Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapatılan hat

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Ben bayadır bir kontur yüklemedim hattım kapatılmış açılmazmı devletin kestiği ücret nolacak yeni hatlarda pahalımış açılmazmı artık
He-man bilgin varmı senin

*7000#
Bas buraya ne yazar? Vodafone hat için

Telekom benim

Ağda kayıtlı dğl diyo

En yakın bayiye gitmeden çözemezsin git bakalım ne diyecekler bizi de bilgilendirirsin.

Önceden 3 ay arayamazdın karşıyı zaten o zamanda yüklemek zorunda kalırdın.

Telekoma email attım
He-man nebilim kullanmıyomki ne dakka ne mesaj

Devletin para nolcak

Vergi parası

Faturalı kullandığım için bir şey diyemiyorum.
Ama vergi olayını anlamadım vergi alınca kapanmaz mı hat :D

Aylık 1tl 80krş kesiyor galiba telsiz vergi.
Alınmıştır şimdiye kadar,
Hat açılınca yine alırlar

Konturmu var erdal

Hat kapanmış nasıl alck

Açılmazsa nolck

5 6tane kesiş var

Bana da Vodafone mesaj gönderiyor.
4 gün içinde 20 lira yükleyin 30 gün geçerli 500 dakika her yöne konuşma hediye kazanın diyor.
Ne dersiniz yükleyeyim mi TL kontör var zaten

flora19
Hat kapandıysa ve sende bu numaranı önemli yerlere verdiysen ve buralardan tlf,bekliyorsan telekoma gidip,aynı numarayı tekrar kontürlü hat bedeli ödeyerek yeniden kullanıma açacaksin,bunun başka yolu yok ablam.

Ne Yapman gerektiğini sordun mu?Önce.
Olmazsa derhal numara taşımalığı yaptır, Vodafone geç,ücretsiz. Aynı numara
3 gün içinde devir olur.
Ya da Mehmet005 dediğini yap

Mehmet005 yüklücektim hattı tanımıyo makina
He-man kapalı hattı nasıl taşıcan erdal çalmıyoki

Bir yazı var nette onu göstercem açarlarsa atım buraya

Hattım iptal olmuştu, yeniden açmak için ne yapmam gerekiyor?

Destek/DigerSorulariniz/Hat-Islemleri/HattimIptalOlmustuYenidenAcmakIcin
Hattım iptal olmuştu, yeniden açmak için ne yapmam gerekiyor? İptal edilen faturalı ve faturasız hatlar, hat iptal tarihinden itibaren 1 yıl boyunca hat sahibi tarafından yeniden alınabilmektedir. Hattın 1 yıllık süre içinde yeniden alınabilmesi için, hat sahibinin bir Avea bayisini ziyaret ederek abonelik sözleşmesi doldurması ve gerekli belgeleri iletmesi yeterlidir.

Yeniden abonelik istyor

flora19
flora ömrümü yedin biliyonmu ablam,yukarıdaki benim mesajımı tekrar bi oku bakayım.
Ben orda sana ne diyorum,telekom bayisine git aynı numaranı tekrar al diyorum.Kontürlü HAT bedeli ödeyerek diyorum.
Sen bana ne diyorsun,abi hat kapalı kontür yükleyemiyorum diyorsun.
Flora,senin kafa iyice dolmuş sanırım ablam,kendini bi resetle,bi kahve iç ondan sonra tekrar net'in başına geç tamammı.

kontörlü hat Bedeli olmaz,yedek hat oluyor o daha ucuz Memo
Hattım kayboldu de yedeğini çıkarttır☺

He-man
Hemo kapanan hattın yedeği olmaz,onun için yeni hat alıyorsun ve eski numaranı istiyorsun.
Hat devir konusuna gelincede kapalı hattı devredemiyorsun hemo.

Doğru söylüyorsun Kaptan Memo 😀

flora19
flora ömrümü yedin biliyonmu ablam,yukarıdaki benim mesajımı tekrar bi oku bakayım.
Ben orda sana ne diyorum,telekom bayisine git aynı numaranı tekrar al diyorum.Kontürlü HAT bedeli ödeyerek diyorum.
Sen bana ne diyorsun,abi hat kapalı kontür yükleyemiyorum diyorsun.
Flora,senin kafa iyice dolmuş sanırım ablam,kendini bi resetle,bi kahve iç ondan sonra tekrar net'in başına geç tamammı.

Abi pahalı diyom bende 53tl istediler

Açılması için

Faturalı hat cazip dediler konturlu hat çok pahalımış yenisi

flora19

444 1 444'ü ara sor son durum nedir kontör yükleyince hattın açılacak mı yoksa açılmamak üzere tamamen mi kapanmış arayıp öğren, vergiyi düşünme onu hattın açılınca zaten ödeyeceksin telsiz kullanım vergisi 1,5 TL falandı aylık

Life telekoma email attım omesajı atım bakarmısın:)

Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Türk Telekom mobil faturalı hattınızın iptalinden itibaren 1 (bir) yıl içerisinde, Türk Telekom Grup Merkezlerine başvurarak hattınızın yeniden açılması için talepte bulunabilirsiniz. Hattınızın yeniden aktif edilmesi akabininde abonelik vergileri yeniden hattınızın faturalarına yansıtılır.

Türk Telekom mobil faturasız hattınızın iptalinden itibaren 12 (on iki) ay içerisinde, Türk Telekom Grup Merkezlerimize başvurarak hattınızın yeniden açılması için talepte bulunabilirsiniz. İşlem ücreti olan 36 TL, Türk Telekom Grup Merkezi tarafından tahsil edilir.

Numara taşıma işlemi ile operatörümüze taşınan hatlar deaktif olduktan sonra yeniden aktivasyon işlemi için numaranın ana operatörüne başvuru yapılmalıdır.

Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Türk Telekom mobil hatlı cep telefonunuzdan 500'ü, sabit hatlardan ise 444 1 444'ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri'mize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla;

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

36 tl alıyo açılması için başka bayi 53 tl dedi ne iş

Yeni hatlar kontursuz çok pahalı 60tl fatıralılar biraz ucuz oda tehatütlü
He-man oda aynı 60larda kontursuz yeni hat

flora19

O 36 TL açılması için işlem ücretiymiş kalanı da vergiler olabilir toplamda 50 TL'yi gözden çıkaracaksın gibi görünüyor.

Life çok pahalı:(vergisinidemi alıyo

Faturalı yeni hat alsam benim hattın kesilen vergi nolcak

flora19

Vergisi dahil 53 ise iyi, ama havadan aldığı 36 TL işlem ücreti çok fazla ama yapacak birşeyin de yok gibi yeni hat alacak olsan da daha az olmayacak onun da vergisi olacak ayrıca ilerde telekoma geçecek olsan ödemediğin bu vergiler borçlar yine karşına çıkacak.

Life kontırlu yeni hatta alamam 60 tl diyo anca faturalı yapabilirim 12ay sonra konturluya geçebilirim oluyomu öle

5tl faturalıda devlet kesiyo 20tlde tarifesi

flora19

[FONT=sans-serif]Türk Telekom Grup Merkezlne giderek hattını açtır ve faturalıya çevirttir, faturalıya çertmen için de hattını açtırman gerek [/FONT]

Üst Alt