Abi sana bi şey soracaktım?
Bana askerde uyum bozuklugu teşhisi ile 1 aylık hava değişimi verdiler 7 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum ve ilaç kullanıyorum
İyileştim atlattım sandım ama askere gidince çok kötü daraldım nefes alamadım bilincimi kaybedecek derecede bunaldım uyuyamadım hicbisey yiyemedim şimdi de iyi sayilmam bu bir ayın sonunda ben yeniden gitmek zorundamiyim gitmek istemiyorum hiç iyi değilim burda üniversite hastanesine gittiğim doktora gidicem özel muayene hafta içi
İşi hiç memleketten ayrılmadan askerlik şubesinden sevkle halledebilirmiyim? Yemin ederim benim orda 1 gun değil 1 saat değil 1 dk duracak mecalim yok suda boğuluyor gibi oluyorum sanki göğsümün üzerine tonlarca yük biniyor çok ağrıyor daralıyor, kollarim ve bacaklarımdaki uyuşma da çabası Benim korkum giderim amirler salmaz amirler salsa doktor salmaz zaten bu 1 aylık izini zor aldım doktordan hiç ilgilenmedi ilk başta 1 hafta vericem dedi sonra kita anket formu ve 1 belge daha getirdim 1 ay
Merttcann - Bugün 20:48 - (Bu Mesajın Linki)İkili Yazışmalar Düzenle Rapor Et
Yaziyo kagittaoradaki erler gel seni daha salmazlar keşke hiç almasaydın hava değişimini diyorlar onlarda rutbelilerden duymus 2. Hava değişimini ve muafiyeti zor alırsın dediler bana, sen ne diyorsun bir akıl ver bana Allah aşkına? Cevap verirsen çok müteşekkir kalırım bu hastalık yüzünden üniyi bıraktım ben onlisansi 7 senede zor bitirdim o da online sinavlar sayesinde