Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaygısızca, korkusuzca, herkes gibi yaşamak istiyorum...

16 Ağustos olsun mu o zaman ;)
bir mutluluk sebebim daha 5 dk da plan yapmak :D

kalem abla o tarih ceran abla ve anti abinin nikah günü değil mi?

teşekkürler..

nikahtan sonra içeriz kahveleri :D yok yok nikah bir gün önce

kalem ablama sormuşsun ama dayanamadım arkadaşım, malum konu hızlı plan yapmak olunca ben kendimi tutamıyorum :D

ya kendi kendime gaza geldim bu hafta sonu ne yapsam ki :D

ben cıkıyorum herkese ıı aksamlar ıyı tatıller pazartesı cok guzel baslıcam ıns:)

pazartesi çok geç şimdiden başla ;)

----------

bence çelik davet bekliyor da ne gerek var ya ışığı gören gelir bizde :D

büyük konuşmak istemiyorum ama inşallah gelirim

teşekkürler..

ben bi otobüse atlar rastgele bir yere giderim ablam, koskoca şehirde beni yalnız bırakmazsınız heralde

işte sana plan :D

yaa oyun bozanlık yapma abla, bizi ateşleyen sensin ilk başta

ya ben çıkıyorum bu gaz biraz daha devam ederse sabaha kendimi istanbulda bulacam :D

Kadıköy bana çok uzak arkadaşlar ben Avrupa yakasındanım:)makul bişeyler planlasak:)

İki yakanında ortada buluştuğu bir yerler olmalı mesela..Taksim gibi falan..

kız kulesinde buluşun:) ya abla bizi bekleseniz ya da biz gelincede isteris karışmam bak;)

mutlu pazartesi

geçen hafta yaşadıgım olumsuzluklar nedenıyle yazdıgım yazılar bı haylı

bunalttı:)

bu haftaya nıhayetınde yenıden mutlu baslamak ıstıyorum

ve sızlerınde sayesınde bırazdaha ıyıyım hepınıze tesekkurler

bu arada buluşma konusu ne durumdadır?bilgi verirseniz sevinirim

herkese mutlu günler :)

bu haftayı ve bundan sonraki yaşantını dünyanın en mutlu insanı olarak yaşaman dileği ile :)

buluşma yeri ve zamanı için kalem ablayı beklersen daha iyi olur. ama şunu biliyorum ki kalem abla öğretmenlik yapıyor ve tatilde olduğu için, kendisi için gün - saat farketmez diyerek tekrar aramıza hoşgeldin değer mutlu günler dilerim...

teşekkürler..

Bu hafta degil bundan sonra hep mutlu olasın..............

Sabah sabah işe başlamadan seni mutlu etmeye çalışıyoruz.Ne şanslısın yahu :)

işte bu arkadaşımm daim olsun mutluluğun ;)

buluşma konusuna gelince kambersiz düğün olur mu hesabı :D kalem ablam bizi bekliyor, yaşasın kötülükkk taaa istanbulu etkiledim bee :D

engellimutlu hayatta bazen engelliler hakkında olumsuz konuşan önyargılı insanlar olabiliyor böyle olmasına insan zaman zaman üzülebiliyor ama insan sahip oldugu şeyleri hatırlamalı böyle zamanlarda mesela düşünmek güzel olan şeyleri görebilmek duyabilmek vb şeyler en önemlisi aile sevdigimiz dostlar arkadaş olumsuz seniüzen şeyleri duymazdan ve görmezden gelmelisin ve anı yaşamalısın inş mutlu olursun

Üst Alt