Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kastamonu MEB'e atanan var mı? Evrakları teslim ettikten sonraki süreç nedir?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
arkaadslar aranızda kastamonu meb'e atanan varmı.evraklarınızı teslım ettınızmı.ben bugun teslım ettım ama bundan sonra nasıl bi yol izlenecek bız sızı arayacaz dıyolar ama ne zaman arayacakalr mulakat varmıs o ansıl olacak bılgısı olan varmı acaba...

yok kardeşim cuma günü aradıgıdma getir demıslerdı ama sadece ömss sonuc belgesı fotograf nufus cuzdan fotokopısı rapor dıploma aldıalr...

dragonsga;

yav mülakat ne ne mülakatı arkadaş bunu kim çıkartıyoor ben de sivas meb e baş vurdum dedilerki işallah nisan 15 den öncew iş başı yapacaksınız ...mülakat değilde özür durumuna uygun bir iş vermek için 5 kişilik komisyonn kişileri göre bilir ömss de atandın bitti..

bende mülakat sandım ayın 1 inde evrakları getirmem için çağırdılar lakin mülakat değil komisyon görecekmişki uygun çalışabilecekleri yerlere göndermek içinmiş.... 15 inden öncede başlayacakmışız tam net tarihi 4 gözle bekliyorum... özelde işten ayrılmam ne zaman gerekli onun için birazda korkuyorum esasen son güne kadar çalışsammı yoksa erkenmi çıksam...

Üst Alt