Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışıp iş açısından tatmin olmayan, sıkıntı yaşayan var mı?

flexi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herbirinize merhaba,
ÖMSS ataması sonucu bir kamu kurumunda mühendis kadrosunda yer almaktayım.Fakat ne bulunduğum ortamdan ne de bana hala verilmemiş bir işten ötürü kendimi rahatsız hissetmekteyim.Hani kalabalaıkta yanlızlık değimi derler ya aynı bu durumu yaşıyoyorum.Maaşım düzenli yatsa da salla başı al maaşı durumu beni oldukça rahatsız etmekte.Hiç aranızda bu durumla yüzleşen memur arkadaşlarım var mı?Asaletimin onaylanmasını mı beklemeliyim,nakil mi istemelliyim,yoksa istifa mı etmeliyim?Beni bu durumum hakkında aydınlatabilirseniz inan çok sevineceğim.Stresli günlerden kurtulmak istiyorum artık.

Ben de bazen benzer sıkıntılar yaşıyorum. Devlet bizi verimli olacağımız şekilde kullanmıyor. Engelli deyip bir köşeye atıyorlar sanki. Ancak bunun sorumlusu siz değilsiniz. Sizden istenen bir iş varsa onu yapmaya çalışın gerisini boş verin. Siz keyfinizden çalışmayan biri değilsiniz. Bunları dert etmek yerine özel hayatınızı güzelleştirmeye çalışın. Ben eve gidince hayatım başlar :)

kamuda çalışıyorsanız bu durumlara lışmalısınız asaletiniz onaylanana kadar bekleyin sonra duruma göre harekete dersiniz

farklı bir açıdan bakarsam bende engelli işçi statüsündeyim ama 8 yıldır hep geri planda kalmış işleri yapmaktan ve beyinsel olarak benden önde olmayan insanların altında kalmaktan ve 40 senede geçse bu durumun değişmeyeceğinden şikayetçiyim.

Üst Alt