10.06.2021 ilk işe giriş tescil tarihimden 3 yıl sonra askerlik vazifemin acemi birliği dönemini bitirmeye yakın görme hassasiyetim arttı ve hastaneye sevkedildim
Keratakonus teşhisi kondu
Fakat durumum ağır değildi, terhis edildim, ilk raporumu askerlikten döndükten sonra aldım
Ve raporum yüzde 50 verildi
Bir işe başladım 5 yıl kadar görme sağlığım bu yıllar içinde artmaya başladı hatta nakillik duruma geldi nakil oldum başarısız geçti, doktor gözümü alma kararı bile verdi, raporumu yeniledim yüzde 90 verdiler 1 yıllık,
Hastane çıkışı iş yerimden malulen emeklilik için sgk ya sevkimi istedim
2021 yılında Malulen emekliliğim için İlk başvurum neticesinde pirimim tamdı yılımda tamdı
Kurula sevkedildim kurul yüzde 76 verdi süresiz,
Ve bu evraklar asıl yüksek kurula gönderildi ve ret yedi
Red sebebi "bu hastalık ilk tescilden daha önce vardır/Genetiktir" gibi bir nedenle reddedildi
Yanlış bilgilendirilmem neticesinde itirazı tekrardan oluşturdum
17.08.2026 da, bu sefer askere gitmeden hemen önce hatta 1 yıl önce askeri sağlık kurulunda askerliğe elverişlidir belgesinide ekledim bu sefer, zzira gözlerimin durumu böyle değildi iyiydim
Keratakonus rahatsızlığı teşhisini dahi ilkkez askeriyede öğrendim, sizce bu sefer onaylanır mı?
Güncel pirimim 2064
Yılım 15 yıl kadar
Engel oranım 76
Keratakonus teşhisi kondu
Fakat durumum ağır değildi, terhis edildim, ilk raporumu askerlikten döndükten sonra aldım
Ve raporum yüzde 50 verildi
Bir işe başladım 5 yıl kadar görme sağlığım bu yıllar içinde artmaya başladı hatta nakillik duruma geldi nakil oldum başarısız geçti, doktor gözümü alma kararı bile verdi, raporumu yeniledim yüzde 90 verdiler 1 yıllık,
Hastane çıkışı iş yerimden malulen emeklilik için sgk ya sevkimi istedim
2021 yılında Malulen emekliliğim için İlk başvurum neticesinde pirimim tamdı yılımda tamdı
Kurula sevkedildim kurul yüzde 76 verdi süresiz,
Ve bu evraklar asıl yüksek kurula gönderildi ve ret yedi
Red sebebi "bu hastalık ilk tescilden daha önce vardır/Genetiktir" gibi bir nedenle reddedildi
Yanlış bilgilendirilmem neticesinde itirazı tekrardan oluşturdum
17.08.2026 da, bu sefer askere gitmeden hemen önce hatta 1 yıl önce askeri sağlık kurulunda askerliğe elverişlidir belgesinide ekledim bu sefer, zzira gözlerimin durumu böyle değildi iyiydim
Keratakonus rahatsızlığı teşhisini dahi ilkkez askeriyede öğrendim, sizce bu sefer onaylanır mı?
Güncel pirimim 2064
Yılım 15 yıl kadar
Engel oranım 76