Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya engelli memur alımı %3'ten %10'a çıkarılsın....

ENGELLİLERLE KADINLARA MÜJDE!

Yeni sistem, dezavantajlı gruplara da pozitif ayrımcılık yapıyor. Buna göre; kadın ve engellilerin istihdamı daha da kolaylaşacak. Şu anda yüzde 3 olarak uygulanan engelli istihdam oranı artırılacak. Burada yüzde 5 rakamı öne çıkıyor. Fakat bu rakam çalışmalar sonunda kesinlik kazanacak.
kaynak:Yazıyoor - Internet Haber Gazete Son Dakika Haberleri Spor Magazin

bu sevindirici bi haber umarım lafta kalmaz ve %5 e çıkarılır.. azda olsa engellilerin iş sorunu çözülür..çünkü engellinin özel sektörde çalışması gerçekten çok zor...

yirizma;
bu miletin hakkaten gözü dönmüş yaw yüzde 3 neyine yetmiyor kardeşimmm. 75 milyonluk ülkenin yüzde 3'lük dilimi ne kadardır sanıyorsun. oldu yüzde 10'a çıkaralım bu rakamı pekii o kadar engelli varmıdır bu ülkede onuda geçtimmm istersen bütün kamu kuruluşlarını engelliler doldursun diğer normal insanlar ne yapsın
:)

yuh kardeşim..bu kadar da olmaz..neyine yetmiyor diyor yaaa..saçmalamakta tavan yapmak bu olsa gerek..kardeş sen engelsizmisin ? deyişine bakarsak bu mana çıkıyor..aza kanaat edilcek yer var,ama edilmiycek yerde var..hem zaten yukarda nacar arkadaş yukarda bi haber paylaştı..onu okursan devlet senin dediğini çürüttü bile..

caramio.175;
kardeş gördün demi bazı yorumları..bu böledir işte..gel destek ol dersin,"sen hayal denizindemi yüzüyon" derler..ama o dediğimiz gerçekleştiğinde de kesinlikle faydasını görürler..eh ben ne diyim artık..Allah görüyor..Allah hakedenleri istediği her şeye kavuştursun..

nacar;

saolasın kardeş paylaşımın için..

biz birlik olamazsak hiç bir sorunumuz çözünmez arkadaşlar

xxxman;

yok o anlamda demedim okuyamamış insan istihdam edilsin muhakkak benim demek istediğim bundan sonraki engelli insanların okuması sağlansın eğitim hayatına yardım edilsin unutmayalım engelli olmak sadece bizim değil gelecekteki bireylerin de sorunları

Arkadaşlar boşuna ugraşmayalım bu hukumet adam falan almaz sadece bizleri oyalıyor kandırıyorlar adamın varsa akp liysen hemen alıyorlar istersen cahil ol

2.5 milyon memur var ve %10 engelli olsun içinde diyorsunuz zaten toplumun %11.33 yaklaşık engelli birde devlet dairesinin %10 u engelli olursa sıkıntı olur ama %5 falan olabilir fazla abartmaya gerek yok

Aslında %3'ten %10'na cıkması çok güzel bir şey bunu bence engelli olupta istemeyen yoktur. Ama %3 dolmadan yüzde
%10 istemek, önünde 2 tabak yemeği yemeden üçüncüyü dördüncüyü istemek gibi bişey . Önce içinden cıkamadıkları %3 doldursunlar eğer bu yüzdelik yetmiyorsa tabikide bir olup bunu yükselmek lazım. Bence bundan daha önemlisi %3 neden hala dolmamasıdır tartışmamız gereken konunun bu olması gerekirken bizler nerelerdeyiz. Neyi ne zaman isteyeceğimizi bir türlü bilmiyoruz. Biz istemedikçe kimse bize bir şey vermez ne istediğimizide bilmemiz gerekiyor. Senin %3 boşken %10 istemen gereksiz bir şey ha %3 dolduğun istersen bu senin en doğal haklarından biri olur.

Üst Alt