Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kara kalem çalışmalarım

Elbise kıvrımlarında yer yer hatalar olmasına rağmen olay anını yansıtmayı iyi becermişsin. Eline,emeğine sağlık.

LODOS DENiZCiSi;
teşekkür ederim

sadece bu kadar mı??? biraz eleştiri istiyorum.

Adamın elinde ki silah gerçekçi değil.Metaller daha bir keskin çizgiler ister.
Silah tutan adamın yüz bölümü aşırı silik.:)

LODOS DENiZCiSi;
sağol eleştiri için çok teşekkür ederim.hataları düzelteceğim.:)

Kübracığım, “imgesel” lafını okuyunca, GSF’ye hazırlandığını tahmin ettim. Profiline baktım. Tahminim doğruymuş.
Sen de farkındasındır ki daha çook yol kat etmen gerekiyor.
Bıkmadan, usanmadan çalışmalı, çizimini geliştirmelisin.
Benim kızım senin geçtiğin yollardan geçti ve istediği hedefe ulaştı.
İnşallah sen de istediğin GSF’nin istediğin bölümünde kazananlar listesinde adını okursun seneye.
Biliyorsun artık hemen hemen tüm GSF’ler ikinci aşamalarını farklı yöntemlerle yapıyorlar.
İmgesel sözcüğü bana geçen sene bir GSF’nin yetenek sınavında ikinci aşamadaki soruyu hatırlattı:
Manda Yuva Yapmış Söğüt Dalına, Yavrusunu Sinek Kapmış Gördün Mü?

Öğrencilerden bu kompozisyonu çizmelerini istemişler. Kazananların ne çizdiğini bilmiyorum ama bir de sen dene bakalım:)

Not: Jürinin en beğendiği sınav kağıdının ortasında sadece kocaman bir “GÖRMEDİM” yazısı varmış ama bu öğrenci kazanamamış:)

İnşallah sen de istediğin GSF’nin istediğin bölümünde kazananlar listesinde adını okursun seneye

inşallah:)

Güzel resimler arkdaşım paylaşımın için sağol

son çizimlerinide bekliyoruz:)

Tüm çalışmalarınız güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Çizimlerinizin devamını bekliyoruz...

çizimleriniz çok güzel..elinize sağlık...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Eleştiriyi teknik bilgisi olanlara bırakıyorum.

lodosss pabuç damdaaaaa :D GÖRDÜM GİBİ :D

selam...

evet çok güzel çizimler yapmışsın arkadaşım ellerine sağlık helal olsun vallahi süperrrrrrrrrrrr özellikle hz ali efendimizin resmini beğendim keşke sizinle tanışma imkanımız olursa benim resmimi çizermisiniz?

çok emek harcamışsın zor şeyler bunlar çok hoşlar tebrikler:)

kübüş;
bunlar güzel olmuş:D:cool:eline saglık

Güzel resimler için teşekkürler..

Üst Alt