Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelikten alacağım oranı nasıl % 40'a tamamlayabilirim?

Dolgobce07
%44 olarak çıkar raporunuz başka ilave bir şey yoksa zaten heyet dediğimiz şey sizin gezdiğiniz dr ların teşhisini bakarak onay veriyor. o şekilde çıkar raporunuz.

Çok teşekkür ederim. Bende öyle düşündüm. Psikiyatri doktoru yaygın anksiyete bozukluğu kısmı komisyon yüzde 20 yazmış galiba 1 yıllık süreli yazmış değil mi kardesim

Dolgobce07
onu heyete girdikten sonra rapor e devlete düşer ordan görürsünüz süreli veya süresiz ama genelde psikiyatri hastalarına süreli diye biliyorum.

Özelden sormuşsunuz,

Diğer arkadaşlarda yazmış,
30+20=%44
Raporunuz %44 olarak çıkar...
Dolgobce07

Teşekkür ederim. Aslında sormak istediğim şuydu, bir mesajınızda gördüm kekemelikten maksimum yüzde 28 veriliyor diye. Bana kekemelik+ fısıltı testi yüzde 30 verdi onu merak etmiştim. Birde heyette neler soruyorlar yani oranlar heyette düşebilir mi?

Kekemelik artı fısıltı testi ikisi bir 30 verilmiş.
Diğer anksiyete bozukluk %20
Toplam 50 eder,
Heyette %44 de düşer,
Başka düşmez ok.

Heyette sorulan bir şey olmaz genelde,
Ön muayenelerde verilen kararlar onaylanır .
Dolgobce07

Bizimde başımıza geldi.. Çocuğum sol göz tamamen görmüyor dolayısıyla yürürken çalışırken tek gözle bir insan kesinlikle sakarlık yapar normal bir insan gibi sağlıklı hareket edemez. Askerlikten muaf oldu.. Hastaneye gidip rapor aldık sadece gözden 35 verdiler 5 puan daha vermediler.. Şimdi bu insan engelli değilmi yani? Yazıklar olsun böyle sisteme.. Tek gözü yüzde 50 görüp üstüne kalp böbrek ruhsal bozukluk vs gibi eklemeler yapıp rapor alan binlerce insan gördüm.. Burada doktorların inisiyatif kullanmaları lazım

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Farklı branşlardan üstünü muhakkak tamamlayın. Bu olay çocuğunuzda yaygın anksiyete bozukluğuna yol açmış olabilir o yüzden 6 ay psikiyatri tedavisi görsün sonra raporuna eklettirin. Geçmiş olsun

Hocam raporunuzda çalıştırılamayacağı işlerde akıcı konuşması gerek işler diye bir ibare var mı ? Bende kekemelik ten %25 aldım öyle bir ibare varda ??? @engin9, @Dolgobce07,

Üst Alt