Sayın arkadaşlar, dostlar ; burada herkes bişeyler paylaşıyor yada derdine deva olacak kafasına takılan bazı sıkıntılarına cevap arıyor bende yaklaşık üç yıl önce üye olmuştum burası diğer sosyal paylaşım sitelerine benzemiyor biraz farklı (karışık) yazdığınıza hemen yanıt alamıyorsunuz ve bu gibi. Dolayısıyla daha sabırlı olmak gerektiğini ben öğrendim. şimdi bazı arkadaşların sorularına göz atma zamanı ; ben ameliyat olalı önümüzdeki 27 ocak ayında iki yıl olacak yaşım 53 yıllardır süregelen zaman zaman şiddetlenen bazen hafifleyen ağrılarımdan ameliyat ile birlikte diş ağrısından kurtulmuş gibi oldum fiziki görünümüm değişti anadan doğma gibi oldum kısaca. Ameliyat benim için milad oldu anlıcanız. Hareket kısıtlılığı diye bişey yok ancak yapmamam Gereken hareketler var 1.bağdaş kurmamak. 2.bacak bacak üstüne atıp oturmamak. 3.namaz kılarken secdeye varmamak. 4.futbol, şut çekmemek. Hariç herşeyi yapıyorum hiç bir şekilde ağrı sızı uyuşma yok çok az bir aksamam var önceki durumumu bildiğim için bunu hiçmi hiç sorun etmiyorum. Tek derdim ötv indiriminden faydalanabilmek hiç umudum yok açıkçası ama önümüzdeki günlerde böyle bir girişimde bulunmak istiyorum. Konuyla alakalı kafanıza takılan bişey olursa çekinmeden sorabilirsiniz seve seve yanıtlarım sevgiyle kalın saygılar selamlar herkese.....