Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda engelli memurum. Tayin talebi dilekçem reddedildi!?

Tayin sebebi ve red sebebi nedir ? Nereye tayin bazı konuların etkilediği durumlar oluyor... ve biraz üst kademeden destek almalısınız

MEB genelde engelli personeline tayin konusunda yardımcı olurdu. red vermelerinin bir sebebi var mı?

Kardeşim talebinin reddedidiğini yazmışsın.
Millet de sana soru sormuş tayin talep gerekçen neydi diye.
Ayrıca kabul edilmemesinin gerekçesini de yazmanı istemişler.
Ama hiç birine cevap vermemişsin. Sorulara cevap ver ki millet de bir şey biliyorsa yazsın.

Rapor ek 3 maddesi olarak gönderdim raporu ma müdür elemanım eksilir diye yazı yazıp göndermiş .bana gelen red yazisıda görevlendirme talebiniz kurum uygun bulmamıştır diye yazmış.ben engel durumu ile tayin dilekçesi gönderdim onlar görevlendirme talebi diye reddetmişler

@Serce01,
Özür dilerim msj yeni gördüm

@alifatih1958, @TEVRAT28,
Görevlendirme isteğiniz kurum uygun görmemiş yazmış ben tayin istedim engel durumuna bağlı olarak ,görevlendirme değil

@cahit aydoğan, estağfurullah bir yanlışlık var mutlaka il milli eğitim e gidin sorusturun belki itiraz edin diyecekler çok bilgi sahibi değilim ama onun da bir süreci var zannedersem

Bende MEB deyim ek 3 maddesi gereğince raporumu dilekçe ile verdiğimde 15 gün içinde kabul olmuştu tayin dilekcem

Bunlar görevlendirme talebi diye reddetmişler sorun orda müdür üst yazıda elemanım eksilir gitmesini istemiyorum diye yazmış

Bu durumda yapılacak mutlaka bir şeyler vardır bilen arkadaşlar yardımcı olucaktir .

@cahit aydoğan,

Selam,

Sendikanıza gidip, -gerekirse- sendika avukatına konuyla ilgili yeni bir dilekçe yazdırın.
Dilekçenizde lehinize olan kanun, yönetmelik/tüzük maddelerini de ilgi tutun.
Eğer yine ret gelirse vakit kaybetmeden mahkemeye verin ret cevabını.

Liyakat; süslü bir kelime değil, elzem bir ihtiyaçtır.

Ben görevlendirme istemiştim
Kabul edilmişti
Gittiğim kurumda da ortamı beğenince kadromu da bu kuruma aldım
Kurumumda personeller aile ortamı gibi maşallah Allah bozmasın
Eski kurumumda 8den önce parmak okutup giriş yapardım
Bu kurumda genelde 9, 9buçuk gibi mesaiye geliyorum

Üst Alt