Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapanmayan iyileşemeyen yaralarda, yanık tedavisinde bir yöntem: NEODERM

Ameliyatla da olsa şu anda durumun iyi olmasına sevindim abi.

Herkesin yarası ve bedeni aynı değil tabii. Ürünün iyi geldiği birçok kişi de vardır...

OturanBoğa;
Teşekkür ederim.

2 ay sonunda en fazla 45 dakika oturmaya başladım 3. ayın dolması ile süre uzatılacak. 2 saat mola tekrar 45 dakıka otur durum bu.

selam gecmis olsun allah acil sifa versin benim bir akrabam seker hastası ve gogus kanseri gogsun birini aldılar yarları 1 sene kapanmadı doktorlar artık yapcak bisr olnadıgını soylediler umidi kesilmisken tanıdık bir arkadas bir kusdan bahsetti kazakistan rusya mogalistanda yasayan kus Himalayan Snowcock google aratsanız cıkar kurumus etini un haline getirip yaranın uzerine yapıstırıyormıs 1 haftada yara kapandı belki bulursunuz

Merhabalar,

Neoderm ürününü perakende olarak temin edebileceğiniz www.yaralaraderman.com e-mağazamız açılmıştır.

Web sitemizden ürün hakkında detay bilgi edinebilir, yaranızın fotoğrafını göndermek suretiyle tıbbi danışmanlık hizmetimizden ücretsiz faydalanabilirsiniz..

dizime dizaltı protezim vurdu ve yara açıldı. acaba benim dizimdeki yaraya da iyi gelir mi ?

5senede 4 kere ayağımdaki yaraya greft yaptırdım ama geri patladı bu dediğiniz olay tam benlik lütfen yardımcı olabilirmisiniz. 05303808346 cep numaram yada size ulaşabileceğim bi numara yada firmanın bilgilerini verirseniz çok mutlu olurum

oturan boğa

isminizi bilmiyorum ama mükemmelsiniz sayenizde bütün engelliler sizinle bir çok şeyi öğreniyor sağolunnn

neoderm i deniyimm bende , mail attım şansa bakki ben şuan bilkent gatadayım onların ofiste bilkentte :)
bakalım gelip yaramı degerlendirirler işallah...5aydır kapanmıyo hıyarası :D

Üst Alt