Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapı Tavan Tutamağı olmayan otomobil için çözüm önerisi olan var mı?

matematik

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Selamlar,

Yeni bir araç alma arifesindeyim ancak aracın sürücü tarafının tavanında tutamaç yok.
Bu sorunla karşılaşan arkadaşların ne yaptıgını ögrenebilir miyim?

Teşekkürler

zincir takıyorum, zaten dediğiniz tutamaçlar bir süre sonra kırılır.. uygun delikler yoksa sanayide saç vidası ile tutturuyorlar ve bir de zincir üzerine hortum (bahçe sulama hortumundan bir parça) geçirdin mi harika oluyor..

İsmail selam,
Sıfır araca yaptıracağım ben bunu. Aracın kapartasını deliyorlar mı yoksa farklı bişey mi yapıyorlar?

teşekkürler

sıfır da olsa sorun olmuyor..toyotada delikler mevcut. hiç arıza vermeden takılıyor
eşimin corsa yı sıfır aldım ve delerek taktırdım. sadece içi sacı deliyor ve sorun olmuyor. en sağlamı böyle. zaten asıl tutamaçlar bir süre sonra kırılıyor.
tertibat takılırken konuyu aç, onlar hallederler.

Bilgiler için teşekkürler İsmail.
Eşinizin aracına sonradan takılanin bir resmi varsa yollar mısınız?

teşekkürler

Bende de aynı problem vardı yolcu tarafında olan tutamagı söküp sürücü tarafına taktım.. ayrıca aracta tavan askısı varsa tutamaklara ihityaç kalmıyor..

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt