Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karışık anksiyete ve Depresif bozukluk tanım var. Askerlik işlemlerim nasıl sonuçlanır?
@farazi_, benim 2,5 sene daha tecilim var. Doktorum sıkıntı yaşarsın diyor. Geçen seneye göre daha iyiyim. 2012 yılından beri tedavi oluyorum. Bende çok ilaç değiştirdim. Belki iyileşirsem giderim diye düşünüyorum geçen seneye göre daha iyiyim. Hakkımızda hayırlısı
@OğuzHan112, Bey, Kontrolden çıktım doktorum (isteğe bağlı)yatış sırası verdi kendime zarar verme düşünceleri yüzünden. Sizce eğer yatarsam yattıktan sonramı gideyim askerlik için heyete yoksa bu hafta hemen başlatıyımmı askerlik işlemlerini sonuca etki eder mi yatmadan gitmek?
Bi de tedaviye başlamadan önce 2023 te ilaç vs kullanmıyorken askeriyeden psikiyatr sevk istemiştim tedavim yoktu o zaman e nabızda. Kötü durumumu anlattım kayıt olmaması yüzünden elverişli vermişlerdi. İtiraz da etmedim sonra bakaya kaldım zaten tedaviye başladıktan sonra tekrar sevk hakkım varmı itiraz etmediğin için kafamı karıştırdı biraz kusura bakmayın vaktinizi aldım cevaplarsanız sevinirim.
@naturkatur, Hocam Askeri şubede tedavi gördüğün hastaneye gidince evrak götürmeye gerek yok dedi doktor. Aklında bulunsun sende gidersen tedavi olduğun hastaneyi iste