Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp, böbrek ve diğer hastalıklarımla hangi oranda rapor alabilirim?

Ebubekir6565

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bende kalp anjiyosundan stent takildi daha sonra tansiyon hastası oldum hipertansiyon,ardından şeker için hap kullanıyorum,böbreklerin de gfr 47 kreatinim 1.67 olarak ölçüldü,aynı zamanda sağ kulak ağır işitme kaybi var ,tiroid kanseri tedavisi görüyorum ,aynı zamanda penis ve testis kanserinden dolayı testisin ve penisim ameliyat ile alındı ,aynı zamanda gaz ve gayra kaçırmadı da var bu durumda yüzde kaç engel oranı alirim

Çok geçmiş olsun,şimdi tek tek hepsini hesaplamak için uğraşmayalım, yüksek bir puan alırsınız?

ÖTV muafiyeti için mi sormuştunuz?

@Ebubekir6565,

@OğuzHan112, cevabın için teşekkür ederim ben hem ÖTV hemde engelli maaşı için sormuştum puanlaması nedir diye bı de böbreklerden dolayı puan verirlermi onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

bide pisikyatride F 29 organik olmayan tanımlanmamış tanısıyla 3 yıldır tedavi görüyorum raporlu 4 farklı ilaç kullanıyorum bununda değerlendirirler mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
F29 organik olmayan psikoz 40 puan gelir,kreatinim 1.67 çokta yüksek değil dahiliye veya nefroloji değerlendirecektir.

@Ebubekir6565,

@OğuzHan112, benim yüzde59 engelli raporum vardı önceden aldığım şuan engelli maaşı alıyorum ennem emekli maaşı alıyor zamlı maaşı 20 380 TL ye çıktı benim engelli maaşım kesilirmi şuan maaşım devam ediyor bana kesilir dediler ama kesilmedi oturduğumuz ev babamdan kalan hisseli ev acaba maaşım kesilirmi bir bilgi verirseniz sevinirim

Sorduğunuz soruları ve şikayetlerinizin hepsini yazmadığınız zaman biz de çelişkili cevaplar vermek zorunda kalıyoruz.

Tiroid c.a genel cerrahi bundan haberi varsa puan eklemiştir.

@OğuzHan112,

Sorularınızı mümkünse özelden değil de forumdan soraralım.

@OğuzHan112, kendisine durumu söyledim bana onkolaji bakacak dedi onkolojide raporlarına ve evraklarima baktı tamam gidebilirsin dedi ondan sorma gereği duydum kusura bakma özür dilerim

Tamam onkoloji ye yönlendirilmişsen tiroid c.a ile ilgili heyet için dosyanıza gerekli notları düşüp sisteme girmiştir ön muayenede genel cerrahi gereken puanı vermiştir.

@Ebubekir6565,

Üst Alt