samsun un kasım ayı bakım parası yatmıştır
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
NAZZ' Alıntı:206 ytl para aldım neden anlamadım maasımız bılgınız uzerıne bu kadar degıl zaten ben bumaası 6 aydır alıyorum ve her ay duzenlı aldım 457 sadece gecıkmeler yasadım bu para ne parası ya 206 bılen arkadaslar lutfen yardım benım
NAZZ Çok haklısın böyle bir düzensizliktir gidiyor ama beklemekten başka çare yok çünki yılbaşından sonra bir düzenleme yapılacak ve aylıkların yatmasıyla ilgili belirli bir tarih konacak deniyordu bekleyelim bakalımNAZZ' Alıntı:yagmur adam biliyomusun ben bu işten hıc bısey anlamadım bu ne duzensızlıktır boyle günü gelır yatmaz aylarca yatmadıgı olur yatar eksık olur bır duzene gırmesı gerek yada hıc vermeyın umut baglamayalım ya yüzde seksen raporum alan arkadaslar var ornek sen ve kırsehırden bırı almıs yıne aynı para degılmı ben anlamadım valla neden 206 ytl
oguz ceylan' Alıntı:ankara çarşamba yatıyomuş :roll:
Boşuna aramayın bunların ne dedikleri belli değil ya kafadan atıp sallıyorlar iştekorhus' Alıntı:banada az ewel aradığımda ankara perşembe yatacak dediler,bilginize...