Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi ameliyatı sonrası ağrı ve uyuşma ne zaman geçer?

@sezgin sarı biraz sabırlı ol herkesin bünyesi farklıdır bende 2 kalçadan ameliyat oldum tabi ben acıya alışkın olduğum için pek sarsmadı şu an 12 sene oldu şükür ağrı sızı yok fizik tedavi belki iyi olur

Selamlar, geçmiş olsun.

Ben on üç sene önce total kalça protezi ameliyatı olmuştum. Sol kalçam ameliyat öncesinde çok kötü durumda olduğu için ameliyat da normalden uzun ve daha zor geçmişti doktorların söylediğine göre.

Hastaneden çıkana kadarki toplam beş günlük sürede ağrılarım çok şiddetliydi. Sonra yavaş yavaş azalmaya başladı ve hatırladığım kadarıyla birkaç ay sonunda olağan ağrılar dışında ağrım kalmamıştı.

Kesip biçilen alan normalden çok daha fazla olduğu için sol kalça çevremde, özellikle kasık bölgesinde ve leğen kemiğinin bel hizasında hala his kaybı var. Yaklaşık 15 cm'lik bir kesik olduğu için belli bölgelerde hiçbir şey hissetmiyorum diyebilirim.

Yapabildiğiniz sürece egzersizlerinizi aksatmayın, bacağın genelini güçlendirmesi açısından çok faydalı.

Üst Alt