Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım ayı evde bakım aylığı alan var mı? [Soru]

mrb kardeşim bende bu ayın başında aldım ama gecen ay almadım nasıl oluyo anlamadım gitti bir aylık param kaynadı :(

kasım maaşı

yağmur adam gecen ay almadınızmı bu ay nıye boyle erken ben anlayamadım acıklarsanız sevınırım

evet bunun bir açıklaması olması gerek,bu kadar erken yatmaz aylıklar şaşırdım bende..yamuradam82 aldıgın aylık önceki ayın yatmamış olan aylıgı olmasın sakın..

geçen ay eylül ve ekim bakım parası aldık çünkü eylülde yatmamıştı samsun un bakım parası yani ekimde 915 ytl aldık bu günde kasım parasını aldım 457 ytl bu kadar

mistik87

kardeş sen karadenizde bir yer demişin ilini yazsan daha iyi olur bizimde eylül aylığımız yatmamıştı ama samsun un ekimde 2 si birden yattı bulun duğun ilin sosyal hizmetlerini ara sor bir yanıt alırsın illaki

teşekkürler yağmur adam ben kastamonudayım saygılar...

mersinde ekim ayını almadık.kasım oldu tık yok. 2 tane birden yatırmaz bunlar.arada kaynayacak demek ki

kasım ayı evde bakım parası alan varmı

arkadaşlar ben bu ayı anlamadım erken yatmasına cok ıyı ınşalah boyle olur ama izmirde daha yok alanlar lutfen yazsınlar

NAZZ' Alıntı:
206 ytl para aldım neden anlamadım maasımız bılgınız uzerıne bu kadar degıl zaten ben bumaası 6 aydır alıyorum ve her ay duzenlı aldım 457 sadece gecıkmeler yasadım bu para ne parası ya 206 bılen arkadaslar lutfen yardım benım

ilginç bir durum yoksa bu aylıklarıda 2022 yasa gibi derecelendirdilermi bakıma göre bakalım başka bu şekilde eksik aylık alan olacak mı illerde

benimde %80 ama 457 ytl aliyoruz aylik gec yatirma problemi burdada oluyor.

bu arada burasi kastamonu :)

HAKAN TANIŞIYOZ MU YA BEN PEK ÇIKARAMADIM DA WALLA BENDE 457 ALIYORUM AMA HALA DİYORUM BENİM BİR AYLIK MAAŞ KAYNADI :(

ankaradan alan arkadaşlar olursa bildirsin lütfen,saygılar...

kasım ayı evde bakım aylığı alan varmı

afyonkarahisarda kasım ayı evde bakım aylığı alan varmı

ekim parasını yeni aldık urfadan ses yok hala

Arkadaşlar genelde her il 15 / 30 u arasında yatıyor. yatmayan ayın maaşı ise genelde diğer ayın ilk haftası hesaba geçiyor. Ben yaklaşık 8 aydır alıyorum durum bu.

Yanı ayın 5 / 15 i arası hariç diğer günler bankaya gidip bakın. alamadıgınız maaşınız varsa. :)

başka yapacak bir şey yok. mesela tel acıyorum shçek e , memur dıyor haftaya yatacak, bir baktım öbursu gün yatmış. :)

kasım ayı evde bakım aylıgı alan varmııı

manısadan kasım ayı evde bakım parası alan varmı arkadaşlar.... bılgılendırırsenız sevınırım

NAZZ' Alıntı:
yagmur adam biliyomusun ben bu işten hıc bısey anlamadım bu ne duzensızlıktır boyle günü gelır yatmaz aylarca yatmadıgı olur yatar eksık olur bır duzene gırmesı gerek yada hıc vermeyın umut baglamayalım ya yüzde seksen raporum alan arkadaslar var ornek sen ve kırsehırden bırı almıs yıne aynı para degılmı ben anlamadım valla neden 206 ytl
NAZZ Çok haklısın böyle bir düzensizliktir gidiyor ama beklemekten başka çare yok çünki yılbaşından sonra bir düzenleme yapılacak ve aylıkların yatmasıyla ilgili belirli bir tarih konacak deniyordu bekleyelim bakalım
dahada olmazsa toplu bir dilekce göndeririz ilgili mercilere durumu bildiririz ozaman belki bu sorun çözülür

banada az ewel aradığımda ankara perşembe yatacak dediler,bilginize...

kasım ayı evde bakım aylığı

bugün afyonkarahisarda bakım aylığı yatmıştır....

evde bakım aylığı

Arkadaşlar benim 4 ay önce gelip evimi baktılar hesap numarası açtırdık onaylandı dediler.Bugün zor bela ulaştığım shcek'e bana verdikleri cevap şuan aylıklar durdurldu dediler.SORUM ŞU;İst.avrupa yakasında normalde hangi tarihler arasında yatıyor?Onaylandıktan sonra ne kadar süre içerisinde ilk aylık yatar?Evde 4 kişiyiz toplam gelirim malulen emeklilik maaşımla beraber 800ytl(eşim,ben ve 2 çocuğum)bilgi verirseniz sevinirim.

Üst Alt