Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadroların artırılması için imza kampanyası

<ne gibi başka şeyler fikir beyan edelim lütfen...

Bende gereksiz yere endişe ediyorsunuz.Kesin olarak bir rakam hala yetkili birinden açıklanmadı.Açıklandıktan sonra gerekirse tekrar ne yapalım diye bir konu açılır ve fikirler paylaşıılr.Ama şuan için bir tepki göstermek hem anlamsız hemde boşa vakit harcayıp sinirler gerilebilir...:)

Ferhat kurt bırakda gerekli veya gereksiz yere endişe ettiğimize kendimiz karar verelim

kadrolar açıklanmadı doğru ama bi önceki yıllarda başvuru sayısı ve yerleşen sayısına bakınca ortada

2012 ve 2013 yerleştirilen sayıya bakarsak hiçte iç acıcı değil

AMA İNŞALLAH ÖYLE OLMAZ UMUDUYLA

Gardaşım ben sizin için söyledim boşa vakit kaybetmeyin diye.Sonuçta bir sayı belirlemişlerdir kafalarında sen , ben , o bu kadar kişiyle bunu değiştirebileceğinimi zannediyorsun.?Bi imza kampanyası yapıldı ona bile katılan kişi sayısı malûm.Sen istedğin kadar çırpın yüzme bilmedikten sonra hertürlü boğulursun.Boşuna kendini yorma bari...:eek:

lütfen sayısını yükseltelim

[FONT=Helvetica]TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ[/FONT]
[FONT=Helvetica]-ARKADAŞLAR Burda Bütün Milletvekilleriİletişim bilgileri Var. 3 Bin atamanın Yükseltilmesi İçin Lütfen Milletvekillerimizi Arayıp Şikayetçi Olalım.[/FONT]

1238 imza daha gerekiyor diyor .toplam kac kısılıkdı bu kampanya ?

değerli arkadaşlarım 2. defa imzaladım. lütfen sizlerde bu konuya biraz hassas davranınız.

ortaöğretim kadro sayısının arttırılması için elimizden geleni yapalım.:(:(

Selam vatan55 bende %50 bednsel engelliyim bu konu da sizi canı gönülden desteklıyorum ne gerekirse 553 537 95 24 nolu telefondan bana haber verın her turlu desteğe katılmak istiyorum teşekkürler

imzalayalı çok oldu bunu sayı kaç olmuş arkadaşlar

zaten az atanıyoruz kaybetcek bişiyemiyiz yok ama imza kampayası gibi şeyler farkındalığımız artırır 3 bin kişi istihdam edicez diye haber mevcut bi çok sitede yalan veya doğru, eski atamalara bakınca alımın çok az olduğu ortadayken neden uğraşmayalım ki, zaten yaptığımızda bi iş değil sadece millete haber verip imza sayısını artırmak, kimsenin çırpınmaya kendini kasmaya ihtiyacı yok şurda bilgisayar başında 2 dk lık işimiz var sadece, ama sen içten pes etmişsin bari böyle yorumlar yaparak başkalarının azmini kırma uzak durmanı tavsiye ederim

Gardaşım asıl sen umutlandırma insanları bence , bu işler senin benim böyle bilgisayardan iş yapmasıyla olmaz.
Ancak çıkacaksın meydana sesin öyle duyulur.Nede olsa açık hava..;)

arkadaşlar bi hamle daha yapıp şu imza olayını halledelim lütfennn...

Üst Alt