Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda özürlüler için farklı mesai saatleri ayarlanabilecek

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
ÖZÜRLÜLER İÇİN FARKLI MESAİ
Devlet Memurları Kanunu'nda değişiklik yapan teklife göre, özürlüler için farklı çalışma saatleri düzenlenebilecek. Özürlüler için; özür durumu, hizmet gerekleri, iklim ve ulaşım şartları göz önünde bulundurulmak suretiyle günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süreleri, merkezde üst yönetici, taşrada mülki amirlerce farklı belirlenebilecek.

Kaynak: Memurlar evden çalışabilecek - Türkiye'nin en hareketli finans portalı

Zor durumda kalan engelli arkadaşlar için hayirli olsun.

devamlı memur evde çalışmak hakkı var mı engellinin

Sayin nacar;
evde çalişma hakki engellileride kapsiyor.

Böyle bişey olurmu özürlü memur başka bişey yok özürlü işçi özürlü özel sektör çalışanı yokmu neden hep memurdan bahsediliyor.

arkadaşlar bu bahsedilen olay sadece taslaktan ibaret şimdilik.. onaylanırmı? bence hayır kimse boş hayal görmesin bence sadece mesai saatlerimiz düzenlenir ve bizlerde bununla mutlu oluruz bu kadar... yenilenen sağlık kurulu yönetmliğinden ve 1 gecede türkiyedeki özürlü sayısının aşağıya çekildiğinden kaç kişinin haberi var???

bir üstte yer alan linke tıkladığımda, az gören ve hiç görmeyenler için yürürlükte olduğu yazılı mesai uygulamasının. ben ankaradayım, il milli eğitime dilekçe yazdım, bana kendilerinin değil valiliğin yetkili olduğunu belirten bir cvp verdiler. bunun üzerine valiliğe dilekçe yazdım, dilekçemi il milli eğitime yönlendirmiş onlar da. yine baştan savma bir cvp mı gelecek yoksa daha başka bir cvp mı gelecek bilmiyorum.

Arkadaşım olumsuz cevap almassın
valilik en fazla kurumuna yazı yazı yazar
mesela milli eğitim çalışanı isen mem e yazar mem okullara vs ekli yazı olarak sunar
ve amirin müdür kim ise o yazıdan ne algılıyorsa ona göre bir saat verir

mesela bana verilen yazıda tebliğ söyle

01/03/2011 e kadar mesaiyi saat 16 00 da bitirelim diye
senin müdür 15 30 da der 16 30 da
yani o yazıdan ne anladına bağlı mdr

Teklifi veren Ak parti Bolu Milletvekili Fatih METİN,TBMM Sitesindeki bölümünde teklifin hangi aşamada olduğu görünüyor.
İsteyen arkadaşlar buradan takip edebilirler.Şuan KOMİSYONDA gözüküyor

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Adamlar akıllı
bin konuyu bir araya sıkıştırıp
herkesin istediği ve istemedikleri olsada istediklerine oy verdikce istenmeyenlerde aradan çıkartma mantığı

refarandumda ve torba da yaptıkları gibi
zekii milletimiz var ne diyeyim...

milli eğitim bakanlığından ve valilikten bana olumsuz cevap geldi bilgi edinme bölümlerinden mesai saatleriyle ilgili olarak. ayrıca milli eğitim bakanlığı, sorularım üzerine verdiği cevaplarda, milli eğitimde görevli memurlara becayişin kapalı olduğunu, yer değiştirme talebinin ise öğretmenler gibi belli dönemleri kapsamadığını, adaylık süreci bittikten sonra bu işlemin yapılabileceğini belirtir bir cevap yazdılar.

sessiz harf;

mesai saatleri ile ilgilimi bakanlıktan yazı geldi ?_
bu milli eğitim bakanlığımı yoksa milli eğitim müdürlüğümü?
Nerdesiniz ve hangi kurumdasınız ve görme oranınızı bana iletirseniz ilgilenecegim

Üst Alt