Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapımın önüne başka bir engelli aracını park ediyor!?

lider334

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Kısa süre önce belediyeye özel başvurarak evimin önüne engelli park yeri levhası koydurdum. Fakat başka bir engelli aracı yaptırdığım engelli park yerine aracını park ediyor. Bu engelli park yerine plakamı yazdırabilir miyim?

engelli her araç kullana bilir hiç birşey yapamazsın ilk parkeden şanslı :)

Belediye şahsa özel Engelli park yeri yapmaz. Bende evimin önüne park yeri sizin gibi müracaat ederek yaptırdım fakat sürekli sıkıntı yaşadım. İşlek bir yerde olduğu için Engelsiz araçlar sıklıkla meşkul etti, defalarca araba çektirttim, ceza yazdırdım, vatandaşla esnafla tartıştım... En sonunda Trafik polisi pes etti Belediye ile konuşup ukome den bu yeri Engelli Park yerinden çıkardılar. Çözüm olarak bunu buldular :) Bende artık 500 mt ilerde ki otapark a bırakıyorum aracımı, BİMER e de yazdım sonuç yok..

Diğer engelli arkadaşa durumu bildirseniz.O da kendi evinin önüne Belediyeye başvurarak böyle bir levha koydurabilir gibi geldi bana .
En medenicesi bu sanırım.

Tamam anladım. aysn41 in durumu daha vahimmiş. :)

Üst Alt