Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp yetmezliği % 50, Ülseratif Kolit % 50 verildi. Malulen emekli olabilir miyim?

Evet abi edebilirsin sgk'ya yeni raporunu bildirirsin.

evrak takıp te sonuc anlamı nedir

kurum dışına taahhutsuz gönderilmek üzere işlendi zimmetten çıkarıldı sonucu banamı gönderdiler bide sonuc nedir nasıl ögrenirim yardımcı olursanız sevinirim tşkr

kurum dışına yazıyor

ben nezaman tekrar müracaat edebilirim maluluyet için red verildiyse bi bekleme süresi varmı

hastlıgım artıgı için buna hakkım vardır sanırım

benim elime gec ulaşır ssk nın gönderdigi sonuç ben pazartesi müracaatım yapsam nasıl olur bilgilerinizi bekliyorum

Malulen emekliliğe başvurdunuz, reddedildi. İtiraz ettiniz, yine kabul görmedi. Doğru mu?

Eğer öyleyse, rahatsızlığın ilerlediğine dair elinizde rapor varsa onun bir nüshasını ekleyerek sgk'ya yeniden malulen emekliilik dilekçesi verebilirsiniz. Bunun için bir ay kadar beklemenizde yarar var.

evet var eski engelli raporum %66 idi şimdiki raporum %100 tam 1 senede sonuclandı eski malulen dilekçem eskiden kalp yetmezligi %50 veriliyordu şimdi %100 ilginize teşekkür

Yanlış bilgi vermemek için teyit etmem lazım: Malulen emekliliğe başvurdunuz (ne zaman?), reddedildi (ne zaman?). İtiraz ettiniz, yine kabul görmedi (ne zaman?).

Doğru mu?

+ emekliliğe başvurduğu zaman rapor oranı da yeterli değildi, şimdi % 100 olmuş raporu. red kararını beklemeden(ya da geldikten sonra mı?) rahatsızlığı ve raporu arttığı için başvurabilir miyim diye soruyor abicim...

gecen sene kurban bayramından sonra muracact ettim ocak ayının sonlarında red geldi sonra mayısta itiraz ettim evrak takıpte kurum dışına zimmetten çıkarıldı diye yazıyor daha elime gecmedi ama red dir sanırım iki hastalıktan ayrı ayrı %50le müracaatım olmuştu şimdi raporum tek hastalıktan bile % 100 ben nezaman müracaat edeyim tekrar malullüge ilginize teşekkür beklememe gerek varmı

sitede bi arkadaş ef' % 28 red verdiler diyor bu ssk sanırım banada red verir

Bu durumda en az 6 ay beklemelisiniz. Ya da bu ikinci red kararına karşı dava açabilirsiniz, ama onun bitmesi yıllar alır!

tşkr peki hocam benim hastalıgım ilerledi rapor oranım degişti bu durumda beklememem gerektigini düşünüyorum

Üst Alt