Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro sayısı açıklandı: 3 bin138

kardeş 2012 ömss bi kontrol et 2012 6000 2013 6000 2014 altıbinmi hele bibak çok hayalcisin kardeşim benim:)

Ya tamam 6000 değil ama sonuç olarak EKPSS neden var zamana yaymak için . Dediğim gibi bir anda kadrolar dolarsa çoğu kişi açıkta kalmaz mı? Zamanla herşey yoluna girecek hayalci olmayla alakası yok...Tamam doğru değil sınav yapıp insanları yarıştırmak ama maalesef ülkemizde durum yıllardır bu...

fati bak ben ne akp ne chp nme de mhp taraftarıyım ben sadece hayatımın peşinde ekmeğimin hakkımın peşindeğim.Demokrassi gelişmiş ülkelerde sınav dahi yapılmadığını hatırlatır üzülerek belirtirimki DAĞ FARE DOĞURDU
hakkını almak istiyorsa çok çalışacak ve kazanacaksın hepsi bu

Valla 2000 de okulu bitirdim liseyi ogünden bugüne girmediyim sınav kalmadı ama malasef ama 2,3 arkadaşıda tanıyorum kendileri söledi bunları bana kimini akp il başkanı kimini akp encümen i işe almış malesef yayılsın demişsin arkadaşım peki ilerleyen yıllarda buiş böledir kimi işe girer kimi emekli olur bu açık kapanmaz inan ama hükümet o emekli olan memurun yerinede taşeron alırsa vede oluyor bu işte ozaman olmaz

hakkını almak istiyorsa çok çalışacak ve kazanacaksın hepsi bu
şuan bi sürü üniversite mezunu işsiz bicok ögretmen işsiz e bu ekpss de bu alıma göre lise mezunu 90 altına düşmez 89 alan ne olacak sen neyin kafasını yaşıyorsun

PKK demek değil "[FONT=arial black]bir görüşü, akımı ya da ilkeyi benimsememiş ancak sıcak bakan, sempati duyan kisi "

Abartmayın hemen.
[/FONT]

Bazı arkadaşlar halen ikinci tercihten bahsediyor. arkadaşım bu bu sınavın ikinci tercihi bile 2012 nin birinci tercihine erişemiyor bile siz ne 2. tercihten bahsediyorsunuz..görmüyor musunuz alımın ne kadar az olduğunu..böyle giderse 2.tercihte bile birçok insan atanamayacak...siz bir kere 2012 nin 3. tercihine bakın en fazla alımın olduğu 2012 sınavının 3. atamasında dahi son çare olarak 85 -86 lar tercih yapmışlar...yani geçen sınavda alınan kadro sayısının yarısı kadar alım olursa..çok kişi açıkta kalacak kimse kendisine güvenmesin...çıkıp da 2. tercihten bahsetmeyin 2014 ün 2. tercihi 2012 nin 2. terecihinin çok çok altında..bunu bile fark edemiyorsunuz...gelip çalışmaktan bahsediyorsunuz...

2014 subatta kımse sesını cıkarmadı nerden cıktı bu atama dıye 60-70pile gırdı adam.1600 kişiyıde sayın onların atanmaması lazımdı şimdı bu sayıya eklencektı 4750 gayet ıyı rakam olcaktı zaten 2012de 4266 ıdı gırenler mennun seslerı cıkımıyo bu işler boyle herkes ışıne gore takılıyo .

ekpss kadroları

ARKADAŞLAR SELAM.
ŞİMDİ BU KADROLARA GÖRE LİSANS TA KAÇ kişi atanır. bir de imam hatip mezunları durumu var yardımcı olursanız< sevinirim

eee kardeşim millet fazladan bişey istemiyor hakkını istiyor belki 2. tercihleri beklemeye adamın durumu elvermiyor millet emeğinin karşılığını istiyor çıkıpta siyasilere demiyor durduk yere bizi işe aldırın diye siyasi insanlar emek vermiş, hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışan insanların önüne engel koymamalı emeğin karşılığını da ...eşşek.. gibi vermelidir 120 bin e karşılık 3 bin emek karşılığımıdır sizce...

arkadaşım anlamının ne olduğunu bilmiyorsan sus da cahilliğin belli olmasın lütfen, klavye karşısından laf uzatmak kolay pkk oluyomuş

Ben özel sektörde ağır şartlarda çalışyorum kamuda çalışanlar atanamıcak sanırım?bununla ilgili resmi bir bilgi varmı?

karargahx;

Evet kadro sayısı çok az twit de atarız emailde yalnız, ben kadronu açılacağını düşünüyorum umarım açılır.

Üst Alt