Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezinin ömrü 10-15 yıl deniyor, ikinci ameliyat şansım zayıf, sonrası..?

geçmiş olsun Ben Diyarbakır da özel memorial hast sinde oldumdoktorum prof dr serdar necmioğlu
ömrü 10.20.30 belki de ömür boyu dediler kaç ay oldu takalı şuan da bir sıkıntı yok iyi bir doktor ama olduğunuz ilden araştırın en iyi doktor kimse onun yanında olun kontrollere rahat rahat gidip gelirsiniz ilk kalça protezi maliyeti ortalama her yerde aynı ama 2. protez oldu mu dediklerine göre daha farklı olur diye duydum sağlıklı günler dilerim.

Ikinci kez kalça protezi ameliyatı olan arkadaşlar bilgi verebilirseniz sevinirim birde revizyon ne anlama geliyor maliyeti nedir.

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oldu.sol kalça protezi trafik kazasında femur başı kemigim kırıldı yaşım 39 ..ameliyatın 1 günü volkirla yürüdüm hemde tam yük vererek bastim ayagimi ..sadece ayagim sisti buda zaten en normali doktorum sissin sen yuru istedigin kadar dedi bende yuruyorum surekli agrim sizim hic olmadi ..7 gün kaldım hastanede doktorum sadece egilme tuvaletde yukseltici kullan birde ayagini içe disa bükme dedi uyudugundada bacak arana yastık köy dedi hepsi bu ..tamam zor bir ameliyat ben birde ameliyat olmadan internetde izledim tüm video ları piskolojim bozuldu yani ama yinede oldum 4 saat sürdü ameliyatim benim bu kdar neden uzun sürdü bilmiyorum sormadım da..şükürler olsun daha 10 gün oldu ama çok iyi hissediyorum kendimi..birde kaç para diye soranlar var ben amasya devlet hastanesinde oldum bir kuruşta ödemedim.. genel sağlık sigortam var ondan faydalandım.. herkeze geçmiş olsun ..doktorumdan allah razı olsun

Üst Alt