Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karışık anksiyete ve depresif bozukluk için ne oran verilmektedir?

Psikiyatriden rapor yenileme

Benim parmaklar koptu onla birlikte psikiyatriden rapor aldım raporun süresi bitecek psikiyatri den raporu nasıl.yenileyecem

Psikiyatri'den kasıt engelli raporu ise,

Tekrar sağlık kuruluna başvuru yapacaksınız...
bzasiruzgar

OğuzHan112 parmaklarim kökten koptu psikiyatri yüzde 40 rapor verdi 1 yıl doldu nasıl yenileyecem devamlı gidiyorum 2 ayda bir

Sağlık kurulu sekreterliğine gidin,

Onlar sizi yönlendirir,Tekrar heyete gireceksiniz...
bzasiruzgar

Psikiyatri unipolar rapor yenileme

Arkadaşlar benim parmaklarım koptu cidden beni çok etkiledi parmaksizlik çok zor yemin ederim ben 6 ay tedaviye gittim defrasif nobet tanıda unipolar deprasyon f33 f 34 f 38 f 39 bu tanıyı yazdı 6 ay sonra yüzde 40 oran aldım şimdi 1 yılı dolacak raporumun yenilemek için ne yapacam yine aynı oranı alirmiyim

bzasiruzgar

Süreli sağlık kurulu raporları,pandemiden dolayı ikinci bir duyuruya kadar uzatıldı,..

Ayrıca,süresi biten raporları tekrar yenilemek için, rapor vermeye yetkili,herangi bir hastanenin sağlık kurulu sekreterliğine başvuru yapabilirsiniz...

Muhtemel raprunuz tekrar onaylanacaktır,..

Üst Alt