vay be valla varya sıkılmadan bunalmadan bu başlık altındaki tüm mesajları okudum ve dedimki vaybe birileri beni anlatmış öncelik ile ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu gibi sıkıntılar hemen hemen tüm engelli insanların yaşadığı şeylermiş bu bir gerçek diğer yönden ben mesela çare olarak ilk doktoru düşündüm ve defalarca onlarca pisikolok misikolk koymadım kapılarını aşındırdım her gittiğim doktor hoooppp hemn eline kağıdı kalemi aldı tak tak tak al bunları on gün kullan sonra kontrole gel sonuç ( 0 ) en son kendimi aldım karşıma len olum senin derdin ne kaşıntın ne dedim ne kendi kendine caz cuz ediyosun dedim akıllı ol aklını başına al olum dedim ne yapalım kader keşke olmasaydı ama olmuş işte sende artık bir engellisin yapacak birşey yok diye kendime nutuklar verdim ve hep bundan sonra mesela engelim ile ilgili bir dara düştüğüm zman gerildiğim zaman benden beterin beterlerini düşündüm ve ALLAHA şükettim hı % 100 etkili olmasada büyük ölçüde etkisi oluyor hani derler ya bilmem ney kaçınılmaz ise zevk almaya bak diye hıh işte bence öle yapın arkadaşlar faydasını görürsünüz bence umarım inş ve en son engelim konusunda oka kendime pozitif nutuklar vermişimki ALLAHA şükür şuanda kendimi seçilmiş ve şanslı insan olarak görüyorum ALLAHIM bana bu engelliliğimi mükafat olarak verdi ben ALLAHIN sevdiği ve tölörans geçtiği kulu olarak görüyorum unutmayın arkadaşlar herkez kaderini yaşar birşeyin üzerine çok fazla gitmekte iği değil hı birkaç denersin böle ama denedim çabaladımda olmadı denecek gibi baktın olmuyo üstüne gitmeyeceksin benim kaderimde bu ben buyum deyip altarnatif çıkış yolları arayacaksın bu altarnatifler ne olabilir mesela bulunduğun konumdan azda olsa nasıl mutlu olabilirsin diye bu gibi yollar arayacaksın ve el ense kebap bir fani hayatı yaşayıp günü gelincede bolunu bohçanı alıp ebediyete göçecez uzun lafın en özüüüü ALLAH tüm muhtaç düşkün hasta engelli yardıma ihtiyacı olan herkeze yardım etsin kurban olduğum yaradan iki iğiliğinden birisini versin diyelim ve son noktayı AMİN diyelim