Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kavgada kesici alet çıkardım, mahkemelik oldum, ceza alır mıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AS3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AS3

Üye
Yakın bi akrabamla tartıştık,kavgaya doğru gidiyordu,Paranoyak davranıyordum o dönem ayrıca tedavi alıyorum.
"psikotik belirtili ağır depresif nöbet" tanım var bana yaklaşmamasını söyledim yaklaştı ben o an panikle kesici alet çıkardım.
Kesinlikle zarar verme niyetim yoktu panik oldum o an bana zarar vereceğini düşündüm.
Karşı tarafa hiç bir şekilde zarar vermedim.

Mahkemeye çıktık "ruh ve sinir hastalıkları hastanesi" ne muane için gönderdiler daha gitmeme var.
Kısaca dostlar bundan dolayı ceza alırmıyım?

Ben rahatsızlığıma sığınıp yaptım demek istemiyorum,ama korktum panik oldum...

AS3 Kesici alet çıkartmak farklı şey,kesici alet ile suç işlemek farklı şey...sen hangisini yaptın ?

hanifeaydin

Karşı taraf tehdit ederek çağırdı,mecuburen o anki panikle aldım,Üzerimde bulundurmam normal şartlarda.

Taşımayanı çok az gördüm...madde bağımlıların da çok yaygındır kesici alet.

Psikiyatri hastalarının bir kısmı özellikle psikotik grup kendine zarar verileceğini düşünür ve savunma amaçlı bıcak taşır veya herangi bir kesici alet.

Bir arkadaşım var,kendisi hekim; hastalandı ve şizofreni tanısı ile emekli edildi...poşete koskoca ekmek bıcağı koymuş sokakta sallaya sallaya dolaşıyordu.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri