Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyolojik rapor verebilen hastaneleri bilen var mı? Maceralarım!

SRK

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Lütfen evet lütfen tüm arkadaşlara buradan sesleniyorum yaaa allah aşkına birleri yardımcı olsun...defterdarlıktaki sevk için seçilebilecek hastanelerden asya yakasını eledikten sonra( yarı yarıya ) avrupa yakasında kalan hastanelerin %80 inde kardiyoloji raporu veren yok...eyüp devlet b.paşa devlet,şişli etfal,kağıthane devlet,osman sadi konuk,vs...vs...inanın telefon açmaktan anam ağladı yok yok yok...hiçbiri kalp ile ilgili heyet yok daha doğrusu kardiyolojimiz yok diyor...bu nasıl iş....bir tek haseki veriyor oda ana baba günü telefona bakmıyorlar.....bile....yazık yazık buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum...haseki harici nereden heyete girip rapor alırız....ben bu işin içinden çıkamadım...istanbul avrupa yakasında oturup kardiyoloji üzerine yakın zamanda rapor alan veya bilgisi olanlar lütfen yardım edin.....

Hasekiye neden bu kadar kalabalık dedim 2006 öncesi özürlü raporları yenileniyor dediler...kimlik için falanmış...bu nedir yani 3-5 yılda bir rapor almak zorundamı kalırız...eğer raporumuzu alsak tabiii....bilen varmı...kimlik için sürekli rapormu yeniletiliyor....bu sorumada ayrıca cevap yazarmısınız....

Bence İstanbul Sağlık Müdürlüğü'ne telefon veya email ile sorulabilir ve oradan sevk alarak gidilebilir. Şans yaver giderse ne ala :)

İstanbul Sağlık Müdürlüğü:
Adres : Peykhane Cad. No:10 Çemberlitaş 34400 İSTANBUL
Telefon : 0212 638 30 00 (Pbx)
Faks : 0212 638 30 35
E-Posta : mudurluk@sm34.gov.tr
Web: İstanbul Sağlık Müdürlüğü

kalp hastalıkları %80 veren yok...
bir arkadışımı aort kapak ameliyatı olmuş şişli etfal hastanesinde %40 rapor verdıler:(

Vakıf gureba araştırma veriyormuş galiba telefonda bana öyle dediler acaba nasıldır...gidip görücez...oraya giden varmı?birde ben o müdürlüğe mail atsammı yoksa direk vakıf gurebayamı gitsem ne dersin oturan boğa seni sorumlu tutmam ama bana bir akıl verirmisin...dünden beri arıyorum hasekiden sonra bulduğum yer vakıf gureba...ne dersin?

şiş etfalden aldığına eminmisin bana dün vermiyoruz dediler telefonda...arkadışının raporu ankaradan onaylandımı ve ne zaman aldı yazarmısın...

İl müdürlüğüne yazmak zor değil. Hem oraya yazın hem de vakıf guraba'ya gidin... Hangisi işinize gelirse, oradan devam edersiniz...

oturan boğa kendi şirket mail adresimden(basın)az önce dediğiniz adrese mail attım bakalım ne olucak...ama bir sonuç olmazsa ben vakıf gurebaya gitmeyi düşünüyorum..bakalım ne olucak...
p.tesi gidp defterdarlıktan sevk alıcam...bu gün şirketten yazı istedim ay sonu yoğun oldukları için cuma günü vericekler..önemli değil kesin verirler..antletli kağıda yazarız dediler herhalde sorun olmaz...

birde defterdarlıkta telde görüştüm topkapıya taşınmışlar...oradan bir memur dediki burada bir evrak dolduracaksınız dediği evrak senin örneklerde verdiğin evrak olsa gerek... yine bana kızıcan belki ama yanlış bir kağıt dodurmayım diye soruyorum..
.bu işler çok tefarruatlı ve koşturmacalı birde sonuç güzel olsa....

Rapor maceram başladı-04-10-2010

Oturan boğanın ve diğer arkadaşlarımın verdiği düzgün cevaplar neticesinde 01-10-2010 tarihinde işyerimden çalıştığıma dair yazımı aldım.
04/10/2010 bu gün sabah saat 08:20de deftardarlığın kapısına dikildim. işlemlerim 25 dakika sürdü.a sık suratlı bir memur bayan hangi hastaneye sevk istiyorum diye sordu. bende son 1 haftadır araştırmalarıma dayanarak vakıf gurebba dedim.. onlar da beni oraya sevk etti.(defalarca tel açıp bu hastaneye kardioloji heyet raporu veriyorsunuz değil mi diye sordum siteyi takip eden dostlar bilirler.)
neyse hastaneye gittik sağlık kurul odasında kayıt yaptıracağım memur beni tam beş ayrı noktaya koşturdu (oraya git mühür buraya git kayıt şuraya git imza şuna git fotokopi vs...hepsi birbirinden oldukça uzak yerler.) tam aynı noktaya geldim memur bana hangi rahatsızlık için heyet raporu istiyorsunuz dedi ben de kardiyoloji dedim... memurda bana bizde kardiyoloji yok ki dedi... nasıl olur dedim geçen hafta sizi kaç kere aradım... tamam da doktor cuma günü istifa etti maalesef kardiyoloji raporu veremiyoruz dedi
.inanmadım baş hekime çıktım sonuç aynı. beynimden vuruldum sanki anlatamam.peki ne yapıcaz dedim hasekiye git dediler ben de doğru koştum hasekiye...
aman allahım anlatılmaz tarif edilmez bir insan yığını koridorlar insanlardan çıkan kokudan durulmuyacak halde insanlar balık istifi... kimseye bir şey sorulmuyor içerde rapor isteklerini formlarını gözlerimle gördüm resmen dağ gibi yığılmış... memur yüzüne bakmıyor ben aralardan falan girdim bir kaç kişi ile münakaşa derken memura ulaştım konuyu anlattım biz bir şey yapamayız dediler direk sevkini bize alıcaktın...
ben çıldırıcam neyse öğle paydosu oldu bitkin bir halde eve döndüm evde paydos bitimi telefondan defterdarlığa ulaştım dilekçe yaz gel dediler. ben yine salakça bir soru için tekrar aradığımda (bazen işe yarıyor) bu sefer telefona çıkan başka bir bayan aynı gün yeni bir sevk için dilekçeye gerek yok hemen buraya gelin dedi. ben de atladım arabaya ve defterdarlığa gittim.v e vakıfı iptal edip (yine dosyada duruyor) beni yeni baştan bu sefer hasekiye sevk ettiler bir de bayan azarlarcasına üstü kapalı tehtid etti bak birdaha olmasın gideceğiniz hastaneyi iyi araştırın yoksa bir daha yeniden sevk etmeyiz dedi. ben de, benim kadar kimse hassas olmasın hanımefendi ben 10 gündür araştırdım ama böyle oldu ne yapabilirim dedim...
neyse saat 15:00 civarı hasekiye sevki aldım ve doğru iş yerime koştum.
malum sabahtan beri koşturdum ve hiç bir şeye daha başlayamadım. bir de iş yerinden sorun olmasın...

anlıyacağınız yarın ola hayrola bakalım ne olucak....tekrar yazarım...
sizler de görüşlerinizi lütfen yazın....

Oturann boğa..buradan size ve saygıdeğer site yöneticilerine sesleniyorum..benim konularımı neden siliyorsunuz...az önce çok güzel bir konu açtım.rapor maceram başladı diye neden sildiniz...

Tamam sizin dediğiniz olsun bu konudan devam edelim.madem yeni bir konu üzerinden açılmıyor...aslında yeni konu olması önemli değil ben sadece startı verdiğim andan itibaren nasıl bir yol izlemişim ve ne gibi zorluklar çıkmış ve neyi başarıp başaramamışım herkes görsün diye ayrı bir konu olsun istedim...başka bir sebebi yok.....

Moralini bozmak gibi olmasın ama Haseki mi Allah düşürmesin...

Biliyorum ama ne yapabilirdim söylesene.dediğin yer bana karşı taraf kalıyor oraya hiç gidemem bu yakadada bir haseki bir okmeydanı var albirini vur ötekine yani.ben listedeki hastanelerin hepsini aradım haseki ile okmeydanının verdiğini biliyordum ama bu dediğinden ötürü gitmek istemiyordum kısmet yine orasıymış...zaten dikkat et o gösterdikleri liste kardioloji hastasına göre fasa fiso,çünkü istanbulda veren iki yer var ve oyüzden buralarda insanlar hıncahınç dolu yoksa tüm hastaneler yayılsa böyle olmaz...herkes oraya geliyor yani mecbursun...ben kendim istemedim.inan tüm hastaneleri tek tek aradım....

Evet arkadaşlar az önce haseki hastanesinden geldim. bana 03-01-2011 tarihine heyet randevusu verdiler.... tam 3 ay sonrası...
bu arada vaktimiz bol buradan haseki hastanesinden rapor mücadelesi vermiş başka arkadaşlar varsa bana o gün ne gibi bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilir. görüşlerinizi yazın....

bir de oturan boğa abi sana bir sorum var:

ben defterdarlığa bu işler için başvurdum ve adıma dosya açıldı hasekiye sevk edildim. mesela ben diyelim bu işlerden vazgeçtim ve dedikleri gün dahi hastaneye gidip heyete girmedim (heran vaz geçebilirim.) peki bana ne gibi bir sorun olur. yada çok ileriki yıllarda normal statüden emekli olmayı göze alıp beklesem bir sorun yaşar mıyım
çünkü hasekinin halini görmelisiniz içler acısı tarif imkansız ve ben bir daha başka bir yere sevk mümkünü yok alamam. çok büyük heveslerle ince eleyip sık dokuduk ve bu işe kalkıştık ama maalesef tüm umutları yıkılıyor insanın... hayır adam gibi ilgilenilse tabloya göre özürüm var ama insanı bezdiriyorlar....

Serkan kardeş sabırlı ol, doğru yoldasın.3 ay biraz fazla sallamışlar ama olsun vardır bir bildikleri.Şimdi gelelim o randevuyu aldığın yerdeki kalabalığa, o kalabalık kuru kalabalıktır o kalabalığın içinde silah ruhsatı alanlar, işe girmek için rapor alanlar ,özürlülük bakım parası raporu vb.Ben hasekiye Temmuzda baş vurmuştum 3 hafta sonraya randevu vermişlerdi 80,50 lirada parayla gel demişlerdi, bende sizin gibi başta kalabalıktan şikayet etmiştim, muane odalarına girdiğimde tahlil vermişlerdi tahlilleride hastane içinde yaptırmıştım, tahliller içinde 2-3 haftaya gün veriyorlar olsun sonuçta işiniz hallediliyor.Benim hastaneden rapor almam süresi 40 gün falan sürdü ama istediğim tahlilleride yaptılar.Tahlillerin bazıları kan, idrar, ultrason, ürodinami ve tahliller için para alınmadı, sonuçta çalışan sigortalıyız.Hastane raporunuzu size vermiyor, defterdarlığa yolluyor oradan ankaraya gidiyor 2 ayda Ankaradan gelmesi sürer.

Faruk sana ne kadar teşekkür etsem azdır dostum....en azından biraz morel verdin...bakalım 3 ay sonra ne olucak...artık beklemekten başka yapıcak bir şey yok....senin özür mesane ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam benimkide kalp ve sindirim sistemi...bende kalp üzerine çok tahlil ve çok yüksek paralar verip yaptırdığım test sonuçları var.hemen hemen hepside yakın tarih.acaba doktor yinede test istermi....test yaptırmak sorun değil ama hasekide sorun diye düşünüyorum...peki o bir kaç hafta sonraki günlere test verdi diyelim sonuçları alıp tekrar o doktordan randevu alıpmı gidiyorsun yoksa o heyet odası sana tekrar yeni bir randevu tarihimi veriyor(bunları yaptır bu tarihte gel diye)müsaitsen bana yazarmısın...

Size hastaneye gittiğinizde dosya verecekler dosyada ilgili polikilinik isimleri var.Kalp, göz, vs. gittiğiniz kalp doktoru kendi bölümüne tanı koyar, mühürler, eger tahlil isterse tahlil sonucu ile tekrar gidersin kalbe doktorun aynı doktor olmasına gerek yok o tahlil sonucuna bakarak tanıyı koyar.Randevu yok heyette sırası gelen girer .Heyet dışı bir doktora sizi yollarlarsa barkod numarası alman gerekir hastaneden verirler.Heyet dediğimiz yer ilk gittiğiniz o kalabalık mekan, bütün heyet polikilinikleri orda.Asıl polikilinikler buyuk hastane binasında sizin orda işiniz yok doktor göndermedikce.Sana verilen dosyada gideceğin yerler işaretidir, göz, kulak, burun, dahiliye belki senle ilgili değil bunlar ama mecbur gidiyorsun eğer dosyanda kalp polikiliniki yoksa ,dahiliye polikiliniğine kalbinde sorun olduğunu söyle sizi büyük bloktaki polikiliniğe yollayabilir.

Valla bana sağlık kurulu odasındaki evrakları alan yaşlı adam kardiolojimiz karşı bina dedi...hani heyet mekanı dediğimiz yerden çıkınca hemen karşıdaki bina....ben orayada gittim bugün kardioloji bölümü hınca hınç ve kardioloji(eğer orasıysa ki başka yok)bölümünde bir bayan ucubet suratından nefert kin ve musubetlik akıyor sanki cehennemden çıkıp gelmiş ve ben ona sordum...oda bana evet kardioloji burası ama heyet günü randevu alacaksınız telefonla dedi...(ne alakaysa seninde dediğin gibi)rapor tetkik konusunu ona sordum bilmiyorum doktor isterse ister dedi azarlarcasına ve hemen ordan uzaklaştım....ya bunlar çok acayip insanlar bunları özelliklemi seçiyorlar anlamadım...sen ne yiorsun bu kadının randevu demesine?

Birde şunu söyleyim...o heyet mekanı dediğimiz yerde her hastalığın polikliniği var ama kardioloji yok...dahiliye iç hastalıkları var ama kardioloji yok...o yüzden adam karşı binayı söyledi herhalde.

Telefonla alabiliyorsan al, telefonsuzda hastaneden barkod numara veriyorlar sabah erken gideceksin işin erken bitsin, telefondan randevu alanların coğu gelmiyor, telefonla randevu alsanda yine barkod no almak zorundasın telefon hikaye.Sen yinede telefonla alabiliyorsan al hastaneye gittinmi barkod almayı unutma.Barkod nerden alınıyor kattaki güvenliğe sor.

Faruk süper yardımcı oldun valla...ne kadar teşekkür etsem azdır...peki bu barkod almak olayı o zaman normal olarak gelen hastalardan farkımız kalmıyor...(hani sen heyete girenler başka diğerleri başka dedin yaa)yani kardioloji heyet mekanında değilde dışındaki binada diye böyle bir uygulamı yapılıyor....yoksa barkod hepsinde zaten olan bir uygulamamı?

Er ya da geç bu raporu alacaksınız. İşlemi yarıda kesmenin bi yararı olmaz size...
ama ille de kesmek isterseniz, kesebilirsiniz. Ne bilim, 1 yıl sonra yeniden başvurursunuz defterdarlığa...

Oturan boğa sende biliyorsunki bu işi bırakmak için başlamadık...ama insanı bezdiriyorlar..keşke bu rapor alma olayında bir standart yakalamış olsak ama çok zor görünüyor...valla açıkçası faruktan gelen cevaplardan sonra biraz azimlendim bakalım 3 ay sonra ne olucak ama sen söyle şahitsin bu olayların hepsine ve ilk günden beri bir çok konuda sana danıştım...bu yapılan haksızlık değilmi?(3 ay sonraya randevu olayı)

evet nihayet beklenen gün geldi... bugün 03 ocak ve sabah 06:30dan bu saate kadar haseki hastanesinde heyet bölümünde polikliniklerde koşturduk. şikayetlerimizi anlattık ve bazı bölümleride sağlamdır kaşesi yiyerek geçtik (nöroloji,kulak burun boğaz vs...)
kardiyoloji bölümünde ise sorunumuzu söyledik.. .doktor kendi tanısını koydu ve bakalım ne olucak...

Çarşamba günü sabah saat 10:00da gelin dediler. niye dedim rapor ankaraya gitmiyecek mi dedim... onlar da gidicek o başka ama biz size rapor fotokopisi vericez dediler...

başlangıçta şöyle söyleyim onlar böyle profosyonelce davranıp fotokopi vericez dedikleri için bende kapıdaki bekçiye hademeye vs..kaç verdiler diye yaltaklanmadım (zaten yapım itibari yapamam )sonuç ne olur bilemem %40 alırmıyız bilemem ankarada ne olur bilemem ama o hengame denilen haseki bu işi profosyenelce yapıyor...

bundan bir kaç ay evvel faruk34 adlı arkadaşın dediklerine birkez daha katılıyorum.... belki benim sorunum bu orana yetmiyecek ama eğer bir sorunun varsa vede ispatlarsan kardeşim alırsın... ben bu güne kadar olan bütün ameliyat raporlarımı yakın tarih test sonuçlarımı askerlik muaf belgemi ve bir sürü evrağı formun altına iliştirdim (zaten doktorlar öyle dedi )ama sonuç ne olur bilmiyorum...
bakalım çarşamba sabah saat 10:000dan sonra burada yazıcam....kısmet hakkımızda hayırlısı olsun....

Serkan rapor işini halledebildiğine sevindim inşallah sonuçta istediğin gibi olur.Kal sağlıcakla.

Oturan Boğa...benim kafama takıldı...cevaplarsan çok iyi olucak(ayrıca bu soru ile bilgisi olan herkes yazsın)

şimdi ben heyet raporu için bir sürü evrağı formun altına zımbalattım dedim...peki diyelim sonuç olumlu yada olumsuz çıktı hastaneden...olumlu çıktı ve ankaraya gitti...benim onca evrağım ne oluyor(test,ameliyat raporları,askerlik belge vs...)yani hasekidemi kalıyor,çöpemi atılıyor,ankarayamı gidiyor,ne oluyor bana yazarsanız sevinirim.ankarada ne oluyor...

olaki ben heyetten %40 üzeri rapor alırsam(çarşamba belli olucak)peki orada çalışamaz ibaresi olursa ne yaparım ne olur yardım et...bu işlerin içine girdim bana ne olur yardım et...ben senden başkasını dinlemiyorum...etraftan böyle bir şey duydum eğer öyle olursa ben neyaparım ne olur lütfen aciiil yazzz....

Hastaneye teslim ettiğin tüm evraklar Ankara'ya gönderilir bence. Ama orjinalleri mi gönderilir yoksa birer nüshaları mı, bilemiyorum. Bunu hastanede sorup öğrenebilirsin.
Keşke hastaneye vermeden önce birer fotokopi alsaydın. Lazım olurdu bi zaman bi yerde...

Çalışamaz yazmazlar. Yazılsa bile, bu hiç bir işte çalışamayacağın anlamına gelmez. Çalışamaz yazacaksa heyet, bunu detaylandırmalı da. İşte, "aşırı efor gerektiren işlerde çalıştırılamaz" vb. eklemeler yapmak zorunda. Yoksa "çalışamaz" deyip insanı işten mahrum bırakamaz.

Bu konuda bir şey yapmana gerek yok. Kafanı da karıştırma. Hem unutma, bir rapor her şeyin sonu demek değil. Gider il sağlık müdürlüğüne itiraz eder, çalışabileceğin işlerin tespiti için yeni rapor çıkartabilirsin istersen...

Not: Burada yüzlerce soru cevaplıyoprum. Her an birinin "acil cevap" çağrısını ne görmem mümkün ne de ona karşılık vermem. Biraz sabır ne olur. On tane elim yok. Herkesin işi acil.... Elimden geldiği kadar sırayla cevaplamaya çalışıyorum.

abi sen bir tanesin....teşekkürler...ben henüz raporumu neticelendiremedim belki okumuşsundur...yarın fotokopi vericekler görücez...zaten burada paylaşıcam...

ancak benim kafama takılan soru çalışamaz diye bir ibare düşülüp beni zor durumda bırakırlarmı sorusuydu (sen cevapladın)
çünkü kaş yapalım haklarımızdan faydalanalım derken birde daha çalışma günü ve yılı eksiğimiz olduğundan dolayı çalışamaz alıpta sıkıntı yaşamayılım dedim...
senden cevap beklerken dayanamadım defterdarlığı aradım onlar da yok öyle bir şey çalışamaz diye sizi zor duruma düşüremezler dediler.... (herhalde telefonda yanlış söylüycek halleri yok) zaten sende aynı şeyi dedin.. inşallah öyle olmaz.. ben artık vergi indirimindede değilim korkum öyle bir şey olmasın...
olaki yine sana yazarım beni mazur gör... soru cevaplamana gelince aslında yine bile gayet seri cevaplıyorsun ama ne yapalım biz sabırsızız.... Türkiyede özürlülerin bağlı olduğu en büyük mevkinin başına geçirilmesi gereken bir insansın....teşekkürler.... inşallah bende yarın mağdur olmam...

Maalesef üzülerek yazıyorum sonuç%36

evet bugün heyetten fotokopi vericez diye saat 10da çağırdılar demiştim ve gittim... fotokopi vericez dedikleri bana vergi dairesinden ilk yaptırdığım müraacaat formunu verip bundan 2 tane fotokopi çektir gel dediler... ben de çektirip getirdim ve verdim... fotokopi motokopi diye bir şey vermiyorlarmış...
oradaki verdiğim memur bayana oranımı sordum zaten o da bana sormamla bir cevap verdi.... vergi muafiyetiniz %36 dedi... yani dedim nasıl olur falan böyle uygun görülmüş dedi... peki dedim ankaraya gidicek mi yok dedi biz defterdarlığa göndericez onlar evinize kağıt göndericek dedi... bir de işyerinize dedi. (bülent abi %40 altı olunca bu durumda ankaraya rapor gitmiyormu?) peki dedim çıktım...

yani sonuç 4puanla hüsran....

peki bülent abi ben şimdi ne yapayım... normalde kapak ameliyatıma %30 hipertansiyonuma %10 toplam %40 alırım diyordum... aort damar anevrizmamı söyledim kaale almamışlar (herhalde tabloda yok diye) şimdi ne gibi bir işlem yapmam lazım..
yani ne sakatız ne deyiliz ortada kaldık.... bekleyip ileride tekrar mı başvursam yoksa kanuni haklarım varsa itiraz gibi ve nereye yapılıyorsa ve ne zaman yapılıyorsa ona mı başvursam...
lütfen bana yardımcı olur musun... eğer itiraz hakkım varsa bu defterdarlıktan gelicek olan kağıttan sonra mı oluyor yoksa hemen şimdi hasekiye gidip yapmam mı gerekiyor...

BÜLENT ABİ AŞAĞIDA YAZDIKLARIMIN DOĞRULUK PAYI VARMI....

.....Abi biliyorsun ben defterdarlıktan sevk alıp hasekide heyete girdim...elime resmi sonuç vermiş olmasalarda sözle oranımın %36 olduğu söylendi... bende nereye ve nasıl itiraz ediceğimi bilmediğim için bu gün defterdarlığı aradım... oradaki bayan bana sonucunuz %40 altında bile olsa biz onu ankaraya gönderiyoruz oradan gelen kesin sonuçtan sonra itiraz edebilirsiniz sizinle o zaman konuşalım dedi..
bende eminmisiniz ben %40ın altında olunca ankaraya gitmiyor diye biliyorum dedim kendisi beni telefonda bekletti gidip birilerinden teyit aldı ve telefonda bana beyefendi biz sonuç ne olursa olsun ankaraya gönderiyoruz o yüzden yaklaşık 2 ay sonra ankaradan gelicek karardan sonra görüşelim şimdi ne desek boş dedi......

abi bunun doğruluk payı nedir.. lütfen bana bir yardımcı ol... bayanın söylediği doğru mu.. ben %40 altı olunca ankaraya gitmiyor ve itiraz hastaneye oluyor diye biliyordum...

şimdiden teşekkür ederim....

Bu detayı bilmiyorum. Ama evet, mantıken rapor oranları ile ilgili karar verme yetkisi Ankara'daki sağlık kurulunda. Oradan gelecek yanıta göre yeniden hastaneye sevk alırsınız...

çok teşekkür ederim abi...
peki eğer gidiyorsa (aslında bundan emin olabilsek ) biz her zaman %40 üzerinde rapor alanların düştüğünü gördük ve buradan hep okuyoruz ama diyelimki hastane bana haksızlık yaptı ve olması gereken oranı düşük verdi bu ankaradaki heyet bu adamın hakkı yenmiş bunun aslında şu oranı alması lazımdı diye düzeltme hiç mi yapmaz....
öyle ya madem sen hep adalet timsali milletin oranları bu yüksek bu yüksek diye tırtıklıyorsun peki gerçekte yüksek alması gereken adam düşük almışsa yükseltilmesi gerekmez mi? illaki oradan yine bi daha düşecek gelecek ve tekrar hastane tekrar heyet randevu test vs... ızdırap ve işkence mi olucak yani mademki ben en tepedeki meciyim tek yetkin benim diye duruyorlar hiç mi düşük oran almış hakkı yenmiş birini kendi kendine düzeltmezler...

olabilir mi abi?

Ankara'da oranı yükseltilen bir çok arkadaşımız oldu. Cetvel lehinizeyse, biraz da şansınız varsa, oran yükseltilebilir. Neden olmasın!

Üst Alt