Lütfen evet lütfen tüm arkadaşlara buradan sesleniyorum yaaa allah aşkına birleri yardımcı olsun...defterdarlıktaki sevk için seçilebilecek hastanelerden asya yakasını eledikten sonra( yarı yarıya ) avrupa yakasında kalan hastanelerin %80 inde kardiyoloji raporu veren yok...eyüp devlet b.paşa devlet,şişli etfal,kağıthane devlet,osman sadi konuk,vs...vs...inanın telefon açmaktan anam ağladı yok yok yok...hiçbiri kalp ile ilgili heyet yok daha doğrusu kardiyolojimiz yok diyor...bu nasıl iş....bir tek haseki veriyor oda ana baba günü telefona bakmıyorlar.....bile....yazık yazık buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum...haseki harici nereden heyete girip rapor alırız....ben bu işin içinden çıkamadım...istanbul avrupa yakasında oturup kardiyoloji üzerine yakın zamanda rapor alan veya bilgisi olanlar lütfen yardım edin.....
Hasekiye neden bu kadar kalabalık dedim 2006 öncesi özürlü raporları yenileniyor dediler...kimlik için falanmış...bu nedir yani 3-5 yılda bir rapor almak zorundamı kalırız...eğer raporumuzu alsak tabiii....bilen varmı...kimlik için sürekli rapormu yeniletiliyor....bu sorumada ayrıca cevap yazarmısınız....
Hasekiye neden bu kadar kalabalık dedim 2006 öncesi özürlü raporları yenileniyor dediler...kimlik için falanmış...bu nedir yani 3-5 yılda bir rapor almak zorundamı kalırız...eğer raporumuzu alsak tabiii....bilen varmı...kimlik için sürekli rapormu yeniletiliyor....bu sorumada ayrıca cevap yazarmısınız....