Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapatılan hat

Türk Telekom'da engelli Tarifesi var mıydı
Faturalı hatta? Life
Faturalı hat almamanı tavsiye ederim flora19 telefonla pek konuşan değilsin, boşuna ücret ödeme.
En iyisi Vodafone faturasız hat,kontör yükle 4 ay kullan, 3 ayda bekleme süresi sonra kapanır.
Ara sıra da dk sms konuşma hediyeleri kazan,
İnternet zaten var, Ne gereği var.

Turkcell 30 TL hat açma bedeli yansıtmış bana!

Yeni hat aldım vadafon 20tl açmaya çok istedi

750 dk 1000sms 3gb net 25 tl

Faturasız aldım. tarife nezamn dğştirilir acep
Life

Hani 60 liraydı, bak 25 lira bu İyi işte
Tarife değiştirme kolay, hangi tarifede şimdi?
*7000# Bas,Burada yazar ne yapmak istiyorsan buradan öğrenebilirsin.ama hat önce bir açılsın. Vodafone'dan çok mesajlar geliyor onlar da bilgi verir.
Tarife değişikliğinde hemen faturasız saniye bazlı tarifeye geç Bu çok iyi, bunda kesilmiyor aylık ücret, sadece konuştuğun kadar ücret,
Bak 750 dakika 3gb sms tarifen her ay 22 lira alınıyor, size göre uygunsa kullanabilirsin.
Size tavsiyem bu tarifeyi değiştir

Hani 60 liraydı, bak 25 lira bu İyi işte
Tarife değiştirme kolay, hangi tarifede şimdi?
*7000# Bas,Burada yazar ne yapmak istiyorsan buradan öğrenebilirsin.ama hat önce bir açılsın. Vodafone'dan çok mesajlar geliyor onlar da bilgi verir.
Tarife değişikliğinde hemen faturasız saniye bazlı tarifeye geç Bu çok iyi, bunda kesilmiyor aylık ücret, sadece konuştuğun kadar ücret,
Bak 750 dakika 3gb sms tarifen her ay 22 lira alınıyor, size göre uygunsa kullanabilirsin.
Size tavsiyem bu tarifeyi değiştir

60 lira yeni hattı 20tl buldum ben

Açuldı hat bugün hemen

Tarife 25 tl tarife

22 tlde hediye vermiş bakiye

flora19

Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Tarife değişimi için 444 1 444' ü ara hemen geçişini yaparlar

Life sağol life ttnetin engellisi ucuz 15 tl ne kadar süre sonra geçiş olıyoki

Hamurunu Vodafone'dan çıkar
TTNET kazansın,
Böyle Ceza olmuyor mu😂Life Hemen geçiş işleminde

flora19

Ara geçişini yaptır işte:)

He-man

Tam bilmiyorum o yüzden de araştırmak lazım, floranın şimdiki tarifesi ve hattı hangi gsm şirketinde onu öğrenmeliyiz ceza varsa zaten uzak dursun flora19 yoksa isyan etmeye başlar :D

He-man necezası la:)

Hemen geçiş hakkını sormadım:D

Diğer hattın vergisinide sordum iyice açma işlemi 30 tlya açma işleminden kesiyomuş :D

aynı numara değil miydi😟
ÖSYM hastanede ya da başka yerde bu numara kayıtlı ama

Üst Alt