Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım ayı evde bakım aylığı alan var mı? [Soru]

pc_murti' Alıntı:
oguz ceylan' Alıntı:
ankara çarşamba yatıyomuş :roll:
korhus' Alıntı:
banada az ewel aradığımda ankara perşembe yatacak dediler,bilginize...
Boşuna aramayın bunların ne dedikleri belli değil ya kafadan atıp sallıyorlar işte

19-11-2008 itibarı ile ankara aylıkları yatmıştır,dolayısı ile bu dünyada birilerine güvenmek lazım arkadaşlar...

konya da genellikle her ayın sonunda yatıyor 28-29-30 arasında mutlaka yatıyor

İstanbul Avrupa Yakası için telefon açınca Bakanlık tarafından durduruldu diyorlar ama böyle bir açıklama yok. Yoksa paranın üzerine mi yatacaklar anlamadım

nasıl ben anlamadım ne gıbı durduruldu sız yenımı baş vuruyosunuz her il yatmaya başladı bu durdurulsa hıc bır ıle yatmaz dıye düşünüyorum gercı izmirde hala yatmadı izmirde sosyal hızmetlerı arayan oldumu arkadaşlar

Geçen sene başvuru yaptım. Dört ay önce eve geldiler hesap açtırdık 3 hafta öncede bize dosynın onaylandığını söylediler.

Bugün bahçelievleri aradım ismimi söylemeden buayki maaşın yatıp yatmadığını sordum. Bana bakanlık tarafından durdurulduğunu söylediler. Ama bana saçma geldi Kanunla kazanılmış bir hakkı bakanlık nasıl durdurabilir.

ewet bencede cok sacma ama madem durduruldu dıyorlar bazı ıller yattı bune şimdı dıye sorarlar ben yarın izmir sosyal hızmetlerı arıcam bakalım onlar ne cevap vercekler

Arkadaşlar durdurulma hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı dolayısıyla asılsız laflara inanmayın
ne zaman aylıklar yatacak diye sosyal hizmetleri bir çok kişi arıyor onlarda aklına geleni uydurup söylüyorlar artık onlarada inanılmıyor bir öyle bir böyle konuşuyorlar işte neden niye dendiğindede bilmiyoruz diyip işin içinden çıkıyorlar

kasım ayı evde bakım

umut77 bende aynı senin gibi ama dün aradığımda bana maaşların durdurlduğunu söyledi ama ben inanmadım.Durdurulsa hiç yerin maaşı yatmaz.İşte başlarından atmak için herkes bir şeyler söylüyor

bakım aylıgı

arkadaşlar lütfen durdruldu lafları kafanızdan çıkarın öyle birşey yok bu para nakdi yardım olarak veriliyor tabiki biraz dengezizlik olacak onin için biraz sabırlı olun rayına oturacaktır benim istedigim bu maşın bagkur ve ssk emelisi yasal olmasıdır işte bunun mucadelesini toplu halde yapmamız lazım iyiakşamlar

ewet arkadaşlar tum arkadaşlarıma katılıyorum dedı kodulara ınanmayın kanundan cıkmazsa bu bıze verılen bır hak şimdı ınternetten baktım izmir yatmış gule gule kullanın

şimdi bende siz diince baktım salih bey telefondan yatmış izmir güle güle harcayalım.
lütfen böyle asılsız haberlerle bizide kendinizide yıpratmayın diyorum ben...

Kasım Ayı Evde Bakım - İstanbul Avrupa Yakası

İstanbul Avrupa yakası Kasım ayı evde bakım ücreti alan var mı?

İstanbul Avrupa yakası maaş alan var mı?

İstanbul Avrupa Yakası genellikle Her Ayın 25 İla 30 Arasında Yatıyor
Zannedersem Yarından İtibaren Yatar İnşallah

İzmir'in kasım ayı bakım parası yatmıştır arkadaşlar

arkadaşım kasım maaşı 20 sınde yatmıştı izmirde sen yenımı cektın ben anlamadım

salih_turkan' Alıntı:
ewet arkadaşlar tum arkadaşlarıma katılıyorum dedı kodulara ınanmayın kanundan cıkmazsa bu bıze verılen bır hak şimdı ınternetten baktım izmir yatmış gule gule kullanın
Arkadaşım aklıma takıldı sen internetten baktım yatmış demişsin
internetten illerdeki paraların yatıp yatmadığına bakabiliniyormu öyle yoksa sen kendi hesabınamı bakmıştın bir bilgi verirsen sevinirim

pc_murtı banamı sordun ama ben yanıt vereyım ben ınternetten bakıyom yatan hesbıma gecmış hesplarda gorunuyo ama bu ay 20 sınde cektım 19 da yoktu baktığımda 20 yatmış gece 12 izmir aynı yatmıyomu onu merak ettım bende

İstanbul Avrupa yakasında Kasım Aylıklarını Haala Alan yokmu ?

schek telefonda Cuma günü yatacak dedi ama onlara güven olmaz geçenlerde aradığımda da durduruldu demişlerdi

Yarını bekleriz.Ama pek de güven olmaz UMUT77 dediği gibi banada telefon açtığımda banada durduruldu dediler,şimdide yarın yatırılacak diyorlar,benim anlamadığım ist.anadolu,avrupa deyip niye ayırıyorlar hepsini neden bir yatırmıyorlar.

mersinde biz ekim aylığınıda almadık.gerekçe ödenek yokmuş.bir bankadan alana yatıyor.diğer bankadan alana yatmıyor nasıl iş anlamadım.shçek i aradım 10 gün sonra bakın dedi.aralığın 6 sına geliyor.bizlere 3 ayı birmi verecekler.herkesin o paraya göre hesapları var.evdeki faturalar hep birikti.bir an önce devletin mersinede para göndermesi dileğiyle:)

şanlıurfa da evde bakım ücreti yatmıştır 27.11.2008

Bu ay henüz eskişehirde yatmadı.

Ancak bu shçekleri aradıgınızda kesınlıkle telefondakı memurun sözüne itibar etmeyın canınızıda sıkmayın. Memur o ankı ruh halıne göre canı ne ısterse onu soyluyor.

haftaya aybaşında, para yok, vs,

en ıyısı arada gıdıp kontrol etmek.

mersinde 28.11.2008 itibariyle evde bakım maaşı yatmıştır.(ekim+kasım)

Oy için kömür dağıtmaya başladılar yine bütün bütçe oraya aktarılırsın. Ev bakım ücretleri kimin umrundaki :evil:

Üst Alt