Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapakçığı için biyolojik kapak mı yoksa mekanik kapak mı daha iyi?

Aort damarında genişleme Aort kapak yetersizliği

Arkadaşlar Herkese selamün aleyküm hayırlı akşamlar 6 Şubat 2018 tarihinde öğreniyorum ki Aort damarında genişleme çapı 4.7 Art kökü 5.3 olmak üzere Aort kapağında iki yaprakçık doğuştan aort damarı mla Aort kapağının değişmesi gerekiyormuş yorumlarda okudum 2014'ten mekanik takan arkadaşlar varmış bende Göztepe Medical Park Hastanesi Göztepe şubesine gittim orada Profesör Doktor Hakan gerçekoğlu var

Kalp kapakçığının mekanik olacağını tamir olamayacağını Kalpten çıkan Aort damarının genişliğinden dolayı değişmesi gerektiğini söyledi arkadaşlar Şimdi ben mekanik kapat taktırmayı düşünüyorum doktorumun da iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir daha iyi bir doktor veya bu kalp ameliyatı kapakçıklarını iyi yapan daha iyi bir doktor var mı tavsiyelerinizi yazmanızı Rica ederim Sağlıklı mutlu günler dilerim

Merhaba zozanax öncelikle geçmiş olsun, 2010 yılında sizin bulgularınızdan biraz daha yüksek bulgularla doktorumun riske mahal vermiyelim tavsiyesiyle ameliyat oldum o dönemde çocuğumun olmaması ve hamile kalabilmem amacıyla ben biyolojik kapak taktırdım çünkü mekanik kapak sonrası coumadin adlı bir kan sulandırıcı var ve hamile kaldığında bebeğin düşmesine neden olabiliyordu o yüzden bende biyolojik kapağı tercih ettim çok memnunum ama çocuk istemeseydim mekanik kapağı taktırıp hayat boyu o şekildede devam edebilirdim

bayanlarda ve erkeklerde bu vb durumlardan dolayı kapak değişebiliyor siz doktorunuzla istişare yapıp sizin için en sağlıklısını seçin mekanik kapaklar ömürlük diye biliyorum biyolojik kapağın eskime ve yıpranma durumu ve ikinci bir ameliyata gebe bir tarafı var ben ameliyatımı Florence Nightangale Çağlayanda olmuştum doktorum İlhan Sanisoğluydu kendisi şu an Kıbrısta ve Yakın Doğu Üniversitesinde görevli çok memnun kaldım ortalama 1 hafta hastane süreciniz olucak kesinlikle mikrop kapmamaya dikkat edin

bu ameliyatın iyileşme süreci daha önemli ilk zamanlar vücudunuzun düştüğünü düşüneceksiniz ama 3-4 ay sonra vücudunuz yenilenecek ilaçlarınızı düzenli alın ameliyat sonrası epey bir ilacınız olacak 1 sene sonra ise yeniden doğdum diyeceksiniz doktorunuzun tavsiyelerini mutlaka dinleyin ve dediğim gibi daha sakin ve dingin bir hayat yaşamaya çalışın ne kadar mümkünse Allah’a emanet olun şimdiden başarılı bir ameliyat dilerim.

Selam arkadaşlar ben 1993 yılında kalp kapak denişti aurt kapak mitral kapak 3 kapak düzeltildi mekanik kapak takıldı doktorunuzun yazdığı ilaçları kullan yeterli Allah'a emanet olun

herkeze merhabalar. geçmiş olsun. bana metal kapak takıldı, halı saha maçı yapabileceğimi söyledi doktor. bu konuda fikri olan var mı?

Üst Alt