Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. %53 raporumla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

dekstrokardi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Benim de bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız inanın çok büyük sevaba girersiniz.
Öncelikle ben bir kalp hastasıyım doğuştan kalp sağda 3 kez kalp ameliyatı geçirdim. % 53 raporum var 2008 den bu yana.
Şimdi bir araç almak istiyorum ama indirimler hakkında hiçbir bilgim yok sayılır. Kulaktan doğma bilgiler var sadece herkes biirşeyler söylüyor çünkü bu konuda.
Sorularım şunlar;
1- Engelli araç alabiliyor muyum bu raporla?
2- Engelli araç alırsam sıfırda yada 2. elde indirimler ne olur?
Satma olayını hiç düşünmüyorum çünkü gerçekten arabaya ihtiyacım var o yüzden bu konularda bana bir bilgi verebilirseniz inanın çok büyük duacınız olurum. Şimdiden teşekkürler Rabbim hepinizden razı olsun. Diğer engelli kardeşlerimin de Rabbim yardımcısı olsun.

dekstrokardi engelinizin ortopedik olması gerekiyor araç alma hakkınızın oluşması için ki sizin engeliniz iç hastalık
bu durumdada en az %90 rapora ihtiyacınız var ...
ötv indirimide sadece sıfır araçta uygulanıyor ikinci araçta el bu hak yok
%90 rapor alma ihtimaliniz varsa deneyin şansınızı ama sanmıyorum 2008 de bile bu oranı alamamışsınız şuan oranlar dahada düştü

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt