Konuyu yeni gördüm oldukça zaman geçmiş ama bende L1 omurga kırığı olan biri olarak cevap yazmak istedim.
05.08.2004 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu L1 kırığı oluştu. ameliyatım platin bulunamaması sebebiyle 19 saat sonra gerçekleşti. bu gibi durumlarda ameliyatın bir an önce gerçekleşmesi kalıcı hasarı en aza indirgiyor.
70 gün hastanede yattım. sağ bacağım felçli ve büyük ve küçük abdest sorunum vardı. 70 günlük tedavi sürecimin 55 günü fizik tedavi ile geçti. sonunda yürüme kabileyimi geri kazandım.
kendi çok yorduğumda sağ bacağımda aksama (topallama) oluyor ancak yine de çok şükür.
sonra 6 ay çelik korse, ardından 6 ay destekli bez korse kullandım. şuan 29 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım cinsel hayatımda sorun yok ancak büyük ve küçük abdest sorunu ile kalça ve cinsel organ uyuşukluğum hala geçmedi. Allah ' a çok dua ettim hala da şükrediyorum. Tuvalet ihtiyacımda sonda kullanmıyorum ama her defasında küçük abdestimi oturarak ve de ıkınarak yapıyorum.
Allah hepimize şifa versin. Umudunuzu kaybetmeyin. Herşeye rağmen yürüyebilmek çok büyük bir nimet. Çok geçmiş olsun.