Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığı %100 oranlı raporla Ötv'siz araç almak..?

hbyrm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkesi selamlıyorum.

sormak istediğim soru; babamın %100 kalp hastalığı nedeniyle raporu var. araç almak istiyoruz. araç alırsak eğer babamın b sınıfı ehliyeti iptal mi olur? sonuçta o da araç kullanıyor. bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz.

Cevaplar için simdiden tesekkür ederim

hbyrm
Raporunuzla direk gidin geleriye aracınızı alın.Yeni bir sürücü belgesi için baş vurulmadığı sürece babanın sürücü belgesi iptal olmaz.

Gercekten mi bu o zaman cok iyi benim için. Tesekkur ederim @kürekçi

Merhaba arkadaslar, ben 2014 yılında aldigim raporu ekliyorum. Bu raporla otv muafiyetinden faydalanılır mı?

Herkese merhaba, kalp hastalığımdan %100 raporum var. Dun arac aldik. Bugun maliyeden raporu onaylattik otv den faydalandik. Ancak trafige tescil icin gittigimizde engelli raporunda engelli grubu kisminda zihinsel isaretlendigi icin raporu kabul etmediler degistirmemiz soylendi. Simdi yeniden mi rapor cikarttircaz yoksa bashekimin falan orayi rapor uzerinde duzeltmesi mumkun mu? Yeniden rapor cikartsak bir suru ugrascaz alternatif cozum lazim bize

Lutfen yardimci olabilir misiniz, zor durumda kaldım, bu rapor ile trafik tescilinin yapilmamasi dogru mu? Raporu maliye falan onayladi sadece trafik sikinti cikariyor

hbyrm

Kalp rahatsızlığında zihinsel neden işaretlenmiş ki? Aynı hastaneden "zihinsel yeti kaybı yoktur" diye bir yazı alı başhekime kaşe/imza yaptırsanız iş görebilir diye düşünüyorum.

Üst Alt