Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp Yetmezliği hastasıyım. Nakil için sıraya girmem gerektiği söylendi..?

sedat abi bügün sgk ya gittim yüksek kurul red vermiş oldugunu ögrendim şimdi ne yapmam lazım tşk

artık yapacak bişe yok ya mahkemeye vereceksin yada vergi indirimi için başvuracaksın

sedat abi vergi dairesine gittim işyerinden calıştıgıma dair yazı istiyorlar vergi indirimden alabilirmiyim

arkadaşım sgk girişin ve prim günün önemli burda çünkü malulen emeklilikte 1800 gün ve süre aranmazken erken emeklilikte sgk giriş ve prim günü aranmaktadır forumda emeklilik için yazılan konulara bak eminim kendine pay çıkarırsın vergi indiriminde evet biyerde çalışıyor görünmen gerekir mehmettemell

@sarasota
sedat abi 2000 yıl 6ay 13 de işe giriş tarihi pirim 3705 gün var pazartesi işe başlıyorum vergi indirimine nazaman başvuru yapabilirim saygılar

@earibagi
eyüp hocam bir sorum olacaktı 13.06.2000 de işe giriş tarihim vergi indirimine nezaman başvuru yapabilir işe girişim oldu şimdiden tşk ler

arkadaşlar bilgilendirdiginiz icin tşk ederim vergi indirime baş vurdum beni ş.urfa devlet hastanesine gönderdiler doktorlara muayene oldum kalp doktoru muayenesinde efe yüzde 25 cıktı heyete bir ay sonraya randuvu verdi rapor oranını hastanemi belirler yoksa ankara yüksek kurulumu belirler allah hepinizden razı olsun saygılar:

Ef 25 ile size % 100 rapor vermeleri lazım
Oranı hastanenin sağlık kurulu belirler

herkese iyi günler bir sorum olaktı kontrollü rapor nedemek

bir de ben kalp yetmezli hastasıyım devlet kurumunda calışmak icin ne yapmam lazım yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden tşk ler

sana % 100 verirlerse çalışabilir ibaresi koymazlar sanırım

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun. Bende 3 yıldır ef 25. Öncelikle hemen zatürre aşını ol kardesim.benim 3 hastanen saglik kurul raporu var.son olarak oran belirten rapor icim 2 ay önce kurula girdim ve oran olarak 0/0 100 verdiler.sanada verilecek oran odur.ancak saglıgına bu arada dikkat et.muayene ve ilac kullanımı ni ihmal etme.sorularin olursa cevaplamaya çalışırım.

bayraktar kardeşim sanada gecmiş olsun malum vergi indirimine baş vurdum doktor yüzde yüz verdi kuruldan sonucu bekliyoruz kurul neder acaba bilemiyorum bir şirkette calışıyorum calışmaktan zorlanıyorum devamlı ilac kullanıyorum yinede calıştınmı rahatsız oluyorum sanada allah şifalar versin kendine iyi bak

sedat abi teşekkür ederim yardımlarınız icin verdikleri rapor sürekli olurmu abi emekli olmam icin süreklimi olması lazım

emekli olman için sürekli olması gerekmez ancak maliye kontrol şerhi koyabilir fakat bu durumda sana böyle bişe yapmaz çünkü seninki zaten sürekli olur ve durumunda stabil zaten mehmettemell

arkadaşlar ankara merkezsağlık kurulu tlf bilen varmı 2 ay oldu raporumu göndereli daha cevap gelmedi bukadar uzunmu sürer herkese saygılar selamlar :)

@sarasota

sedat abi sana bir sorum olacaktı vergi indiriminden emekli olursam nekadar maaş verirler pirim toplam 86.000 kazancım var son 4ay 550 tl den yatmış 3800 pirim günüm var 15yıl icinde beni bilgilendirirsen sevinirim şimdiden tşk ederim

o konuda pek bilgim yok ama normalle arasında pek bi fark olmadığını duydum

tşk ederim abi raporum 100 de 100 ankara onaylamış ve sürekli olarak telefonla ögrendim sgk başvurmak icin ne yapmam lazım şimdiden tşk ederim saygılar

sen vergi dairesine gerekli evraklarla gitmedinmi eğer gerekeni yaptıysan artık senin yapacağın bir şey yok bekliceksin kısa sürede sonuçlanır durumuda sgk dan öğrenirsin mehmettemell

sedat abi vergi dairesine gittim raporun gelirse biz sana yollarız sgk konusunu yanı emekli biz bilemeyiz dediler sen elden götürürsün verirsin öyle diyorlar bilgilendirdiginiz icin tşk ederim

sagol sedat abi sorularla başınızı agrıtık yardımlarınız icin allah razı olsun :D

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

akadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim sizlere bir sorum olacak ben vergi indiriminden emekli dilekcemi verdim allah kısmet ederse emekli olursam saglıktan özel hastanelerde tedavi görebilirmiyim bende kalp yetmezligi var benim hastalıgımı takip eden doktor özel hastanede şimdiden herkese tşk ederim allaha emanet olun saygılar

mehmettemell

normal emekli gibi işlem yapıp özelden muayene olabilirsin sanırım burda engellilere bir ayrıcalık yok verirsen muayene farkını tedavi olursun ancak seninki sürekli kontrol ve tedavi gerektiren bir rahatsızlık olduğu için buna maddi gücün yetermi bilemem

Üst Alt