Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kastamonu MEB'e atanan var mı? Evrakları teslim ettikten sonraki süreç nedir?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
arkaadslar aranızda kastamonu meb'e atanan varmı.evraklarınızı teslım ettınızmı.ben bugun teslım ettım ama bundan sonra nasıl bi yol izlenecek bız sızı arayacaz dıyolar ama ne zaman arayacakalr mulakat varmıs o ansıl olacak bılgısı olan varmı acaba...

yok kardeşim cuma günü aradıgıdma getir demıslerdı ama sadece ömss sonuc belgesı fotograf nufus cuzdan fotokopısı rapor dıploma aldıalr...

mülakat nasıl oluyor ya şu saçmalıga bakın mülakat nasıl oluyor

dragonsga;

yav mülakat ne ne mülakatı arkadaş bunu kim çıkartıyoor ben de sivas meb e baş vurdum dedilerki işallah nisan 15 den öncew iş başı yapacaksınız ...mülakat değilde özür durumuna uygun bir iş vermek için 5 kişilik komisyonn kişileri göre bilir ömss de atandın bitti..

bende mülakat sandım ayın 1 inde evrakları getirmem için çağırdılar lakin mülakat değil komisyon görecekmişki uygun çalışabilecekleri yerlere göndermek içinmiş.... 15 inden öncede başlayacakmışız tam net tarihi 4 gözle bekliyorum... özelde işten ayrılmam ne zaman gerekli onun için birazda korkuyorum esasen son güne kadar çalışsammı yoksa erkenmi çıksam...

Üst Alt