Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ve koah hastalığı için özür oranları nedir?

evet sgk dan öğrenebilirsiniz umarım hayırlısı olur

eger rahatsızlıklarım kabul edılırse malulen emeklı olurum pekı bu oranlarla nelerden faydalanırım engellı mı ozurlumu tekrar raporlar alacam ropurlar arasında 6 ay beklemek mı gereklı? acıkcası haklarım neler hangı roparlarla hangı hak verırler mesela ozrlu kartı elektrık su dogalgaz OTV gıbı nelerden faydalanırım

elektrik doğalgaz da indirim yok su bazı telefon operatörleri en önemlisi ulaşım dan faydalanırsınız yani fazla bir şey yok aslında en güzeli ulaşım hakkı

sarasota bundan faydalanmak ıcın ne raporu cıkartmak gerek daha once hıc rapor cıkartmedım tek olarak sgk maluluk ıcın 2 kere hastaneye sevk ettı ozel bır raporum yok 6 ay sınırınıı beklemem gerek mı yoksa hemen basvurabılırmıyım

sosyal yardımlaşmaya git ve durumu anlat engelli haklarından faydalanmak istiyorum de ulaşım vs.gibi onlar seni sevk edecektir

solunum testine göre %40 verir göğüs hastalıkları

03/12/2015 te malulen emeklılık ıcın sgk ya basvurdum 1.5 ay sonra anca kanunı hast. randevu alabıldım. 18/01/2016 da kurul raporun cıktı.sgk ya gıtmesı bıle 1 ay surdu 16/02/2016 ulastı. raporda ..kardıyolojı den 1- CABG+mıtral mekanık kapak +KORONER arter hastalıgı EF %35 +EVRE3 kalp yetmezlıgı 2-solunum sıstemı kısmında ılerı derecede KOAH FVC%53 FEV1%42 FEV/FVC %80 yazıyor bolge saglık kurulu ara karar vererek 2. hast.sevk ettı.. kanunıde hıc bır raporla sonucla tetkıkle ılgılenmıyorlar bırcok hastalıgımı dedıgım halde tansıyon +kolestrol+EF KALP YETMEZLIGI+KOAH ISLEM GORDU ... 2.ıncı hastane hasekı butun tahlıl tekık eko koah la ılgılı butun testlerı yaptı kardıyolojıden 1-EF %29 +RWMA,N FNK,PR MV,DD,1.TY,SEK gıbı terım CABG+KORONER BYPASS+KALP KAPAK REPLASMAN OP.U 2- IC HASTALIKLARI HIPERTANSIYON 3- GOGUS HASTALIKLARI kısmında 1-cıger rontgen PA sol orta ust alanda perıfereoturan homojen opasıte 2- BT TOROKS TOMOGRAFI CEKILDI sagda mınımal , solda ankıste lokule efuzyon +kalp yetmezlıgıne baglı agır KOAH Yazıyor rapor ankaraya gıttı (23.03.2016) hastalılarıma gore ozur oranları nedır ? ankara ozur oranını ındırıyormu? ankaraya gıttıgnı ne ıslemde oldugunu nasıl ogrenecez?? bılgısı olan arkadasalrım cevaplarsanız sevınırım tesekurler ...

malulelen emeklılıkte ara karar (2 hastane) raporum hemen hemen 1 ay olacak ankara sgk saglık kurulu kac ayda sonuclanır? ankara saglık kurulununnda evakların ne asamada oldugunu nerden ogrenırız? telefon nu fılan var mı? konu hakkında bılgısı olan arkadaslar varsa cevaplarsalar mınettar olurum sımdıden tesekkurler....

Üst Alt