapılır.ben hiç bir partiyi desteklemiyorum iyi şeyler yapan olursa destekleyelim diyorum.bi kişi fazladan işe girse kötümü olur tamam yiğidi öldür hakkını yeme demişler doğrudur.ama bukadar insanı şu kadar boş kadromuz var bu sene şukadarını yerleştireceğiz diye söyle sonra bu sayıda insan al alay eder gibi ben buna kızıyorum.birlik beraberlik şart arkadaşlar

Gardaşım alem adamsın az önce esip gürlüyordun.Şimdi neler diyorsun ya...;):D
Yanlış anlama ama bu kötü bişey değil.Şöyle düşün kendi çıkarını düşün her zaman isimler gelip geçicidir...:)

her koyun kendi bacağından asılır mantığıyla gitme kardeşim unutma o koyun zamanla kurtlanır çevreye kötü kokular salar herkes rahatsız olur.esip gürlemek bizim işimiz değil sadece ve sadece işe ihtiyacı olan insanların işe girmesi ve umutlarının kırılmaması için bir şeyler yapmak gerektiğini söylüyorum

Üst Alt