kaderimsee çekerim..;
Kardeşim gecmis olsun.Hastalıgını ya da sorunun ne bılmıyorum ama yazdıklarını okuyunca sanki biri beni anlatmış gibi hissettim ... yazdıklarının hemen hepsi bende de mevcut ... 2.5 yıldır kanserle savasıyorum cok bunaldım artık ... ben de sının gıbı kendımı tanıyamıyorum ne oldu bana dıyorum,kişiliğim değişti sanki . o eskiden komik sakin sessiz Furkan gitti yerine asabi sert bir anda parlayan konusmalarında anlamsız küfürler eden bi Furkan .. Anlamaya calısıyorum kendımı ya nıye boleyım ben dıye sonra yıne aynı hersey ... evde annemle babamla ve kız kardesımle sureklı tartısıyorum kavga edıyorum
Onlara ettiğim küfürleri söylesem benden nefret edersiniz,zaten ben etmişim galiba da !! birsey tartısırken normal sekılde dıkakt edıyorum hep benım yuzumden kavga cıkıyo buyuyo olaylar bunu artık farkettım .. ama ben öle olsun ıstemıyorum aslında sonra dıyorum bu nasıl iş ! ben de cozemıyorum ısı artık .. Artık Kendımden Nefret Eder Oldum,Insanlarla bi araya gelmekten korkar oldum acaba nasıl bi salaklık yaparım diye onları kırarım diye .
Arkadaslarımın cogundan koptum,akrabalarımın coguyla samımıyetım bozuldu eskısı gıbı olmuyor ... hep benım yuzumden ve de KANSERİN ...
Hayat Insanı Degıstırıyor MAalesef ..
2010 hazırandan bu yana mıdeden hortumla beslenıyorum ... Bırak corbayı su-cay dahı ıcemıyorum ve onceden yemege cok duskundum yemek secmez herseyı yerdım ...
arkadaslarımın bazıları universitede bazıları ıs hayatında bazıları mezun oldu universiteden ben halen ugrasıyorum
tedavıde o lanet makınadan kaynaklı agzımın ıcındekı tukuruk bezlerım tamamen yandı ve dakika da bır agızımı su ıle calkalıyorum
yıne o makınadan kaynaklı kulaklarımda ısıtme kaybım var ..
agızımda tukuruk bezı olmadıgı ıcın uyurken saatte bır uyanmak zorunda kalıyorum ve yıne 2-3 saatte bır wc ye gidiyorum sureklı sıvı mama aldıgım ıcın ıdrar yapıyor ..
duzenlı uyuyamayınca da yaklasık 15 saat uyuyorum bazen 24 saat hatta ... Ama saatte bır uyanarak ...
normal agızdan yemek yıyemedıgım ıcın vucudum cok dırencsız merdıven cıkarken nefes nefese kalıyorum, normal ınsan gibi yuruyemıyorum,sesım bozuk,boguk kimse ne dedıgımı tam anlamıyor ...
burnumdan nefes almakta cok zorlanıyorum ...
akciğerim bitik ..
karnımdakı hortumdan dolayı karnım zaman zaman cok agırıyor .. 2 yıldır nerdeyse; bıse yemedıgım ıcın cenemı acmakta zorlanıyorum ve agrıyo ..
boynum ıncecık kaldı ve asırı sert boynumu saga sola cevıremiyorum duzgun...( hep o lanet makınanın yuzunden )
ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN ... ŞU MUBAREK GECE DE HERKESIN DUASINI KABUL ETSİN ..
SANADA ALLAH YARDIM ETSİN KARDEŞ ...