Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda işçi olarak çalışanlar, ÖMSS tercihi yapacak olan var mı?

ÖMSS TERCİHİ YAPACAKLARIN DİKKATİNE;
2013 yılında 5 bin 423 engelli memur alınacak 08 Ocak 2013, 14:24
kullanici.png
Malatya Engelliler Merkezi
Faruk Çelik, bu yıl 5 bin 423 kadroya engelli memur alınacağını ve yerleştirme işlemlerinin şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmesinin planlandığını bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu yıl 5 bin 423 kadroya engelli memur alınacağını ve yerleştirme işlemlerinin şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmesinin planlandığını bildirdi.
Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre Çelik, bu yılki yerleştirme için kurumlarca Devlet Personel Başkanlığı'na intikal ettirilen kadro sayısının 5 bin 423 olduğu belirtti.
Çelik, bu kadrolara ilişkin nitelik kod kılavuzunun önümüzdeki hafta itibarıyla Devlet Personel Başkanlığı'nca ÖSYM Başkanlığı'na intikal ettirileceğini, adayların tercihlerinin alınmasına müteakip yerleştirme işlemlerinin yapılmasının planlandığını kaydetti.
Bakan Çelik, ''Böylece 5 bin 423 engelli vatandaşımız, ÖSYM'nin takvimi de uygun olursa şubat ayı sonuna kadar veya en geç mart ayı içerisinde işlerine kavuşmuş olacak'' ifadesini kullandı

ben orman ve su işlerinde çalışıyorum ha siz yeniyseniz hiç sorun yok o zaman atamanız yapıldığı gün istifanızı sunun bence .

tercih yapman senin icin buyuk bir hata olur tercihten 8 hafta once istifa etmen lazim.en azindan bir isin var,kendini yakma benden soylemesi Slimer yinede kendi bilecegin isOmss den hangi alandan sinava girdin kac puan aldin

lise düzeyi 91.996 ama ben kararsızım işçilik daha iyi gibi .

evet kamuda isci olmak memurluga gore daha avantajli sosyal getirileri daha cok.en dusuk maas 2200 tl civari ikramiyelerle birlikte Liseden yeni atanan bir memur en fazla 1700 tl mas alir karar senin nory

1) işçiler artık öyle denildigi gibi maaşlar almıyorlar. ikramiyeler dahil ancak 1700 gelyor.

2) işçiysen önceden istifa etmene gerek yok , memurluga başlamadan bir gün önce istifa etsen yeter.

3) işçilerde yükselme yok ama memurlarda var.

hatice çevik;

Eğer atanmanız olursa şayet işten o gün ayrılmak gibi bir zorunlulugunuz yok yani atama olur görev tebliği size 2 ay sonrada gelebilir tabi bu kuruma göre değişebilir. onun için ayrılmak size kalmış istirah edeyim derseniz olay ayrı

selo 46;
sizdemi tercih yapmadınız siz neden yerleşemediniz ki puanım 95 demiştiniz

martıcık ;
teşekkür edrim bu bilgiyi nerden öğrendiniz.

sdt;

Sdt;
sdt rumuzlu ardaşım bizleri bilgilendireceğini söylemiştin merakla bekliyorum ama hala birşey yazmadın istifa etmem gerekiyomu gerekiyorsa hangi zaman diliminde etmeliyim LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUN

işçi olarak çalışan arkadaşlar öncelikle tercihinizi yapın aynı ile yerleşirseniz yerleştirmeler açıklandıktan hemen sonra istifa edip evrak işlerinize bakın yok ikamet ettiğiniz il dışına atanırsanız atama tebligatınız elinize gelince istifa edin istifa etmek için kimseye bir şey söyleminize bildirimde bulunmanıza gerek yok ama yerleştirmeler açıklandığı gün ilgili amirinize durumu anlatın.eger kurumda alacağınız varsa buna istinaden tazminatınızı talep edebilirsiniz. yoksa zaten haklarınız saklı kalıyor.bu arada eğer geçmiş yıllardan kullanmadığınızı izin hakkınız varsa bunu öne sürerek de alabilirsiniz tazminatınızı. izin paranızı da peşin almayı unutmayın

MEB de işkur üzerinden daimi işçi olarak atandım ya maaş durumları nasıldır çalışan ya da çalışmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim kolay gelsin

Üst Alt