Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasder neden duyurularını ilk önce kendi sitesinde yapmıyor?

Kusara bakmayın arkadaşlar Rahatsızlık vermek istemedim. Sadece üyeler rahatsız oluyor diye burada tartışmaya son veriyorum. İyi Akşamlar

yoo rahatsiz olmuyoruz tartişmanin sonucunu merak ediyorum.

Ben genklinik cevabını ve ayrıca fotoğrafı bekliyorum. Hem madem teşhisi tahlil koyuyor demek ki sen de yaptırmışsın ki tipine BMD diyorsun. O zaman neden genetik tahlilim yapılsın diyorsun. Hem bilgi eksikliğin de var çok boşsun, çünkü BMD-DMD ayırımını gen tahlili belirlemez. Gen analizi ekson delesyonu var mı ? yoksa nokta mutasyonu mu var ? onu belirler, daha çok biyopsi sonucu doktor yorumudur tip konusu DMD-BMD de. Sen çarpıtmayı boş verde anlat hem teşhis var, hem gen tahlilim yapılsın diye yaygara yapıyorsun. Yani genkliniğe çalışıyorsun. Ya sen ne çok yere çalışıyorsun.

Yukarıda yazdım asla cevap yazmayacağım.
Üyeleri saygı ile selamlarım.

Haydi yalancı fotograf istendi diye kaçtın.

Evet herkesin huzurunda son kez noktayı koyuyorum. Çok istediniz sonuçta Hakan'ın resimlerini buldum.

Şimdiden Fulya Hanım şöyle yazacak. Hayır efendim düpedüz fotomontaj. Çok isterseniz kriminoloji servisine gönderebilirsin.

Not: Konuyu ben açmıştım. Admin Forum düzenine göre ayırdı. Bence de çok iyi yaptı. Konu gübürtüye gitmedi. Arkadaşlar merak edebilirler kim başlattı diye. Genetik test konusuydu. Ama birileri çomak soktu ve Genklinikçi diyor İlahi adelet iftarıyı da sana soracak. Artık son nokta konduğuna göre. Burada ki konu benim açımdan kapanmıştır.

Yalan ve bu fotoğrafı coşkun özdemir e gösterilmesini öneriyorum ve sen bu yanıltıcı çabayı gösterdiğin için ilahi adalet sana soru soracak. Igdaş yönetimine hakan o gün iştemiydi diye soralım bence. Artık bu şarlatanlığa bir son verelim.

Derneğin, derneğime dokunma başlıklı facebook sayfası linkinde ibb önündeki basın duyurusu fotoğrafları var. Hoca-yakup-yılmaz ve diğer tanıdıklar orada da bu 15 fotoğrafta hakan neden yok acaba. O zaman ibb - igdaş görmesin diye bir yerlere mi saklanmış ? Artık bu şarlatanlığa bir son ver, çünkü bu yazdıklarını hoca da görüyor. Bırak ta kendini hakan savunsun, sen onun korumasımısın ?

Welkom op Facebook | Facebook

Üst Alt