Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasder neden duyurularını ilk önce kendi sitesinde yapmıyor?

fulyaa

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba Cetin74,

Kasder in çalışma şeklinde olan şöyle bir tuhaflık seziliyor ki bu gibi duyuru ve açıklamalar ilk önce kendi sitelerinde facebook sayfalarında yazıldıktan sonra diğer sitelerde yazılmalı. Bu konu aylardır bu şekilde yapılıyor. Böylesi daha dernek adına duyurucu olmaz mı ? Dernek adına yazılan bir bilgiyi dernek önce kendi yayınlarında duyurmalı bence. Derneğin buna dikkat etmesindeki neden acaba ne olabilir ?

Selamlar

Destek almak

Kasder'den Hakan'ın tavsiyesiyle başladım. Bu da facebook'ta yayınlandı. Birileri de bunu sürdürmesi gerekiyor. O da bendeniz oluyorum. Birçok arkadaşın desteği de buna olacağına eminim.

Fulya hanım siz de İBB yaptığı köstek olma davranışını sizde de seziyorum. Ama çok mücadeleci bir insanımdır.

İşte böyle açıklayacı olmayan, soruya karşı cevap değilde hemen ilgisiz bir suçlama çok enteresan. Derneğin sayfa yöneticileri bunu hep böyle yapıyor diye dikkatimi çekmişti sordum sadece. İBB yorumunuza göre hakkımda yanlış bilgilendirilmişsiniz araştırma gereği duymadan da yorumunuzu yapmışsınız. Benim çalışmalarımı takip edenler benim görüşümü, hangi doğru düşüncenin yanında olduğumu gayet iyi bilirler. Doğru düşüncemin arasında İBB hiç olmamıştır, en keskin yazılarımı onlara da yollamışımdır. Sakın o savunduğunuz görev aldığınız kişi, İGDAŞ elemanı oldğu için, sezdirmeden sizi yönlendirmiş olmasın. O kişi İGDAŞ kötü yorumlar diye, derneğin yöneticisiyken derneğin İBB önündeki basın açıklamasına katılmadı. Diğer katılmayanların herkesin kendince bir düşüncesi kendince bir açıklaması vardır ama herkese bu protestoya çağırıp benim iş yerim bunu kötü algılar, ben katılamam ama sizler katılmalısınız demek yine bu durumda olduğu gibi maşa kullanmaktır. Bu sadece sizin için bir bilgi olsun. Yani o kurum da güvendiği elemanlarını çalıştırır bünyesinde. Benim de iyi mücadeleci olduğumu söyler beni doğru tanıyanlar. Sizin de iyi mücadeleci olmanıza sevindim. Kendi mücadelenizi yapmak ise en doğalıdır. Bunu yaptığınızda sadece saygı duyarım, gerektiğinde iş birliği de yaparım. Dernek hepimizindir ! Selamlar

Sizi çok iyi tanıyorum

Çeşitli kelime oyunlarıyla ustaca saldırdığınızı çok iyi biliyorum.
Karşınızdakini abondene edip bundan duygusal çıkar sağlıyorsunuz.
Ama söyleyeyim çok mücadeleci biriyim. Artık benden bıkar mısınız bilmem.
Ama ben sizinden ve kelime oyunlarınızdan bıkmam. Çünkü ben de karşımdakine psikolojik baskı yapmasını bilirim. Ama bu bana insanları üzme hakkı vermez.

Hiç karşılaştığımızı hatırlamıyorum. Sanırım etkisinde olduğunuz kişi sizi çok doldurmuş. Önceki yazıma bir açıklama getirememişsiniz, mücadele mantıklı cevap vermektir de aynı zamanda. Beni İİB ile ortakmış gibi gösterip böylece üst geleceğinizi sandınız ama iş aldığınız kişinin İBB İGDAŞ elemanı olduğunu kim bilecek dediniz. Yani evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sağlıcakla kalın.

Methinizi çok duydum.
Ama beni plolemiğe çekemezsiniz. Benimle ilgili kafanızda kurduğunuz senaryolarla saldırı gerçekleştirmeyin. Ben düşmanı severim insanı hep tektikte tutar. Böyle abuk subuk ithamlarınıza karşılık vermek gereksiz çaba bence. Ben ne kadar anlatırsam anlatayım. Kendi hülyalarınız neyi emrediyorsa onu anlarsınız. Her türlü saldırınızı bekliyorum ama dikkat edin zararlı çıkmayın. Diğer kavga ettiğiniz insanlarla karıştırırsaniz hesap hatası yapmış olursunuz.

Bu H. Ö. ün diğer nicki sanıyorum.

Neden abuk subuk olsun, sadece neden böyle bir davranış var diye sordum, ayrıca görev aldığınız kişi neden basın duyurusuna katılmadı diye sordum cevabınız olamadığı için konuyu nerelere getirdiniz. Hadi bana böyle cevaplar vererek konuyu kapattığınızı sanıyorsunuz ama buradaki binlerce üyenin bu soruya cevabınızı değerlendireceğini unutuyorsunuz.

Beni kendi kulvarınıza çekemezsiniz. O dediğniz şahış basın duyurusunda orada idi. Ben bilime inanan insanım kanıtınız olmadan .Ben kendi gözümle gördüm. Yalan söylemek size hiç yakışmıyor. Bundan sonra Hiç bir sorunuza cevap vermeyeceğim. Cevap verememiyeceğim soru sizde yok ama ne anlatırsam anlatayım siz kendi inandığınıza inanırsınız. İnsanlar beni tanımıyorsa benim hakkında fikir yürütmeleri gerekiyor.
Ama söyleyim benim çok ihtiyacım olan genetik testi baltalıyorsunuz. Bana kötülük ediyorsunuz. Elbet bir gün ilahi güç size bunun hesabını soracak.

Kocaman bi yalan. O kişi sensin zaten ve orada asla değildin. Sen iibb ye gömülmüşsün.

Bu oyunun hesabını hastalar sana sormalı, bırak şimdi ilahi güç kulvarıyla göz boyamayı h.özgül.

Siz hayal adasında yaşamaya devam edin kin o kadar sizi bürümüş ki her yer de Hakan görüyorsunuz.
Bunu siz söylüyorsunuz olmadığını siz ispatlayın siz kim oluyorsunuz da ben size kanıt sunacağım. İster inanın ister inanmayın beni hiç enterese etmiyor. Sizi hayallerinizle baş başa bırakıyorum. Bu konuya buradan istediğiniz kadar devam edin benim için konu kapanmıştır. Kendiniz yazar kendiniz okursunuz artık. bayyyy

Durum açıkça ortadadır. Asıl kim kimdir bu da gayet açıktır. Hani mücadeleciydiniz, sizden bıkacaktım. Doktorunuz kim ? Size neden teşhis koyamamış bir araştıralım ?

Ne o canınız mı sıkıldı. Saldıracak düşman mı arıyorsunuz?
Ne o artık doktorluğa da başladınız. İsterseniz sizde muhayne olabilirim.
Aslında sizinle abuk subuk tartışmalar hoşuma gitmiyor değil. Mücadele illa tartışmayla olmaz. Susmakta bir mücadele örneği. Bakalım strese ne kadar dayanıyorsunuz.
Tekrar saldırılarınızda görüşmek üzere.

Adını gizleme çık ortaya. Nufusta kaydın yok mu ? Dr un kim bu teşhisini koyan ? Tahmin ediyorum ki sen haka ın yeni nickisin. Ibb önündeki basın duyurusunda hakan özgül ün orada olduğu kanıtını da hala tüm üyeler bekliyordur. Ben orada olmadığını biliyorum. Bu durumdan nasıl kaçacağını bilemiyorsun.
Ben imzası olamayan kimseyi muhatap alamam. Ibb den yakınıyor görünüyor-ibb yetkilisi hakan adına konuşuyor. Bu nasıl bir kimlik böyle. Bu konuda ibb nin yanındamısın ? Değilmisin ? önce sen bunun bilincinde değilsin. Işime geldiği gibi konuşurum diyorsun besbelli ama unuttuğun buradaki binlerce üyelerin değerlendirme kabiliyetleri.

Hala Hakan olduğumda ısarlısınız. Benim bu yaşıma kadar hiç minnetim olmadı. Her işi kendim hallettim. Ben kimsenin adamı değilim. Dediğim gibi siz neye inıyorsanız inanın gerçekten beni hiç ilgilendirmiyor.
Sizin bulmanızı bekliyorum. Bulunca söz alkış tutacağım.
Benim garibime giden sizin istihbarat yönünden kuvvetli olduğunuzu bilirdim. Demek ki yanlış tanımışım.
Hukuku çok iyi bilirim. Bir insanla hukuki zeminde nasıl savaşılacağını iyi bilirim. Ama beni tanıyanlar bu yönümü hiç bilmezler. Çünkü kimse benim tekerime çomak sokmadı. Akılla ve mantıkla yürürüm.

Kimliksiz birine zamanım olmaz, sizi üyeler zaten değerlendirmiştir. Kimsenin adamı değilim diyorsunuz ama yalan yere hakan oradaydı diyorsunuz. Bu yalana ancak hakan ın kendisi gerek duyar, orada olmadığını hastalar-üyeler anlamasın diye. Imzasız biri muhatabım olamaz. Ibb-hakan ?

Hala Hakan olduğumu ima etmeyin. Zaten Hakan dernek işleriyle uğraşırken size cevap vermeye fırsatı olduğunu sanmıyorum. Benim Hakan olmamı çok istiyorsuz ama değilim.
Üyeler beni tanımıyor ki, ya da sizi tanımıyor. Üyeler kimin yalan söylediğini nereden anlayacak. Ama ben gözüme inanırım ne gördüğüme eminim. Size bilgi uçuranlar su içer gibi yalan söylüyorlar. Benim yalan söylemek gibi derdim yok. Devamlı tribünlere oynamayın. Yok üyeler ne dermişmiş. Aklı başında insanların sözünün her zaman başımın üstünde yeri var. Ben bağımsız insanım. Çiğ yemiyorum karnım ağrımıyor.
Gerçekten güzel sohbet ediyoruz. Yeni sohbetlerde görüşmek üzere...

Kimliksizlerle işim olmaz. Siz kendi çevrenizde takılın. ıspatlayamayacağınız bir yalan söylediniz, herkes kanıt bekliyor. Cevabı başkana onaylatın. Hakan igdaş ta yetkili olduğu için ibb önündeki basın duyurusuna katılmadı, katılmadın ve buradaki üyeleri kandırmak için lafı uzatıp konunun etkisini hafifletmeye çalışıyorsunuz, herkes de yutta sanıyorsunuz. Sizi üyelere havale ediyorum. Inanın ki ilahi adaletin yalana desteği olmaz, bu hareketlerinizden arınmaya bakın.

Ben size tekrar söylüyorum ilahi adalet gerçekten olacak bir gün. O zaman içler acısı halinizi görmek isterim. İftaranın karşılığı bu dünya da görmezseniz umarım Hakkın rahmetine kavuştuktan sonra ödersin. Beyninizle insanlara çok zarar veriyorsunuz.
Sizi tanıyanlar diyecektir gerçekten doğruyu söylüyor o kadar inanarak söylüyorsunz ki yalanı karşınızdaki insan inanıyor. Size inanlara sesleniyorum. Fulya Hanım bir şey söylerken mutlaka mantık süzgeçinden geçirin. Yoksa olmadık durumlara düşüp kendinizi üzersiniz. Lütfen dikkat edin.

Kas derneğinin bir duyurusunu yapmak için neden saklı bir kimlik gerekiyor anlayamıyorum. Bunu Coşkun hocaya bir soralım, böyle duyurularından haberi var mı ? Cetin74 kim bakalım tanıyor mu ? Öyle ben buyum diye kafadan atılacak bir isimle de olmaz. Hocaya git te bakalım görsün bu elemanları kimmiş? Yoksa aslını mı tanıyor bir soralım. Bir kuyuya düştünüz çıkamıyorsunuz. Bu soruyu sorarken İBB önündeki katılımı da soralım mı ? Yoksa hakan İGDAŞ yetkilisi de değil mi diyeceksin ! Yoksa size İBB İGDAŞ ta yetkili olduğunu söylemedi mi? Of off siz hepten kandırılmışsınız. Kimliğini kanıtlat Coşkun hocaya, de ki dernek adına ben konuştum adım şudur dr um da şudur bu teşhisi bana koyan. Iftirayı git coşkun hocaya kanıtla ben de bu dünyadayken cezamı bulayım.

Kardeş sabahları ne çekiyorsun uçmak için. İnsanları isimsiz telefonla rahatsız eden sensin kardeşim. Nasıl oluyormuş bende isimsiz sana saldırıyorum.
Hakan deyip durma söylemiyor ismimi kardeşim, zorla mı. Sanki başka sitelere bayan sahte nickname kullanmıyorda bize laf atıyor.
Sana iyi günler diliyorum. sana kanıt sunmaktan daha önemli işlerim var. Bende ne uğraşıyorum sana laf anlatmaya anlamıyorsun. Susmak Altındır. Seni hayal dünyanla baş başa bırakıyorum.

Zavallı hakan çok sıkıştın be. Ibb elemanlığı zor işmiş anladın. En önemli işin kimlik sorunun.

Evet kendimi açıklayayım. Madem siz bulamıyorsunuz.
Adı: Metin
Soyadı: Altay
Üye olduğu dernek: Kas hastalıkları Derneği
Çalıştığı kurum: Yok.
Birinin Adamı mı : Yok (kendine fikir ve görüşleri için ölümü bile göze alan)
Şu anda derneğime canı gönülden destek veriyorum. Sizin gibi abuk subuk işlerle uğraşmıyorum.
İnsnalara kendinizi acındırmak için efendim 35 senedir sandalye de oturuyorum.
Ee ne olmuş o merede bende oturuyorum.
Şimdi ismimi öğrendiğinize göre. Bakalım bana ne yapabileceksiniz. Söyleyim hiç.
Aa bu arada Zeytinburnu Çocuğum eskiler bunun ne demek olduğunu bilirler. Mekanıma beklerim. Ve Hakan Özgül'ü iki gözü ile İBB'de gören şahısta ben oluyorum. İsterseniz inanmayın çok ta tın...

Kendini git Coşkun hocaya tanıt ve o karar versin ne demek istediğine. Maşa olmakla derneğe sahip olunmuyor. Hakan ın İBB önündeki basın açıklamasında oradaydı yalanını Coşkun hocaya da bir söyle bakalım. Neden bu çabayı gösterdiğini de anlatabilirsin, bu burada herkesi uyuttuğunu sandığın gibi olmayacaktır bilesin. Birilerinin adamı değilim diyorsun sonrada hakan dan iş aldım diyorsun. Hadi kardeşim işinee. Önce adını cetin yazıyor sıkışınca metin oluyor ama tarzın hakan dı onu da ben diyorum. Şimdi ne mi yapacağım ? Seni boş bir kefeye koyacağım. Bu kefeyi kimliğinle ve kendi öz davranışınla doldurduğun zaman tartıdaki kimlik ölçüsüne göre birikme olursa seni bir kas hastası olarak muhatap alacağım. Evet,ben 46 yıldır bu hastalığı yaşıyorum, 36 yıldırda tekerlekli sandalyedeyim. Senin keyfin öyle istiyor diye bunu saklayayım mı ? Saklamıyorum ve bu durumda çok ama çok önemli bir çalışma yapıyorum. Bu neden acındırmak olsun ki. Bunu o zaman sana hakan mı böyle dedi. Bunu Hakan a sorarsan tabii ki kıskandığı için kötüleyebilir, hocaya sorarsan gerçek cevabı alırsın. Kimsenin adamı değilim diyorsun ama bir hasta olarak bu çalışmayı yaptığımı göremiyorsun beni kutlayacağına, o kişinin yorumundan değerlendirme yapıyorsun. Senin de kapasiten demek ki bu kadar ben sana ne yapayım.

Tarzınıza hayranım insanlara nasıl saldırılır gerçekten iyi biliyorsunuz müthiş saldırıyorsunuz vooooooo. Şimdi ben sana psikoloji yapayım. Efendim saklayayım mı diyorsun. Çok akıllıca bir kelime tartıştığın insanlara 1-0 önde başlamak için o yazı var.
Coşkun hocaya bir sorun İBB önünde Hakan var mı yok mu diye O gerçeği söyleyince ne yapacaksın Coşkun Hocaya da mı inanmıyacaksın.
Tekerlekli sandalye kullandığı halde bunu belirtmiyorlar Utandıklarından değil. İnsanlara duygu sömürüsü yapmamak için söylemiyorlar. Peşin söyleyeyim çok psikoloji kitabı okurum senin gibileri çok iyi tanıyorum. Çok akıllıca hareket edip son anda foyanız ortaya çıkar. Aferin benden hiç bıkmıyorsunuz bravo Sizin ne kadar içten pazarlıklı olduğunuzu gösterir.
Ben seni Hakan'dan önce de biliyorum merak etme. Birilerinin doldurmasına gerek yok.
Sayın üyeler kas hastalıkları derneğini sakın ziyaret etmeyin Fulya hanım sizi düşman beller ve saldırır.

Sen benim tekerime çomak soktun Genetik test hatırladın mı? Seni cümle aleme rezil edecem ve karşına geçip gülceğim zaferime.

Genetik test konusundaki yorumum tekerine çomak sokmakmış demek. Hakan dan önce beni tanıyorsan bu durumda DMD olamazsın, yine boşlukta kaldın. Allah aşkına sana DMD olduğunu kim söyledi. Soralım Coşkun hocaya Hakan orada değildi. Bir fotoğraf göster. Sen kendini ancak rezil edersin. Genklinik yalakaları.

Zaten doktor bir şey söyleyemez Rapor söyler. DMD olduğu böyle mi çıkarıyorsun güldürme beni
BMD ön tanısı var bende.
Bir de Bilimle ilgileniyorum dersin Bakteri ile virus ayrımı yapamazsın. Sonra da sağ solda bilgi kirliliği yayarsınız.
Sizce Genetik teste göndermek için doktorun mutlaka bir hastalıktan şühpelenmesi gerekiyor ki hastalığı yapan şüpheli gene bakmak gerekmiyor mu? Zaten saydım DMD/BMD testlerin niteliklerini. Amatör Biyoloji profesörüyümdür Övünmek gibi olmasın kardeş. Binlerce makele ve kitap olkudum. Benimle aşık atacak kapasite yok sende

Demek ki Hakan senden de zekii ki ondan iş almışsın. Akıl akıldan üstündür yani

Ne oldu böyle güdük bir cevap verdin. Daha iyisini beklerdim senden

neden özelde yazışmıyorsunuz arkadaşlar sizin kavganızı okumak zorunda mıyız:?

Üst Alt