Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyak ve psikiyatrik geçmiş ile askerlik muafiyeti..?

exitmusic

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
geçen sene troponin değerim 9000 lere çıktığı için yatış almıştım epikrizde şu tanıları girmişler

Tanı Bilgisi[ I51.4 ] - Miyokardit, tanımlanmamış[ I25.1 ] - Aterosklerotik kalp hastalığı[ R00.2 ] - Çarpıntı[ K21.9 ] - Gastro-özofajial reflü hastalığı, özofajitsiz

ek olarak kardiyak MR da %70 LVNc ile uyumlu bulgular rastlandı raporu var.

Psikiyatri kısmında ise 10 yıl önce x64 kodu ile acil girişim var. 10 yıldır ilaç kullanıyorum ve şuan Lamictal ve rexapin tedavisi görüyorum.
e-nabızda F41.2 ve F32.1 kodlu ilaç raporlarım mevcut.

Görüştüğüm kardiyoloji doktoru muaf ihtimali masada en kötü erteleme dedi. Ama bildiğim kadarıyla kalbimde bir sekel yok ve şuan iyi çalışıyor.
yönetmelikte gördüğüm kadarıyla kalbin şuanki durumuna bakarak karar veriliyormuş doğru mu? Muaf olur muyum ?

Geçmişiniz de trop 9000 oldukca yüksek, şuan normal sınırlarda olup kalpte sekel bırakmamış olmuş olsa dahi konu kalp olunca risk alınmaz.

Erteleme verilse de Askerliğe elverişli değilsiniz.

@exitmusic,

Üst Alt