Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapanmayan iyileşemeyen yaralarda, yanık tedavisinde bir yöntem: NEODERM
Arkadaşlar
bir akrabamın kapanmayan yarası vardı.Kendisi aynı zamanda şeker hastasıydı.Ne yaptıysak yara kapanmadı .Araştırmalarım sonucunda Ankarada bir firmanın özel sertifikalı laboratuvarlarında üretmiş olduğu bir ürünle karşılaştım. Kendileriyle iletişimimden ve yakınımın durumunu paylaştıktan sonra bize yardımcı olabilecklerini bildirdiler.
Biz de derhal gittik ve uzman ekip tarafından neoderm adlı ürünü uyguladılar.Uygulamasıda acısız iğnesiz ve bir o kadarda zahmetsizdi
.Sonuçlar ise hem yakınım hemde benim için mucize denilebilecek düzeyde. Yaklaşık 3 senedir ne yapıldıysa iyileştirilemeyen bu yara 2 ay gbi kısa bir sürede acısız ve zahmetsz tedaviyle kapandı.
Bunu Türkiyede üretmeye başaran firmaya da özveriyle,ilgiyle ve zahmetsiz tedaviyle bunu uygulayanlara sonsuz teşekkürler.
Yakınımınki gibi benzer kapanmayan yaraları olan hastalara umarım yardımcı olurum. Kesnlikle gidip görüşsünler ben adres ve telefon konusunda gerekn her türlü yardımı yapabilirm. Umarım bu tip hastalığı olan herkesi sağlığına kavuşturmak adına bir faydam olur
.Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim...
yöntemleri;neoderm adını verdikleri bir süngerimsi madde var yaranın büyüklüğüne göre ebatları var steril süngerimsi bir malzeme.
Bunu sulu yada kuru açık yaraya uyguluyorlarmış .Bizde yara çok kuru değildi o yüzden direk olarak yaranın üzerine pansuman yapar gibi koydular
Dediğim gibi süngerimsi yumuşak bir madde daha sonra sargı bezi ile üstünü kapatarak işlemi bitirdiler. Ne acı duydum ne bişi anlattığım kdr basit bir uygulama.
Ancak bu süngerimsi madde özel üretilen ve içerisinde doku tamirni ve damarlaşmayı sağlayan çeşitli maddeler ihtiva ediyormuş farmakolojik boyutunu çok iyi bilmiyorum açıkcası. Ürün ztn CE sertifkalı olduğundan içimiz rahat bir şekilde uygulamayı yaptırdık. Zaten uygulamayıda firma bünyesindeki biyologlar ve hekim kişiler yaptı
Firmanın adı Ars Arthro yabancı ortaklı bir firmaymış. Bünyesindeki laboratuvarlarda üretilmiş zaten bu ürün.
İyileştirme süreci bende katalogları vardı orada hangi tip açık yara varsa her tipe göre değişik tedavi süreçlerini belirtmişler.Yara resimleri ve uygulamayla birlikte iyileşim süreçlerindeki fotoğraflarda bu katalogda var.
Arkadaşlar biliyorsunuz benım bacağımda 12 yıldır kapanmayan yaralar mevcuttu.
bu sebepten dolayı zaten nmalulen emekli olmuştum.
Son 2 aydır bu mucevi NEODERM BİYOAKTİF YARA VE YANIK ÖRTÜSÜ'nü kullandım.
12 yıldır kapanmayan yaralarım NEODERM sayesinde 2 ay gibi kısa bi sürede tamamen kapandı.İstanbul'da Dr. Lokman DEMİRKAYA isminde genç bi doktor bana NEODERM'i uyguladı. NEODERM'in içinde kollojen matriks üzerinde stabilize edilmiş epidermal büyüme hormonu mevcutmuş. Bu maddeler yara iyileştirmesini çok hızlı bir şekilde kapanmasını sağlıyor.Ayrıca bu NEODERM kapanmayan diyabet yaraları, venöz ülser ve staz ülseri yaraları yatak ve bası yaraları ve yanık yaraları(3.derece dahil) iyileştirmekte ve bugüne kadar uygulanan bütün hastalarda %100 sonuç alınmıştır. Buna ben bizzat şahit olduğum için benım gibi mağdur olan arkadaşlarada yardımcı olacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.
Bu hekime ulaşabileceğiniz telefon numarası
05324301460
Hepinize geçmiş olsun...Eminim bu ürün sayesinde kapanmayan hiç bir yara kalmayacak...
neoderm yara ve yanık örtüsü... hakkında benımde yazacaklarım var umarım bu konuyu okur ve sızde cevaplarsınız arakadaslar
ben 7 senedır cekıyorum . ayagımda bası yarası olustu bırcok amelıyat oldum herseyı kulandım ama gecmedı. en sonunda mıkro cerrahi amlıyatı oldum kas aldılar bacagımdan oraya ekledıler gectı. ama kas oldugu ıcın yanı tam topuktayadı yara malesef şiş kaldı ve ben yana doğru yurumeye basladım. şişlık yuzunden ayagımı hıssetmedıgım ıcın paramaklarımı oynatamadıgım ıcın yumusak şişlık yuzunde dengeli basamadım yanı kaydırıyordu benı yana dogru..
bu sebepten tam yan tarafında kahretsınkı yenı bı bası yarası olustu.. yanı sil bastan
cogu seyı denemıstım zaten neyın ıyı gelıp gelmedıgını bılıyorum kı zaten o şişlık duzelmeden bu yara gecse de yıne olacak doktorum ameliyat olma demıstı ama artık olmalıyım.
neyse dıycegım bu urunu arakadasım haberlerde görmus ankarada hacettepe unuvertesınde uygulanmıs ve cok ıyı sonuclar alınmıs bu band su an ıcın devlet hastanelerınde. ben ankarayı aradım dr görustum ve allahın sevgılı kuluymusum kı ızmırde bayılıgı varmıs buldum ve getırtım.
sımdı elımde bugun kulanmaya basladım. ılk asamada 2 gun acmayacagım sonra dıger bantı koyup 3 gun acmayacagım.
fırmayla görustugunuzde yardımcı oluyorlar devlet hastanelerıde ödüyor ama daha tam kulanılmıyor
ben bu gece basladım bana dua edın guzel sonuc alayım ve buraya yazayım sıze de derman olup önerırım acıyı cekenler zaten bılıyorlar eger uygulayan varsa lutfen onlarda yazsın
Demet hanım, dilerim sorununuzu çözer bu örtüler... Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Lütfen iyi-kötü tüm deneyimlerinizi bu başlık altında paylaşın. Henüz çok yeni bir ürün biz kullanıcılar için ve kullanan arkadaşlarımızın görüşlerini merakla bekliyoruz...
teşekurler bende cok isyorum sıze guzel haber vrmeyı zaten anında gırdım yazdım dun band tı yapiştırdım ve yarın aksam acıcam
daha pek bısey bellı olmaz sanırım ama her detayı yazıcam
ben ızmıdeyım izmirdekı arkadsların böyle sorunları varsa fırmaya yönlendırebılırım tabı ben ilk denemı yapıcam ıyı gelırse ne mutlu ama herkesın bunyesıde farklı dualrınızı beklıyorum
herkese allah şifa versin
Sanırım, daha doğrusu tahminim, ilk birkaç gün yara yumuşar ve sanki kötüye gidiyor hissi uyandırır. Sonrasında ise iyileşme süreci gözle görülür bir hal alır.
slm actım bugun ama gözle görulur hıc bısey yok ne kötu ne ıyı aynı duruyor
ıkıncı bandı koydum onuda cumartesı acıcam
band sunger gıbı bısey serumfizyojıkle ıslatılıyor ama resmen erıyor cok hızlı bı sekılde yaranın ustune konması gerekıyor jele dönusuyor
umutsuz olmak ıstemıyorum ama umarım cumartesı guzel haber veırım
benım ayagımdakı bası yarası cok sukur enfeksion yok ıcı de dolu etrafı nasırlasmıs halde bakalım neolcak devamlı yazıcam bulent bey cok tesekur ederım sıze dua edın allah hepımıze saglık versın
selam gelısmelerden bassetmek ısyorum ama yıne guzel haber yok ama dunkune göre sankı bıraz topamısmı ne bende tam anlayamadım ama ögle yıne gözle görulur bısey yok yanı tam olarak
ben bunla ugrasırken baska tarafı ayagımın su toplamıs ve bılıyorsunuz onun sonu bası yarası
artık gucum kalmadı bunlarla ugrasma allahtan sabır dılıyorum kendıme ve benım gıbı hastlara bıde tabı maddı yönu var yetişemıyorum tedavısıne bakalım 2 band daha var aksma koyucam ya pazar yada ptz acarım
bakalım nolcak keşke sıze guzel haber verebılsem ama allah buyuk dıyorum selamlar
Selamun aleykum. Bu urunden ben yanikda kullaniyorum, kac zamandir balanmayan yanik yerini hizla iyilesdiriryor Elhemdulillah. Cok guzel bi urun. Allahdan her kese sefa dilerim. Allah kolaylik versin. Amin
arkadaşlar bendede ayaklarımda su toplanması oluyor fakat patlatıp nasırlaşıyor ve iyileşiyor sizde böyle olmuyormu benim ne gibi nölem almammı önerirsiniz ne tavsiye edersiniz ben hep önce duyup sonra başıma geliyor duyduklarım hepinize geçmiş olsun
sarıkaya...
ben ızmıdeyım ızmıdekı bayısının verebılırım o sızı yönlendır band fıyatı kucuk buyuge göre deyısıyor tayfun beyle görusun cebını verıyorum 05304653345
gecmıs olsun umarım ıyı gelır yakında devlet hastanelerıde olucak bu band ...
memolik umarım aklına gelen basına gelmez gecıyorsa ne guzel önlem olarak ayaklarını sık sık kontrol etmenı tavsıye ederım bızde hıs kaybı oldugu ıcın yara olsada bakmadan anlamıyoruz acı hıssetmıyoruz....
son durumuma gelınce malesef su a an ıcın daha gözle görurulur bı deyısım olmadı 4 band kulandım ve devamını yapamıycam cunku maddı acıdan yetemıycem ama denmeye devam edıcem
su an ıcın devlet hastanelerı onay beklmekte ordan devam edıcem ve nezman olur tam bılmıyorum sıze yazrım herkese gecmıs olsun ama cogu ınsan memnun bu bandtan herkes denesın derım ben her bunye farklı bırı cabuk bırı zmanla ıylesıyor bılemıyorum ama ben deneyecegım
2006 da bende elektirik çarpması sonucu yanıklar oluştu hastanede yattım tam manasıyla kapanmayan yaralar vardı hastaneden çıktıktan sonra uzun süre yaralar kapanmadı...Sonraları koca karı ilaçlarıyla kendimi tedavi ettim..Elhamdülillah iyleştim..merak eden varsa kendim evde yaptığım çok ucuz hatta maliyeti bir paket sigara parası kadar ucuz olan karışımı söyleyebilirim....
Her ürün her yarada ve bedende aynı sonucu vermiyor. Yaranın olduğu kısım, o bölgedeki doku yapısı farklı olabiliyor. Ben de herkesin iyi dediği ne varsa deniyorum, fakat olumlu sonuç alamıyorum. 5 ayda toparladığım deri akşamdan sabaha yok oldu gitti. Boş yere 5 ay yatalak kalmış oldum.
çok gecmıs olsun benımde hala kapanmadı deneycegım yıne aynı urürünü keşke rabbım bı dokunsada hepımıze format atılmıs gıbı tazelensek off of herkese şifalar dılerım...
bülen söyle tabı koca karı ılacları herzman ıydır de neler var ıcınde anlatırsan belkı denerız memnun oluruz dua ederız sana bol bol
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,Rabbim şifalar versin.İyileşmeyen yaralar için Hiperbarik Oksijen tedavisi denilen bir uygulama var haberdarmısınız veya uyguladınızmı bilmiyorum ama faydalı olduğu söyleniyor.Kalın sağlıcakla...
selam ben kapanmayan yaralara oksijen makinasını öneriyorum diyabet ve şeker hastaları ve gazi lerin kapanmayan sürekli akan yaralarını 20 günlük seanstaaa kapanıyor hatta ben avasküler nekrozdan dolayı girdim 5 ay önce bana yaramadı bu genelde soba zehirlenmelerine ve kapanmayan yaralara birebir. orada 4 kişinin bacağı kesilecekti herkes oksijenden dolayı yaraları kapanarak gittiler herkese acil şifalar diliyorum. ank var oksijen tedavisi gatada var bildiğim kadarıylaaa deniz vurgunu yiyenler denizin yüz fit tti sanırım altına iniliyor yani kısa ca oksijen maskesi veriliyor oturtturuluyorsunuz ağzınızda maske 2 saat duruyorsunuz 15 dakika aralar var dinlenmek için ama o iki saat içinde makineden çıkılmıyor acil hastalık falan olmazzzsaaa yanınıza bir hemşire veriliyor toplam 15 hasta giriyor haberiniz olsun
Hiperbarik Oksijen tedavisi, kılcal damarları açıp kan gitmeyen dokju ve hücreleri canlandırdığını duymuştum. Giden arkadaşlarımda var. 20 günden fazla devam edilirse kanser riski yükseliyormuş.
Ben gitmek istedim servisleride varmış ama normal koltuklu minibüs. O koltuklu servise 20 gün binip ineceksin. O sırada benim kalça kısmında olan yara kısmı sürtünme ve gidiş geliş süresince daha da hasar görecek. Bunu dikkate almak gerekli. Farklı kişilerde faydalı olacağını umuyorum. Allah şifalar versin.
ben hiberbarik oksijene 2.5 ay girdim doktor kontrollerindeee zaten bir sakıncası olmuyor saf oksijen alıyorsunuz. e mar daa bile radyasyon varl. hoş ben bir yararını görmedimdeee ama cidden çokkk etkilendiğim ve yararlı olur diye yazdım insanların ayak yaraları çokkk kötü kemiğe dayanmış olan bacaklar tamamen kapanmış ve gülen yüzleri gördüm ve belki insanlara yararı olur aklınızda olsun
demet hanım merhabalar
benim ismim salih uzun araştırmalar sonucu yapmış olduğumuz allahın izniyle kapanmayan yara ve yanıkta 30 günde başarı yüzde yüz ben izmirde yaşıyorum ve eczanelere doğal deodorant ve otisi çalışıyorum
bu sayfada yeni geldim şeker hastası olan biryakınım 15 günde doktoru bile şaşırtan ve 5 yıldır kapanmayan yara 15 gün daha uygulayacağım ve tahminim 30 gün üstede yazmıştım evet çalışmalarım prf doktor ismini daha sonra açıklayacağım .eger bu ürünü kullanmak isterseniz sizden hiç bir ücret istemiyorum bana size ulaşa bileceğim iletişim verirseniz size yardımcı olucam ve bu hastamızın bütün fotoğraflarını da bu sitede yayınlıyacam ürünüm çok başarılı insanlarımız çok paralar ödemiyecek ve zahmetsizce kullanabilecekler bu size yazdığım mesaj tüm arkadaşara siz kendiniz anlatacaksınız bu msj inşaallah okur bizden soylemesi şifa allahtandır.
Slm lar arkadaşlar ben 29 yıllık parapleji hastasıyım T8 son 2 yıldır sol kalçamda bası yarası vardı gitmediğim plastik cerrahı kalmadı sonuç elde var 0 bu siteden NEODERM in faydalarını okudum plastik cerrahına söyledim uygulatmak istiyorum dedim.beni hastaneye yatırdı bir haftalık yara bakımı yani ölü dokuları aldı yara ceviz büyüklüğünde yani içine girecek kadar büyüktü daha sonra haftada 3 kez NEODERM serum fizyolojikle ıslatılıp kondu şu anda 5 inci uygulama oldu yarada bayagı küçülme oldu sanırım 3 kez daha uygulansa kapanacak.ilk ugulamada yara yerine tam bir paket NEODERM sıgıyordu şimdi 4/1 oranında NEODERM alıyor NEODERM hastenede yatan hastalardan hiç bir ücret almadan ugulanıyor dışardan olursa ücretli Bu arada paketi 250 tl miş inş tam kapanıncada yazacam. Yarası olan arkadaşlara geçmiş olsun..... YARAM SIZLAR YARAM SIZLAR YARASI OLMAYAN NE BİLSİN YARAM SIZLAR:::
Bülent bey malesef kötü haberler. NEODERM yaramadı1.5 ay devamlı denedik yara üstten kapanır gibi küçüldü içi boş kaldı akıntı aynen devam etti.Bende usandım yatmaktan mademki yatıyorum kesin çözüm amelıyat dedi Plastik Cerrahı bende karar verdim amelıyat oldum kasım 16 da şu an 52 gün oldu 20 dikiş vardı yaralar kapandı akıntı durdu ameliyattan tam 3 ay sonra üzerine oturabilecem yaraya yapılan yamanın kanlanması için az daha sabır diyorum kendime nasıl olsa mevsim kış dışarıda çıkmak yok )))..bu arada ameliyat1.5 saat sürdü yara tamamen kazındı ölü dokular alındı hatta kalça kemiği törpülendi kalçanın dolu bölgesinden traş yöntemi ile çukur olan yer dolduruldu ve dikildi. nasılsa anestezi yok lokalda uygulanmadı canlı canlı arada izledim.)))). neyse sonu iyi olur inşallah. demek istediğim NEODERM bizlere çare değilmiş.