anlamıyorlar işte ...
kusura bakmayın uzun bi yazı yazmıştım ama sildim...kardeşim sonuçta ağır işitme engellilerin tv izleyemeyeceğini anlamıyor....
aslında çoğu insan anlamıyor...
sonrada yanımızda komik bişeyler izleyip bizimde gülmemizi bekliyorlar....
yalancıktan da olsa gülmüyorum kardeşim zorla mı!anlamıyorum ve benim anlamadığım şeyleri yanımda izlenmesini istemiyorum sıkmasınlar canımı!
yanınızda almanca bilen biri açsın alman komedi programını sonra da yapılan espirileri anlayıp gülmenizi beklesin....arada ne komik de mi deyip siizin onayınızı beklesin var mı bir saat buna dayanabilecek olan....
hep karşılaşıyorum bununla hep...arkadaş çevresinde aile çevresinde hep ama hep...
bir kerecik olsun anlamadığımı işitemediğimi düşünüp ona göre davransınlar çok mu zor ya çok mu zor....
diyeceksiniz zorla mı tutuyorlar kalk git ....
bende anlamak isterdim ben de onlarla birlikte gülmak isteridm
haklısınız .....ama ne olur bi kerecik anlasalar ....
bizi bizden başka anlayan yok...
oh be bu daha iyi oldu
kusura bakmayın uzun bi yazı yazmıştım ama sildim...kardeşim sonuçta ağır işitme engellilerin tv izleyemeyeceğini anlamıyor....
aslında çoğu insan anlamıyor...
sonrada yanımızda komik bişeyler izleyip bizimde gülmemizi bekliyorlar....
yalancıktan da olsa gülmüyorum kardeşim zorla mı!anlamıyorum ve benim anlamadığım şeyleri yanımda izlenmesini istemiyorum sıkmasınlar canımı!
yanınızda almanca bilen biri açsın alman komedi programını sonra da yapılan espirileri anlayıp gülmenizi beklesin....arada ne komik de mi deyip siizin onayınızı beklesin var mı bir saat buna dayanabilecek olan....
hep karşılaşıyorum bununla hep...arkadaş çevresinde aile çevresinde hep ama hep...
bir kerecik olsun anlamadığımı işitemediğimi düşünüp ona göre davransınlar çok mu zor ya çok mu zor....
diyeceksiniz zorla mı tutuyorlar kalk git ....
bende anlamak isterdim ben de onlarla birlikte gülmak isteridm
haklısınız .....ama ne olur bi kerecik anlasalar ....
bizi bizden başka anlayan yok...
oh be bu daha iyi oldu