Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi isteğim ile aldığım raporun TSK'da bir hükmü var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmn

Yeni Üye
mrhb 2001 muazzaf astsubayım 2013 yılında tiroit kanserinden ameliyat oldum gata sınıfı görevini yapar raporu verdi malulen emeklilik hakkı alamadım..Fakat 10/12/2019 tarihinde kendi isteğim ile araştırma hastanesinden %46 sürekli engelli raporu aldım...onkoloji %40 endokrin %10 oran vermiş rapor sonucu engellilik oranı %46 yazıyor..tsk da bu rapor ne gibi işime yarar kendi isteğimle aldığım için erken emeklilik den yararlanabilirmiyim yoksa kurum mu yönlendirmesimi gerekiyor raporum e devlette imzalı işyerime raporu verdiğimde hakkımda emeklilik işlemi başlatabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

tsk nın iç işleyişinde farklılık devam ediyor mu bilmiyorum ama rapor oranı malulen emekli olmak için rapor oranı %60 olmalı diye biliyorum. %46 rapor engelli emekliliği için de işe yaramaz çünkü engelli emeklisi olmak için işe başlamadan engelli olmak gerekiyor. sonradan engelli olunca malulen oluyorsun onun da oranı %60. emeklilikte işe yaramaz ama geri hizmet vs olabilir. ücretsiz otobüs kullanımı vs haklardan faydalanırsınız

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri