Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karışık anksiyete ve depresif bozukluk için ne oran verilmektedir?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
F41-2 karisik anksiyete ve defrasif bozukluk yazdi doktor Ben 6 aylik takibe gidiyorum doktor 3 ayda bunu yazdi Oran ne verilir arkadaslar zezstas 30 mg lustral special 100 mg tb ilacini kullaniyorum

Psikiyatri doktoru 6 ay takip verdi

Doktor 6 ay takip verdi 5 aya görecem 6 ay sonucunda nolacak oran hemen veeirlermi

bzasiruzgar
Tedaviniz yeni başlanmış,hekimin 6 ay takip demiş,
tedavini düzenli alıp poliklinik ziyaretlerini güncel tut.
En az 6 ay /1 yıl sonra heyete girersiniz.karışık anksiyete +depresif bozukluk Eğer tedaviye rağmen düzelmeyen kanaati oluşursa %40 olarak raporunuz çıkar.Önemli olan tedavini düzenli almak kontrollere düzenli gitmek/Geçmiş olsun...

Tedavini ol. Sabrını koru. Gerisi gelir zaten...

Lustral kullanıyorum, psikiyatri buna oran verir mi?

Bu son ayim doktorla lustral 100 mg yazdi 5 aydaki doktor zertas la exefor 75 mg yazdi notta defrasif nöbet yazdı ne oran verirler acaba bilgisi olan yardımcı olurmu arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

boşa ugraşma kendini bedavadan orana sokma %40 üstü alamazsın ciddi bir epikiriz gerekir hastanede yatman gerekir 8-10yıllık bir hikaye lazım bedavadan ugraşma tedavini ol ilacını kullan rahat uyu en zor iş şu anda pisikiyatriden oran almak

serchar bilip bilmeden yorumlamasaydin keste elimi kaybettim onun psikiyatrideyim benim yüzde 40 alma gibi bı niyetim yok

ortopediden alabiliyorsan pisikiyatriyi bulşatırma ozaman pisikiyatri sorun çok sorun geçmiş olsun

Çok tşk ederim saol gitmişken bitirecem doktor kendisi bana gel dedi psikiyatriye

Hem ortapedi hem pskiyatriden Alırsın oran ama süreli çıkacak ilaçlı olduğun için geçmiş olsun

Başka ne hastalığın var

yeni düzenlemeye göre zaten minumum 1yıl boyunca tedavi kontrol takip edip öyle rapor yazıyor rapor şartlarıda söyledigim gibi saglam bir geçmiş istiyor epikrizi hikaye gerçekten doktorları ikna edecek oranda olması lazım yani hastane yatışı tahliller hepsi kontrol edilip yazılıyor rapor sen gene git

Bide kendi doktorun nerdeyse ora başvur rapor için başka pskiuatri vermeyebilir oran

Tamam krds tşk ederim saol 3 yıl öne oldu kazam
Pluvia 6 aydır ayrı ayrı doktorlara gidiyorum

İnslh doktor dedi heyette karar verecez ilaç raporları nereden bulabilirim

Tm ama sistemde gözüküyor galiba

Sordum dediler heyette karar verilecek

Iyi aksamlar.bende bi sey sormak istiyorum. Engelli rapor için heyet doktorlarımı yüzde 62 oranla tamamladım.fakat heyet raporum yüzde 22 geldi.bu normalmidir

teşhisle hemen puan alınmaz ya da verilmez öncelik hastanın iyileşmesidir. 6 aydan uzun tedavi gören hastalar var iyileşme gözlemlenemiyorsa ya ilacın dozu yükseltilir ya da terapi vs.. lere gidilir.

Hiperlipidemi 20
Kollesterol 10
Fizik 13
Astım 20 bunlar doktorları tamamladigimda dosyamda yazan oranlar.
Çıkan raporunda
Insulun direnci 10
Fizik 13
Toplam puanda 22 yazmislar

4 yıldır aksniyete bozukluğu tedavisi görüyorum onu dikkate almamislar

Celektra ve cedrina.
Şimdi değiştirildi laroxyl. Ve trankobuskas

Üst Alt