Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası kasko ÖTV'siz ödeme yaparım diyor!?

Sonucu merakla bekliyoruz. İnşallah hayırlı bir haber çıkar.

Ben aracımı Almanya'dan getirdim. Buradaki değeri 90,000 TL. Ben oradan 30,000 TL ye mal ettim.
Kasko benden 90,000 muhammen bedelle kasko yaptı.Ve bu bedele istinaden de kasko ödemesini yapıyorum.
Yani aracın 90,000 TL olduğunu kabul etmiş.
Şimdi Allah korusun ben bir kaza yapsam ve aracım pert olsa Kasko tutup ta bana 30,000 TL mi verecek.Verse ben Türkiye'den bu parayla hangi arabayı alacağım.
Verirse sebepsiz zenginleşmiş olurmuşum.Arkadaşım sen 30,000 TL lik arabayı 90,000 TL ye Kaskolayıp benden fazla prim ödemesi alırken zenginleşmedin mi?
Sorular sorular ???

Şu 1. Derece akraba kanunu değişti diye biliyorum peki soy adı aynı olmayan biri ötv ödenmeden alınan araçla kaza yapsa sigorta şirketi sıkıntı yaratıyormu ödeme yaparken...

aynı durum başıma geldi 2014 model seat leon aldım bir ay sonra kaza yaptım araç hurdaya çıktı kasko bayinin bana verdiği ötv siz fatura bedelini ödedi hurda belgesi verdiler onunla yen araç alabiliyorsun ben alamadım yönetmelik değişmiş raporda tc no yazmadığı için vermediler

Üst Alt