Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi işimiz ne olabilir?

@ŞamilBasayev67, memuriyet bu kadar mı kötü ? Daha yeni kazandım henüz tebligat yapılmadı da birkaç haftaya yapılır.

Umarım memuriyet ile iyi anlaşırım.

Masaüstü işler teknolojinin ilerlemesiyle evde çalışanların sayısı arttırdı.Amcan dayın varsa devlete sırtını dayarsın 2 diploma okul derecesi yetmiyor gençler yurtdışına gıtme hayali var ne hallere düştük ben karamsardım engelim dolasıyla şimdikiler umutsuz vaka

@Elijah, Öncelikle tebrik ederim. Hangi kuruma atamanız yapılacak?

Yazılan her şey kişiden kişiye değişir ancak yakında üç sene olacak öğretmen olarak atanalı. Bu sene "gönüllü olarak" iki farklı okula gidiyorum, çocuk sesi ve iş yoğunluğu ikiye katlandı. Henüz ehliyet için girişimde bulunmadığımdan yol problemi ikiye katlandı.

İstisnasız her gün eve gelip yemek yedikten sonra yarım saat küçük bir kestirme yapıyorum. (Diğer türlü akşam baş ağrısı oluyor :) )

Tüm bunlara rağmen işimi seviyorum, bütün "olumsuzluklar" bir tarafa, çocuklardan verim alamasak da onlara doğru yolu göstermeye çalışıyoruz.

Eğer bulunduğunuz yeri ve kişileri benimserseniz ne kadar çalıştığınız sizi etkilemiyor, insan bir şekilde ortama ve yorgunluğa uyum sağlıyor. Bana bu kadar yoğun çalışacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.

Üst Alt